QUOTE(zikas1970 @ 2013 07 08, 16:32)
Tai kad nieko blatno, buvom prie ezeru, tai ten salygos ne namines, kuo greiciau ir paprasciau tenka gaminti
Baklazanus supjaustau, apkepu, isimu, per burokine tarka tarkuoju pomidorus( arba nulupus supjaustau, bet su burokine man paprasciau tarkuojant skura lieka), i ta pacia keptuve visa marmala, patroskinu, galima svoguno grezineliais ipjaustyti, cesnako ispaudziu, pagal skoni, as dedu daug.Ir visa marmala ant baklazanu. Draugai megsta grietines isikresti i ta padaza, mums skanu ir salta, jei lieka, batona i ta padaza pamirkant.
Siaip as pomidorus sitaip daznai darau, su ryziais, su makaronais, cia tokia ale greita adzika, 5 min. ir gatava

Siaip as pomidorus sitaip daznai darau, su ryziais, su makaronais, cia tokia ale greita adzika, 5 min. ir gatava

kas neturi baklažanų-labai tinka keptos cukinijos vietoj jų