Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namai

QUOTE(tany @ 2013 07 08, 21:01)
is estijos siunciausi

Mnujo g.gif sad.gif nesisiūsiu vieno pakelio,gal kuri po naujako užsisakinės iš estų,tai prisijungčiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2013 07 08, 19:57)
Pas mane auga "Giedrės gauruotieji" wub.gif
Todėl kad pas tave tave ežys rūrą judina su obuoliais hihihi.gif  mirksiukas.gif

Mano "Kostroma" pernai buvo padorus pomedoras,o šiemet kaaad movė stačiai į antrą aukštą doh.gif

o pas mane auga "gonziko margieji" biggrin.gif

nu blin, reiks pasikeist vaizdzelį cool.gif ar jau geras? user posted image

sodoma, ne kostroma gal pas tamsta šiemet?

aš iš savo kuolų su papukais giraitės- gyvens thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 08 liepos 2013 - 21:00
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 07 08, 20:47)
Taip, kotleto tirštumas turėtų būti  4u.gif

Oi, na žiūrint dar kokiems kotletams. Jei kepu hamburgeriams, tai net labai skystas faršas būna, kaip lietinių blynų.

4u.gif
o hamburgeriu nesu vaglius ir turbut nevalgysiu g.gif neapetitni man jie...

-----------------
O gal kas isduos is kur pirkote Olinyj Kliuv seklas? skaitau apie juos cia laiks nuo laiko ir itarineju, kad tai buvo mano tureta ir pernai prrasta (nusalo jie man) veisle...
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 07 08, 21:40)
nu blin, reiks pasikeist vaizdzelį  cool.gif  ar jau geras? user posted image

Mnujo,pamirksėtų toks pomedoras šiltnamyje hihihi.gif karsta.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2013 07 08, 19:24)
mes purple rusian suragavom ... mmmmmmm.. skanulsi. Nors ir esmeraldos skanios  wub.gif  wub.gif  Ai man tai turbut visi pomidorai skanus, (biskeli isskyrus hibridinius )Tie tai toki plastmasiniai ax.gif

Aga, skanus jie, bet pas mane ana vasara juos kurmis israusdavo tai silpni buvo.Kaip pas tave auga, ar gausiai mezga bigsmile.gif

Isduokit kokios veisles kas 2 lapus ziedynus krauna bigsmile.gif kiek esu uzmacius tai Benito berods tankiai mezga, jei nieko nemaisau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matuke: 08 liepos 2013 - 22:19
QUOTE(Lady Dy @ 2013 07 08, 21:10)
Mnujo g.gif  sad.gif nesisiūsiu vieno pakelio,gal kuri po naujako užsisakinės iš estų,tai prisijungčiau rolleyes.gif

Klausykite, o kaip ten su tais estais? Savaitės gale ten pas juos superinis išpardavimas buvo, prisisakiau visokio čiūdo, bet vis patvirtintos sąskaitos nesulaukiu. Ar jie tiek ilgai ruošia užsakymą ar aš ko nors nesuprantu? Gal jie manęs laukia? blush2.gif
Papildyta:
Na va, pasiskundžiau, ogi žiūriu, kad jau sąskaitą pašte. blush2.gif O per kiek laiko ateina, kai apmoki? Ar geriau jiems paypal mokėti?
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 07 08, 21:45)

Isduokit kokios veisles kas 2 lapus ziedynus krauna  bigsmile.gif

Man irgi būtų įdomu sužinoti. Niekad tokių nesu turėjusi.
Aš šiemet labai patenkinta Lemon boy'umi. Nenuvylė nei skonis, nei derlingumas.
user posted image

O čia mano Mazariniai: vienas tikras, kitas apsišaukėlis (abu iš to paties pakelio). Bet ant to apsišaukėlio nepykstu, man jis patinka.Manau, kad jis toks pat, kaip pas tave, Barbora. (Magnio jau gavo, bet dėl negražių lapų pomidorais apmėtyti galit - dar neatsivalgiau smile.gif )
user posted image[FONT=Arial]
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 07 08, 22:45)
Aga, skanus jie, bet pas mane ana vasara juos kurmis israusdavo tai silpni buvo.Kaip pas tave auga, ar gausiai mezga  bigsmile.gif

turiu viena daiga. Netiketai prinokokekeje viena pomidoras, kiti du toe kekeje dar riesuto dydzio. Labai mazai pomidoru kolkas uzmegztu. ax.gif Gal dar veliau sumastys uzbujot ir vaisiai uzmetyt g.gif Bet skanus labai .
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 07 08, 19:43)
Kur pirkai ja? Gal is Anglijos atsivezei? Nenusivylei? As i ja zvalgausi... Kiek stalciuku?

Senis šaltis atnešė,tai gal iš Laplandijos g.gif Tikrai ne dėl mano vaisių ir daržovių,bet anas labai mėgsta džiovintą žvėrieną,kaip čiukčias koks biggrin.gif Stalčiukai 9,ūžia mažiau nei apvali,nereikia kaitaliot padėklų,nes pučia iš šono,o ne viršaus ar apačios,išdžiovina greičiau.Na tikrai labai naudojamas dažnai daiktas,ne taip kaip makaronų gaminimo mašinėlė,žolių sulčiaspaudė ar cikloninė krosnelė,kurių verkiant reikėjo...vienam kartui blush2.gif
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 07 08, 20:31)
A-zo-to per-daug  biggrin.gif

Ai,žinok tu žmogau,kiek,ko ir kada tam pomidorui reikia doh.gif Reikia skaityt daugiau blush2.gif
Nu su balandėliais viskas aišku,ačiū ir tau, ir Zikui,bo baisiai ilgai man ten su jais terliotis reikia biggrin.gif O gal mažu ir greitų cepelinų receptą turi,a ax.gif ?
QUOTE(matuke @ 2013 07 08, 22:45)
Isduokit kokios veisles kas 2 lapus ziedynus krauna  bigsmile.gif  kiek esu uzmacius tai  Benito berods tankiai mezga, jei nieko nemaisau  g.gif

Benito žemas,bet tikrai produktyvus.Valgymui ot tiap,bet vakavimui savo sultyse pats tas dydis.Man pvz.Colibriai per dideli buvo ir,aplamai,kuo mažesnis,tuo skanesnis vakuotas biggrin.gif Aišku,tas skūrų laupymas doh.gif
Pas mani de Barao juodi kas dvi šakos visos penkios kekės-paskui jau susvilo.Aplamai tai man tie Barao labai patinka-reiks ir geltonų,ir raudonų.Ir Gualdino su Loretto trys kekės kas du lapu,paskui jau rečiau ir dar nuspirgėjo priedo verysad.gif
Atsakyti
thumbup.gif o , Lorreto geras , ...bet vaisiaitai dar nedideli...ar dar paaugs, ar pas tave dideli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 07 09, 02:48)
O gal mažu ir greitų cepelinų receptą turi,a ax.gif ?

Zinau biggrin.gif
Jei smulkiai, va cia labai graziai/vaizdziai aprasyta 4u.gif
https://www.facebook...5...e=1
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2013 07 08, 20:57)

Pas mane auga "Giedrės gauruotieji" wub.gif

mano draugė augina "Sauliaus linksmuosius", o pažiūrėjus tai labai panašūs į penius smile.gif
Atsakyti