Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(gustika @ 2013 10 15, 10:35)
Sakykit,kur ji radot?
Visus metus ieskau doh.gif

Gala videonuomoj, torentuose jo neužtikau irgi. Vis dar pagalvoju apie filmą, rodos, nieko įspūdingo, bet užstrigo rolleyes.gif

QUOTE(klementyna @ 2013 10 15, 11:08)

2. sūnus prisipažįsta motinai, kad yra gėjus. žmonos ir vyro santykiai pašliję. mama pradeda seksualiai priekabiauti prie sūnaus, ir galiausiai sūnus nužudo motiną.

QUOTE(gustika @ 2013 10 15, 14:42)
Sitas man primena Savage grace scenariju

Apie tą patį filmą ir aš pagalvojau. Be nežiūrėjau jo viso, šlykštu man.
Atsakyti
Aciu uz pagalba. 4u.gif
Atsakyti
Prisiminiau ir vėl peržiūrėjau jaunystėje sužavėjusį Bella mafia (1997) wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Itani: 16 spalio 2013 - 09:51
Vakar pažiūrėjau snobo filmą- rusišką "Жить". Treileris ČIA
Sunkus, niūrus, depresovas filmas cool.gif Siužetas neypatingai kabina, bet ir neerzina. Juosta brandžiam žiūrovui. Filmas, kurį sunku įvertinti, palieka tokius dviprasmius pojūčius, kad net nežinau, patiko ar ne unsure.gif Bet nesigailiu pažiūrėjusi.
To paties jaunojo režisieriaus filmas "Волчок" taipogi vertas peržiūros. Nors po filmo ir nebuvo aiškaus patiko/nepatiko, bet ir šiandien jį puikiai prisimenu, nors ir mačiau prieš keletą metų.
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2013 10 16, 11:37)
Vakar pažiūrėjau snobo filmą- rusišką "Жить". Treileris ČIA
Sunkus, niūrus, depresovas filmas cool.gif Siužetas neypatingai kabina, bet ir neerzina. Juosta brandžiam žiūrovui. Filmas, kurį sunku įvertinti, palieka tokius dviprasmius pojūčius, kad net nežinau, patiko ar ne unsure.gif Bet nesigailiu pažiūrėjusi.

Tikrai,taip. drinks_cheers.gif
Pamenu,ziurejau,vietomis verkaiu,ir galvojau-na argi is tiesu buna taip baisiai juoda juoda gyvenime,nepakeliamai sunku? verysad.gif
Is kitos puses,buvo parodyta situaciju,is kuriu,gal ir pasimokyti galima,kaip antai situacija su tais jaunavedziais traukinyje

Esat teisi,filmas istringa ilgam.Vertas paziurejimo,tik reikia nusiteikimo jam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gustika: 16 spalio 2013 - 13:29
Ant ribos/Man on a Ledge/2012 - lyg ir turėtų būt įdomu, veiksmas vyksta kažkur aukštai, ant dangoraižio atbrailos, bet...tuom įtampa ir užsibaigia. Nelabai man, mačiau ir geresnių filmų panašia tema.
Atsakyti
Siandien ziurejau nauja lietuviska filma "vardas tamsoje"....
tipiskas lietuviskas.Buvo ir juokingu momentu...Bet toks "crazy"....Lietuviskas kinas (nepriklausomybes laikotarpio) nepakito....
Susiziurejo, bet kad labai patiko, tai tikrai ne...
Atsakyti
Bandau jungtis prie temos ir as 4u.gif Kazkada seniai seniai vis parasydavau ispudzius apie ziuretus filmus, paskui jau tik norimu pamatyt sarasa is sios temos pildziausi (sunkiai mazeja man jis). Bandysiu dabar ir pati pasidalint ispudziais, ir toliau sarasiuka pildytis. 4u.gif

N-taji karta suziurejau YOU'VE GOT MAIL (1998) - turbut nereikia sakyt, kad patinka jis man biggrin.gif Uztai tik pirmakart suvokiau, kad jame labai daug uzuomenu i THE SHOP AROUND THE CORNER (1940), kuris man labai labai patiko. thumbup.gif

Antrakart teko paziuret THE GRADUATE (1967) - issipilde vienas is tu 'niekada gyvenime', nes pirmakart ziurint man nepatiko sitas filmas, bet buvau priversta ziuret antrakart. Vienintele Mrs. Robinson man jame patinka, visa kita daug skystimelio, tai net keista kaip daugkas rekomenduoja ji kaip viena is tu filmu, kuriuos reikia pamatyt...

HOW TO LOSE A GUY IN 10 DAYS (2003) - vienas is tu tustuciu filmu, bet kazkuo traukia, tai neseniai ziurejau n-taji karta....

GEORGE DUMPSON'S PLACE (1965) - trumputis (kazkur 8min), ziuretas del mokslu, nes teko rasyt darba apie ji.... Po analizes kiek kitaip i ji ziuriu, bet siaip tokio tipo filmai man nera filmai su menine reiksme - greiciau dokumentinis uzfiksavimas, kuris praverstu psichologijos ir pan studentams.

SUNRISE (1927) - megstu as senus filmus, tai daugka ziuriu vien del to, kad tik paziureciau (nors siaip retai nuvilia mane senieji filmai). Sitas nebuvo blogas, nors galeciau kibt prie pacios istorijos, bet ai... O dabar labai noriu paziuret kitus Murnau filmus (ypac 'nosferatu' ir 'faust'). 4u.gif

MONSIEUR VERDOUX (1947) - nerealus filmas wub.gif Patiko ir istorija, ir Caplinas (cia jis visai kitoks nei iprasta), nors pabaigos tikejausi kitokios - vis galvoje sukosi mintis 'taip negali baigtis, kazkas ivyks', bet deja deja.

I Caplino tema, tai jo filmus tik maza budama ziurejau, veliau nebepatiko, o dabar is naudo atradau paziurejus THE GOLD RUSH (1925) - juokingas, neipareigojantis filmas thumbup.gif

O griztant i naujesnius laikus, tai neseniai suziurejau THE HANGOVER 3 (2013) - sunkiai, labai sunkiai ziurejosi jis mums su vyru... doh.gif Jei pirma dalis labai patiko, antra tokia so so, tai trecioji visai ne. O ir kaip maniskis pastebejo, tai pavadinimas nepateisino filmo - veiksmas vyko be jokiu pagiriu biggrin.gif

Labai labai patikes yra PAIN & GAIN (2013) - keisti jausmai mane apie ji apima, nes susiziurejo smagiai, ir pasijuokt buvo kur, bet pagalvojus, kad tai tikra istorija, nebelabai ir juokinga... Filmas bet kuriuo atveju labai vykes.
Atsakyti
Sveikos.
Gal kas žinote, kur per internetą galima pasižiūrėti Dauntono abatija filmą?
Atsakyti
iš filmų temos smile.gif

Pašnekovo teigimu, yra seniai nustatyta, kad siaubo siužetai turi ir terapinį poveikį. „Tai galimybė, išgyvenus svetimas siaubo istorijas, kažkaip pašalinti dalį didelio savo paties psichologinio streso“.

http://www.delfi.lt/...0#ixzz2i9e4gKOD

tokie vat vitaminai, tsakant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iloncikas @ 2013 10 19, 11:21)
Sveikos.
Gal kas žinote, kur per internetą galima pasižiūrėti Dauntono abatija filmą?

Dauntono abatija_online
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2013 10 19, 10:58)

Bet cia tik tos kelios serijos kur per tv rode mirksiukas.gif

Ir siap cia filmu tema, serialam yra atskira mirksiukas.gif
Atsakyti