Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namai

QUOTE(adija5 @ 2013 07 20, 11:47)
Natūraliai su sintetiniais priedais bigsmile.gif ?Man kažkaip visokios bitkrėslės,asiūkliai ir pan. su natūralumu labiau siejasi... g.gif O dabar,kai pomidorai rausta,tai tik ligos atveju purkšiu.
Tai kuo tas chloridas gąsdina,o kalio salietra ar magnezija jau tinka?Taigi ne kalio cianidas biggrin.gif

Na, aš turėjau omenyje, kad ne su Revus ar Infinito ar dar kuo.... O vitaminus irgi geriam, o ten visokie kaliai, magniai ir pan... blush2.gif Pamidorams irgi nebūtų pro šalį. 4u.gif
O chloridas gąsdina, nes tai su chloru, o jo nemėgsta pomidorai. Tai kaip čia išeina...

QUOTE(adija5 @ 2013 07 20, 13:12)
O ne per vėlu tada tuo chloridu rugpjūtį laistyt?Juk turi kažkiek laiko gal praeit,kol tas imunitetas susidarys.Bo niekas nesiskiepija nuo gripo,kai jau epidemija prasideda g.gif

Šiaip dabar jau reikėtų stiprint pradėti...
Papildyta:
QUOTE(Gricė @ 2013 07 20, 16:33)
Laba,
atsiprašau, kad taip įsikišiu su klausimu.
Kaip perkate iš estų? Jie atsiunčia paštu į LT?

Užsisakai, sumoki ir nepraėjus savaitės gauni tiesiai į namus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2013 07 20, 17:10)
Na, aš turėjau omenyje, kad ne su Revus ar Infinito ar dar kuo.... O vitaminus irgi geriam, o ten visokie kaliai, magniai ir pan...  blush2.gif Pamidorams irgi nebūtų pro šalį.  4u.gif
O chloridas gąsdina, nes tai su chloru, o jo nemėgsta pomidorai. Tai kaip čia išeina...
Šiaip dabar jau reikėtų stiprint pradėti...

g.gif na taip , chloro nemėgsta jie...bet galvoju , čia jo gal labai mažai jiems klius- degtukų dėžutė kibirui vandens , ir po pusę litro augalui...jodo tai ten vat nemažai dedasi-40 lašų g.gif
o dar- sausiems reik tą puslitrį supilti ar palaisčius g.gif gal durnas klausimas , bet man nelabai aišku g.gif blush2.gif aš jaučiu negreit laistyt galėsiu , lyja antra diena , o dar kiek lis... g.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 07 20, 17:18)
g.gif na taip , chloro nemėgsta jie...bet galvoju , čia jo gal labai mažai jiems klius- degtukų dėžutė kibirui vandens , ir po pusę litro augalui...jodo tai ten vat nemažai dedasi-40 lašų g.gif
o dar- sausiems reik tą puslitrį supilti ar palaisčius g.gif gal durnas klausimas , bet man nelabai aišku g.gif  blush2.gif aš jaučiu negreit laistyt galėsiu , lyja antra diena , o dar kiek lis... g.gif

Na, visas trąšas reikia ne ant sauso, tai gal ir šias? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2013 07 20, 17:25)
Na, visas trąšas reikia ne ant sauso, tai gal ir šias?  g.gif

ax.gif tai turbūt , logiškai tai taip išeina...nu reik laukti , kada bus reikalingas normalus laistymas... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2013 07 20, 14:58)
O aš planavau Giuljetą auginti ateinančiais metais, vietoj Colibrio. Bet jei ji su tuščiom ertmėm viduje, tai man tokie nepatinka  schmoll.gif  Pasiliksiu prie Colibrio...Šiemet tik jis ir Buran nenubarstė žiedų, visos kekės pilnai užmegztos.
O čia Velmoža:
user posted image

labai skanus ir ispudingi Velmoza. Dekui Riolita tau uz seklas, labai patenkinta jais.
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 07 20, 17:28)
ax.gif tai turbūt , logiškai tai taip išeina...nu reik laukti , kada bus reikalingas normalus laistymas... rolleyes.gif

O aš jau depresuoju, gal vasara jau baigėsi. Lyja, taip šalta. Gi susirgs pomidorai. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(audine68 @ 2013 07 20, 16:52)
labai skanus ir ispudingi Velmoza. Dekui Riolita tau uz seklas, labai patenkinta jais.

Į sveikatą 4u.gif smile.gif Malonu, kad patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 07 20, 13:02)
biggrin.gif  ax.gif dar nulėkiau džiuljetą paragaut...atsimeni , rašiau , kad netolygiai auga pas mane jos vaisiai...tai va- tie mažesni ir liko mažesni ir sunoko..

Tiesa,o išsiaiškinai gal,kodėl taip netolygiai augo?Nes ir pas mane kai kurie kekiniai hibridai taip durnavot pradėjo-du trys kaip žirniukai viršuj,o apačioj normalūs.Turėtų būt atvirkščiai. Tai ko tiem trūksta dabar g.gif
QUOTE(Mičiko @ 2013 07 20, 17:17)
Na, aš turėjau omenyje, kad ne su Revus ar Infinito ar dar kuo.... O vitaminus irgi geriam, o ten visokie kaliai, magniai ir pan...  blush2.gif Pamidorams irgi nebūtų pro šalį.  4u.gif

Revus ir visokie fitai,tai fungicidai,o trąšos yra trąšos biggrin.gif Jo,be šitų tai niekaip,nors galima pakeisti mineralines sintetines organinėm,bet tai žinok žmogus kiek ir ko jiems reikia schmoll.gif
QUOTE(diuni @ 2013 07 20, 17:18)

Bet jei chloro nemėgsta,tai kaip tas chloras nuo ligų apsaugos?Kuo giliau į mišką...Gal tada tik jodu pavaryt g.gif ?Nu ir ką tai duos?Kaži jodą pomidorai mėgsta?

Atsirinkau su tuo Spasu-kitokia forma nei mazarinių,majakų ir buivolo širdžių .Tokia ištinus širdis biggrin.gif
Dabar vis mankau tą Izumrudnoje jabloko:spalva jau labai panaši,kaip Gaudvilės nuotraukoj,ale dar kietokas g.gif Ir su Černamoru dar neatsirenku,vis lyginu su neto nuotraukom ar jau kramtyt,ir su Princu tas pats doh.gif Prisisėjau galvosūkių biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
Atejau da karteli pagirti Zolotoja sersa pomidoru. Derlingi ir labai skanus pomidorai. oranzine sodri spalva, mesingi. Super.
Dabar pasiguosiu,kad va tuoj baigs pirmos kekes nunokti, o virsuje pas daugeli tustuma. Liudesys,kad nei Uncle beans gali nebuti siemet ziemai, nei apsivalgysim pomidoru...
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 07 20, 18:27)
Tiesa,o išsiaiškinai gal,kodėl taip netolygiai augo?Nes ir pas mane kai kurie kekiniai hibridai taip durnavot pradėjo-du trys kaip žirniukai viršuj,o apačioj normalūs.Turėtų būt atvirkščiai. Tai ko tiem trūksta dabar g.gif

Revus ir visokie fitai,tai fungicidai,o trąšos yra trąšos biggrin.gif Jo,be šitų tai niekaip,nors galima pakeisti mineralines sintetines organinėm,bet tai žinok žmogus kiek ir ko jiems reikia schmoll.gif

Bet jei chloro nemėgsta,tai kaip tas chloras nuo ligų apsaugos?Kuo giliau į mišką...Gal tada tik jodu pavaryt g.gif ?Nu ir ką tai duos?Kaži jodą pomidorai mėgsta?

Atsirinkau su tuo Spasu-kitokia forma nei mazarinių,majakų ir buivolo širdžių .Tokia ištinus širdis  biggrin.gif
Dabar vis mankau tą Izumrudnoje jabloko:spalva jau labai panaši,kaip Gaudvilės nuotraukoj,ale dar kietokas g.gif Ir su Černamoru dar neatsirenku,vis lyginu su neto nuotraukom ar jau kramtyt,ir su Princu tas pats doh.gif Prisisėjau galvosūkių biggrin.gif

g.gif nieko neišsiaiškinau...matyt maitinimo buvo mažai kažkuriuo metu , dėl to taip ir augo netolygiai...reik lašelines statyt jiems lotuliukas.gif
izumrudnoe jabloko , pajusi pagal kietumą , kai jau bus valgomas... biggrin.gif nebus toks kietas palietus jausi...
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2013 07 20, 18:05)
O aš jau depresuoju, gal vasara jau baigėsi. Lyja, taip šalta. Gi susirgs pomidorai.  doh.gif

schmoll.gif aha , ir man nepatinka toks oras...tarsi rudenį juodi debesys slenka , palyja , šaltas vėjas...bet žada , kad vėl bus šilta nuo savaitės vidurio...gal kaip nors prakentėsim smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Aukse* @ 2013 07 20, 19:18)
Sveiki,
Atejau da karteli pagirti Zolotoja sersa pomidoru. Derlingi ir labai skanus pomidorai. oranzine sodri spalva, mesingi. Super.
Dabar pasiguosiu,kad va tuoj baigs pirmos kekes nunokti, o virsuje pas daugeli tustuma. Liudesys,kad nei Uncle beans gali nebuti siemet ziemai, nei apsivalgysim pomidoru...

ax.gif o čia iš Loretos sodų šis...
Atsakyti
Aha, is Loretos sodu smile.gif Tikrai derlingas ir skanus pomidoras. Vertas siltnamyje vietos. net lauke jis pas mane super duper dera. Net karsciai labai nenuskriaude jo. Tik jis vidutinio augimo. Iki 150 cm. Kitamet daugau jo sodinsiu butinai.
Atsakyti