Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namai

QUOTE(Marmaledas @ 2013 07 09, 14:03)
aš pernai black princą auginau, daigą pirkau gatavą, bet man nesirgo niekųo, bet ir derlius nedžiugino. tiek kad įdomus, ir man skanus buvo, namiškiams nepatiko taip labai.

O tie juodieji princai kokios formos obuoliai pas jus? dvi kaimynės augina juos. Bet pas vieną tai obuolio formos vidutinio dydžio,
user posted image

o pas kitą tokie dideli, plokšti. user posted image
Tai čia kurie yra tikri? Koks jų skonis?
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2013 07 09, 13:27)
O tie juodieji princai kokios formos obuoliai pas jus? dvi kaimynės augina juos. Bet pas vieną tai obuolio formos vidutinio dydžio,
[

pas mane pirmas variantas turbut...bent jau formos...spalvos dar nemaciau
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2013 07 09, 13:27)

šitie buvo.
Atsakyti
Pas mane Black Prince irgi apvalūs (pirmas variantas).
Atsakyti
Pas mane ir pirmas variantas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 07 09, 12:29)
Va kas gavosi is melynu pomidoru  smile.gif
user posted image[/url]

karsta.gif Šituos vietoj gėlių galima auginti, skonis nelabai ir svarbu wub.gif
Atsakyti
Apginsiu Black Prince-auginau praeitais metais. Derejo gan gausiai ir iki par salnu. Skonis man patiko, forma irgi taisyklinga apvali buvo bet spalva tokia labiau matine ir ne tokia juoda nei Miciko ikele ax.gif
Pas mane siltnamyje is triju Kosmonautu vienas pradejo oranziniai dazytis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 07 09, 16:00)
Pas mane siltnamyje is triju Kosmonautu vienas pradejo oranziniai dazytis  lotuliukas.gif

Kur kosmonautus pirkote?
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 07 09, 15:00)
is triju Kosmonautu vienas pradejo oranziniai dazytis  lotuliukas.gif

nu tai iš marso misijos vienas gryžęs lotuliukas.gif
Pastebėjau kad ir nuo žemės, ir nuo priežiūros daug kas priklauso.
pas mane žemė nualinta, nederlinga, molynas, šaltžemis, tai tikrai iš nieko nesitikiu normalaus derliaus. Auginu tik tai kas nors kiek auga- daržo jokio, tik keli kopūstai ant kalnelio ir keli agurkai .braškės ir šiltnamis- tai čia didieji mano darbai. Visa kita neauga, iš serijos ,,ką pakasi to nerasi, ką pasėsi to nepjausi", tai ir nevargstu labai. Pabandžiau 6 metus- mečiau bandymų poligoną, liko tik žaidimų aikštelė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2013 07 09, 16:20)
Kur kosmonautus pirkote?

Tikslinu-Kosmonavt Volkov, pirkti Seklelej Kaune mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 07 09, 12:29)
Va kas gavosi is melynu pomidoru  smile.gif
[

Man tai labai gražūs thumbup.gif Jei galit, priminkit, kokia čia veislė ir ar hibridas? Labai tokių norėčiau, poros daigų.
Atsakyti
Ar pablūdot - per dieną 14 psl. prišnekėti doh.gif ,na kur matyta. Aš nespėju skaityti, protestuoju !!!! Marš visos į šiltnamius nerašinėjusios !!!
Atsakyti