Bandau jungtis prie temos ir as

Kazkada seniai seniai vis parasydavau ispudzius apie ziuretus filmus, paskui jau tik norimu pamatyt sarasa is sios temos pildziausi (sunkiai mazeja man jis). Bandysiu dabar ir pati pasidalint ispudziais, ir toliau sarasiuka pildytis.
N-taji karta suziurejau
YOU'VE GOT MAIL (1998) - turbut nereikia sakyt, kad patinka jis man

Uztai tik pirmakart suvokiau, kad jame labai daug uzuomenu i
THE SHOP AROUND THE CORNER (1940), kuris man labai labai patiko.
Antrakart teko paziuret
THE GRADUATE (1967) - issipilde vienas is tu 'niekada gyvenime', nes pirmakart ziurint man nepatiko sitas filmas, bet buvau priversta ziuret antrakart. Vienintele Mrs. Robinson man jame patinka, visa kita daug skystimelio, tai net keista kaip daugkas rekomenduoja ji kaip viena is tu filmu, kuriuos reikia pamatyt...
HOW TO LOSE A GUY IN 10 DAYS (2003) - vienas is tu tustuciu filmu, bet kazkuo traukia, tai neseniai ziurejau n-taji karta....
GEORGE DUMPSON'S PLACE (1965) - trumputis (kazkur 8min), ziuretas del mokslu, nes teko rasyt darba apie ji.... Po analizes kiek kitaip i ji ziuriu, bet siaip tokio tipo filmai man nera filmai su menine reiksme - greiciau dokumentinis uzfiksavimas, kuris praverstu psichologijos ir pan studentams.
SUNRISE (1927) - megstu as senus filmus, tai daugka ziuriu vien del to, kad tik paziureciau (nors siaip retai nuvilia mane senieji filmai). Sitas nebuvo blogas, nors galeciau kibt prie pacios istorijos, bet ai... O dabar labai noriu paziuret kitus Murnau filmus (ypac 'nosferatu' ir 'faust').
MONSIEUR VERDOUX (1947) - nerealus filmas

Patiko ir istorija, ir Caplinas (cia jis visai kitoks nei iprasta), nors pabaigos tikejausi kitokios - vis galvoje sukosi mintis 'taip negali baigtis, kazkas ivyks', bet deja deja.
I Caplino tema, tai jo filmus tik maza budama ziurejau, veliau nebepatiko, o dabar is naudo atradau paziurejus
THE GOLD RUSH (1925) - juokingas, neipareigojantis filmas
O griztant i naujesnius laikus, tai neseniai suziurejau
THE HANGOVER 3 (2013) - sunkiai, labai sunkiai ziurejosi jis mums su vyru...

Jei pirma dalis labai patiko, antra tokia so so, tai trecioji visai ne. O ir kaip maniskis pastebejo, tai pavadinimas nepateisino filmo - veiksmas vyko be jokiu pagiriu
Labai labai patikes yra
PAIN & GAIN (2013) - keisti jausmai mane apie ji apima, nes susiziurejo smagiai, ir pasijuokt buvo kur, bet pagalvojus, kad tai tikra istorija, nebelabai ir juokinga... Filmas bet kuriuo atveju labai vykes.