sveikos mamytes, as va 4 dienas dirbau... noriu jusu patarimo, nes dabar jauciuosi kaip 16kos, nesubrendele ir tikrai ne 2 vaiku mama... gavau darbe biski vyrisko demesio... is vieno kolegos... ir jis momentaliai pasikeite.. pati sau mastau kad nieko blogo nepadariau nepasakiau... pradzioj jis tiesiog svaigo del manes, vos ne meilej prisipazino, nors nepazista visiskai tik is matymo... tai va vakar kviete i barbekju eiti su kolegom, bet as nezinojau ar reiks nakti i darba, sakau susiskambinam veliau, paskui ejau miegot, parasiau zinute kad einu pamiegot priesnakti... veliau jis manskambino, bet as miegojau, atsikelus parasiau kad visgi nakti dirbu taip kad susitikt neiseis, buvom susitare ryte susitikti darbe, bet as visiskai nesupratau kas ivyko, tas susitarimas taip ir loko zodziais, jis nerase apie tai daugiau neklause manes nieko,nei kur nei kaip... atejo tas rytas... galvoju lauks gal kazkur, bet nieko... nu ir isvaziavau namo, nezinau ar gerai padariau, nes galvojau sau kad kodel as cia turiu skambinti ieskoti teirautis, o kodel ne jis... tai po pietu parase kad labai liudna jog nesusitikom ryte............. sakau man irgi.. nu ir ka as negerai padariau, matyt sergu demesio trukumu, nes jo demesys man kaip zuviai vanduo atrode.. nenoriu pradet saves kaltint del viskokas santykiuose su vyrais negerai, nes su ex taip busavo... visur as kalta.. .dabar irgi jauciuos kalta, manau kad be reikalo... pasakykyt man protingaiar as cia turiu del ko pergyvent... nes is jo puses visiska tyla ar reik rasyt, klaust kas nutiko ir t.t. nes sveiku protu mastant, manau kad vyras juk jei nori moters tai ir siekia to bet kokia kaina, ar reik ir man kazka daryt...
atsiprasau... jauciuosi
Myliu vasarą
Praleidau pusę dienos prie ežero. Vakare grįžtant užsukom į kavinę, bet pusę valandos nieks taip ir nesiteikė paklausti, ko mes čia sėdim
Kavos negavom, bet nieko tokio.
Skierkute, aš statau už mėlyną
Kur Erotika dingus? gal ir ji jau turi kokių žinių?
O atsisiųsti iš kito miesto nesigauna?
Laaaabai laaaabai vaizdai
Tik saulės mažokai....
Nu liuks, kad gyva ir sveika
Bet, kad jau prisidavei, tai pasakokis plačiau - kaip tas darbas, kaip vaikiukas, kaip asmeninis gyvenimas
net nebandyk savęs kaltinti
Tu juk parašei žmogui žinutę, įspėjai, kad negali. Taip, kad tavo kaltės nė mažiausios čia nėra. Patikėk, jei norės vyras tai suras galimybių paskambinti ir kelis sykius, pakviesti, pasitikslinti ir t.t.
Skierkute, aš statau už mėlyną
Kur Erotika dingus? gal ir ji jau turi kokių žinių?
QUOTE(PŪKITAS @ 2013 08 03, 22:40)
užsiknisau jau po internetą ieškot (ypač Klaipėdos apylinkėse..
O atsisiųsti iš kito miesto nesigauna?
QUOTE(sima123 @ 2013 08 04, 15:31)
Laaaabai laaaabai vaizdai
QUOTE(<imelda> @ 2013 08 04, 15:52)
Taigi prisiduodu,kad sveika,gyva ir darba gavau.
Nu liuks, kad gyva ir sveika
QUOTE(mama_simona @ 2013 08 04, 20:19)
nenoriu pradet saves kaltint
net nebandyk savęs kaltinti
Tu juk parašei žmogui žinutę, įspėjai, kad negali. Taip, kad tavo kaltės nė mažiausios čia nėra. Patikėk, jei norės vyras tai suras galimybių paskambinti ir kelis sykius, pakviesti, pasitikslinti ir t.t.
QUOTE(Mort @ 2013 08 04, 21:35)
aš esu tokia, kad man reikia apžiūrėti ir pačiupinėti
Upjora, aš naują žaislą parsinešiau pabandymui
Labas
Atlikau zygdarbi.
Pasikeiciau saldytuvo duris, kad atsidarytu i kita puse.
Girkit mane. 
Jolirta, neprisimenu taves.
Imelda, tai jei jau rasai, tai placiau-kaip darbas, kaip dukryte, kaip briedziu fronte.
Mort, o tai jau pajudint subiniu ir pasikviest padavejos negalejot? As visada uz aptarnaujanti personala.
Vasara ir as dievinu. Vakar buvom viduramziu sventej kuri vyko pilies griuvesiuose. Net i pozemi leidomes. Jegele. Staska siandien visa ryta zaidzia viduramzius.
Skierkute, siandien echo?
Eroticos gyvenime ir galvoj ramybe tikriausiai, kad neparaso.
Pukita, nu jau tik nereikia. Neitikinama priezastis nesilankyt SM.
Juk rasi vakare 5 min parasyt. Ir perskaityt, kai tokie tempai temoje.
Flika, ka tu?
Mama Simona, nelabai supratau esmes, bet tu tik jau nesistenk suprasti vyru elgesio. Beprasmiska ir kaltint save. O jauties taip, nes malonus tas ju demesys. Kada atvaziuosit? Mes ryt ir penktadieni laisvos.
Vedu Staska pas seimos daktara, labai neramu del jos sveikatos bukles man. Ar tik nereiks vel pas privatu Lor vaziuot.
Atlikau zygdarbi.
Jolirta, neprisimenu taves.
Imelda, tai jei jau rasai, tai placiau-kaip darbas, kaip dukryte, kaip briedziu fronte.
Mort, o tai jau pajudint subiniu ir pasikviest padavejos negalejot? As visada uz aptarnaujanti personala.
Skierkute, siandien echo?
Eroticos gyvenime ir galvoj ramybe tikriausiai, kad neparaso.
Flika, ka tu?
Mama Simona, nelabai supratau esmes, bet tu tik jau nesistenk suprasti vyru elgesio. Beprasmiska ir kaltint save. O jauties taip, nes malonus tas ju demesys. Kada atvaziuosit? Mes ryt ir penktadieni laisvos.
Vedu Staska pas seimos daktara, labai neramu del jos sveikatos bukles man. Ar tik nereiks vel pas privatu Lor vaziuot.
Aciu, visoms uz statymus
Upjora, laimejai berods
Jeeetus mano laimes pilnos kelnes! Mergyyyyte
QUOTE(Upjora @ 2013 08 05, 13:27)
Labas
Atlikau zygdarbi.
Pasikeiciau saldytuvo duris, kad atsidarytu i kita puse.
Girkit mane. 
Juk rasi vakare 5 min parasyt. Ir perskaityt, kai tokie tempai temoje.
Atlikau zygdarbi.
Nu užsuksiu gi
Nu o kas Staskai blogai? Vis dar kosulys?
QUOTE(Upjora @ 2013 08 05, 13:27)
mes laisvi ryt poryt ir uzporyt
Ir aš noriu pas Upjorą
...einu lygint...
QUOTE(Skierkute @ 2013 08 05, 13:04)
Aciu, visoms uz statymus
Upjora, laimejai berods

QUOTE(PŪKITAS @ 2013 08 05, 18:00)
-------
Nu o kas Staskai blogai? Vis dar kosulys?
Zinau, kad saunuole.
------
Nebekoso, bet kaip snarglys smirda.
QUOTE(mama_simona @ 2013 08 05, 18:01)
Jei noro turi, tai ryt.
QUOTE(PŪKITAS @ 2013 08 05, 18:06)
Neik lygint pas mane, tik keli skudurai nelyginti. Geriau alaus pagert ateik.
QUOTE(Upjora @ 2013 08 05, 20:33)
bly ji dar druskos ant žaizdos beria
Sveikos
Tai man tik 3 val kelio,tai nulekiam karts prasiblaskyti
Smagu del ruzavu naujienu,nors man irgi visa nestuma ruzava spalva pranasavo,tik ant galo pimpiukas isdygo
Upjora,nu ir aktyvistes jus
Sveikatos Staskai
QUOTE(Skierkute @ 2013 08 03, 12:48)
Linausiau, o kaip tu toj Kopenhagoj atsidurei? Ekskursija cia ar pas kazka?
Tai man tik 3 val kelio,tai nulekiam karts prasiblaskyti
Smagu del ruzavu naujienu,nors man irgi visa nestuma ruzava spalva pranasavo,tik ant galo pimpiukas isdygo
Upjora,nu ir aktyvistes jus