Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų :)

labas 4u.gif
nezinau kiek ten raimuko turtui metu siandien smile.gif bet va maniskei tai rytoj tikrai bus lygiai 3 wub.gif
upjora ir dar kazkas prase issamiau pasipasakoti kaip gyvenu. Kad realiai nelabai turiu ka pasakoti,nes nieko idomaus nevyksta. Ramus toks periodas jau kuri laika. Is dalies gerai,nes nervai jau buvo istampyti per visas vt nesamones,bet... svoris rupuze pradejo augti. Pilva per kelis menesius kai pradejau dirbti toki uzsiauginau,kad paciai jau baisu pasidare doh.gif
upjora,klausei del briedziu... nu kaip ir yra horizonte toks vienas,bet keistas jis kartais man g.gif plius butu kaip ir tarnybinis romanas,o as pries juos esu nusistaciusi. Dabar jis atostogavo pastarasias dvi savaites,o nuo pirmadienio man atostogos,tai sakiau sau,kad po atostogu apsispresiu jamti man ji ar ne lotuliukas.gif beda dar su juo ir ta,kad rupuske jaunesnis... 4 metais doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <imelda>: 09 rugpjūčio 2013 - 21:57
Labas mergaičiukės smile.gif

QUOTE(Upjora @ 2013 08 09, 11:23)
Kur esat dingusios, mielosios?

esu smile.gif

ketvirtadieni po darbo nagus pasipuošiau user posted image šiandien nudažyti ir pakirpti plaukai user posted image po grožio procedūrų kava su Raimuku (ko pasekoje susipykom su Pūkiuku, varėm namo ir jis ėjo gult, išmiegojo 2,5 val blink.gif )..dabar va išsimaudžiau, pašalinai plaukus nuo kojų ir pažastų biggrin.gif sėdžiu namie visa tokia nuoga ir lakuoju kojų nagus biggrin.gif

Nu dar vyno taurė buvo pradėta gulint vonioje ir pabaigta prie kompo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Erotica* @ 2013 08 09, 19:00)
Na jau jauciu,atpazysta turbut balsus,nes jai su namiskiais sneku duoda zenkla,kad nepamirsti ir dar vieno seimos nario,mb kai glosto ir sneka tokia ramuma pilvuke,o ranka nuima duoda zenka biggrin.gif

Va kaip fainai, ne toks ir baubas tas tavo nestumas smile.gif Yra graziu akimirku..

QUOTE(Upjora @ 2013 08 09, 19:32)
Skierkute, tai sakai, nuobodžiauji...  g.gif Gerai tau. O namų, LT, nesiilgi? Skierkiukui perduok, kad geri vaikai taip nesielgia.

Uz poros savaiciu i LT, tai jau vien tuo gyvenu mintyse smile.gif Ka veiksim, kur leksim, ka aplankysim, jubilieju visa puokste laukia smile.gif
Skierkiukas mano siaip geras vaikiukas. Tik tokie priepuoliai su nekvepavimu tai man po mini infarkta ivaro..

QUOTE(PŪKITAS @ 2013 08 09, 23:03)
)..dabar va išsimaudžiau, pašalinai plaukus nuo kojų ir pažastų  biggrin.gif  sėdžiu namie visa tokia nuoga ir lakuoju kojų nagus  biggrin.gif 

Nu dar vyno taurė buvo pradėta gulint vonioje ir pabaigta prie kompo  ax.gif

Ka tu cia vilioji su tokiu postu? biggrin.gif

Imelda, tavo princese su praejusiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=Flika,2013 08 09, 11:08]
Raimuk, su 3-uoju tavo gimtadieniu Tavo turtą.. ♥
mano panelei visi 5 jau, neturiu supratimo is kur ta liniuote islindo doh.gif

imelda, tavo dukriuka su gimtadieniu 4u.gif

vakar sese su seima islydejom anksti ryte. liudna sad.gif graudenomes dar ir siandien visos prie skypo sutupusios...
oras klp pilkas, gerai kad i svecius isiprasem ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimukas84: 10 rugpjūčio 2013 - 12:54
<imelda>, tavo liūtukę su gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti
Mano liūtukė dėkoja už sveikinimus happybday.gif proga. Keliatas gimtadienio akimirkų fotki wink.gif
Atsakyti
Laba,

Visai neturiu nuotaikos pastaruoju metu, tad negadinau ir Jums jos ax.gif
Ačiū D Flikiukas pamažu sveiksta, streso vėl apsiturėjau pakankamai, pliusas tik tas, kad svoris nukrito man tongue.gif Kas Flikiui viešai nerašysiu, pasirodo ph34r.gif šnipų pilna ir po to loja kiek tik gali doh.gif prikurdami dar pilna melo gun_smilie.gif Ech, lai joms sekasi drinks_cheers.gif

Kitą savaitę išsivežu mažių atostogauti..Pabus gamtoj, atsigaus mažylis wub.gif

O šią savaitę tuštinu piniginę lotuliukas.gif Depresiją varau lotuliukas.gif Jomajo, kai įsisukau į internetinę prekybą beveik štukės nėra biggrin.gif

Kas daugiau..? Lyg ir nieko..

Iki, mielosios.. friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flika: 11 rugpjūčio 2013 - 11:03
Tyu, ramu..Labos friends.gif
Atsakyti
Uzbegau trumpam, atnesu linkejimu nuo Martanux. Pergyvena, kad Upjora uzsirustins del nelankymo smile.gif O jinai tiesiog prisijung niekaip negali, nei is tel., nei per kompa cool.gif

Mes jau ruosiames atostogom. Tiksliau vaikis jau seniai atostogauja, o man ir MB dar savaitele darbuotis... Mamukui sveikata buvo suslubavus truputi, buvo baimes pilnos kelnes cia visiems... Bet dabar, atrodo, geriau
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(Skierkute @ 2013 08 10, 11:19)
Ka tu cia vilioji su tokiu postu? biggrin.gif

oi visai nieko schmoll.gif Upjora paklausė, o aš atrašiau smile.gif
Papildyta:
P.s. sausio gale būsiu antrą kartą teta blink.gif žodžiu kai gavom šalto dušo šventės eigoj...neiškart patikėjau g.gif
Atsakyti
Labas!

Kaip man juokinga-Martanux bijo rūstybės, Pūkita smulkiai surašė. Gerai gerai irnesakyk.gif Bent jau yra ko paskaityt.

Visų pirma tai pavėluoti sveikinimai Imeldai ir jos turtui. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O dėl 4 metų skirtumo tai nebejuokink, juk ne 40. Griebk, jei tik tinka.

Visų antra sveikatos linkėjimas Flikiukui. Flika, mes paslaptikes Fotki pasipasakojam. mirksiukas.gif O dėl seklių irnesakyk.gif . Matyt, žmonių savi gyvenimai nuobodūs, jei jau reikia skaityt svetimų smulkmenas. Ir dar, juk katėms nerūpi žiurkių nuomonė.

Puuupi, tai veši SB aprodyt LT? wub.gif Kas mamytei? Sveikatos 4u.gif

Pūkita, o kur nuotraukos iš šventės? O giminės pagausėjimas gerai yr. thumbup.gif

Raimuk, rašei postą per greitą atsakymą ir išlindo sena liniuotė. Kada namo? Ech, tas ilgesys artimiesiems. verysad.gif Nors, man kasmet vis lengviau... g.gif

Čia nieko naujo. Eisim Smurfų veizėt šiandien. Ryt į koledžą. Juk nesigyriau-išlaikiau visus egzus. blink.gif blink.gif blink.gif Eilinius metus pratingėjau mokytis ir išlaikiau. Esu protingalvė. didis.gif

Medėja, ko tu tų krautuvi taip nenori? Aš mėgstu, tik nerandu savo ilgio kelnių. Skaudi tema. verysad.gif
Atsakyti
Laba hi.gif
Atsakyti