Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų :)

Sveikos....
Atnesu parodyt vakar pristatyta vyro staigmena..... wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 09 03, 13:12)
Laba,

Kankino mano vaiką šiandien..Trys sušiktos sesutės užgulusios vaiką niekaip kraujo nepaėmė, net daktaras atėjo žiūrėt ko vaikas klykia šitiek laiko gun_bandana.gif: Man liepė jį užsigult, jos vos rankų nesulaužė..Tai daktaras maiau pasikvietęs toliau pizdulei nudavė vyriausiai
Buvau vakar užsukus, bet niekas neparašė, tylu, tai ir išėjau..Užsiėmusios mamkos  rolleyes.gif

Su pirmąja klase drinks_cheers.gif

Vargšiukas Flikiukas.
Man patinka čionykštis kraujo ėmimo būdas. Vaikas net nemato adatos, o ir skausmo mažai, nes patepa stebuklingu kremuku. didis.gif Tik bėda tame, kad prisipašyt tų tyrimų sunku. biggrin.gif

Aha, mes šiandien paskutinę atostogų dieną pajūryje šventėm. Staska baseine prisimaudė. Nuo ryt prasidės kitoks gyvenimas. bigsmile.gif

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2013 09 03, 10:00)
Nu, ką, ryt Staska į pirmą klasę.  wub.gif

manoji taip pat ax.gif ech....

pagaliau su skaiciais susidraugaujam, o ir skaityt lengviau einas.
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2013 09 04, 00:08)

blink.gif blink.gif blink.gif
Genijus ji. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2013 09 03, 19:53)
Vargšiukas Flikiukas.
Aha, mes šiandien paskutinę atostogų dieną pajūryje šventėm. Staska baseine prisimaudė. Nuo ryt prasidės kitoks gyvenimas.  bigsmile.gif

QUOTE(raimukas84 @ 2013 09 04, 02:08)
manoji taip pat  ax.gif ech....

blush2.gif , nu nezinau blink.gif , manoji tik i darza drozia. Ir skaiciuoti reikejo tik iki 5 moketi, o apie raides patyliu....
Mumi tik nuo kitu metu i mokyklai ruos...

Idomu, kaip ten Laumenei sekasi?

Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2013 09 04, 11:33)
blink.gif  blink.gif  blink.gif
Genijus ji.  4u.gif

tai cia dar manoji, kaip ir atsilieka, skaitosi doh.gif skaiciuot susikaiciuodavo, o atpazint skaicius problema. vargom, iki 5 atpazinti sekes lengviau, o toliau vsio, uzstrigo. 6,7,8,9 nu neatpazysta nors tu ka! su skaitymu tai tokia pazanga kad pradejom skaitant balsu raides jungti.
gavau reporta, is 17 kategoriju 4 reikia tobulinti ir visos jos pacios pagrindines doh.gif
o pas jus ko is vaiku reikalauja?
Atsakyti
Sveikos pupitos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Klasta @ 2013 09 04, 09:49)
blush2.gif , nu nezinau  blink.gif , manoji tik i darza drozia. Ir skaiciuoti reikejo tik iki 5 moketi, o apie raides patyliu....
Mumi tik nuo kitu metu i mokyklai ruos...
---------
Idomu, kaip ten Laumenei sekasi?

Tai va, kad čia nuo 4 metų pradeda ruošt.
-------------
Ir man labai rūpi.

QUOTE(raimukas84 @ 2013 09 04, 11:15)
tai cia dar manoji, kaip ir atsilieka, skaitosi  doh.gif skaiciuot susikaiciuodavo, o atpazint skaicius problema. vargom, iki 5 atpazinti sekes lengviau, o toliau vsio, uzstrigo. 6,7,8,9 nu neatpazysta nors tu ka! su skaitymu tai tokia pazanga kad pradejom skaitant balsu raides jungti.
gavau reporta, is 17 kategoriju 4 reikia tobulinti ir visos jos pacios pagrindines  doh.gif
----------
o pas jus ko is vaiku reikalauja?

Tai apie Staską aš tyliu. unsure.gif
--------
Nežinau ko reikalauja, Staskai netaiko reikalavimų.

QUOTE(Flika @ 2013 09 04, 11:43)
Sveikos pupitos  mirksiukas.gif

Hello babe biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
nezinau,net ka parasyt...kaip ir nieko naujo,tik,kad mb isvyko jau...depresuoju ir viskas,dar jo baba namuose tai eda nervus,visi kalti del b isvaziavimo ir pan...anytai ir tai nuo tokiu nusisnekejimu stogas vaziuoja..senatvinis marazmas... doh.gif
Atsakyti
tylu doh.gif
Atsakyti
Erotica,o tu nedirbi?
Kodėl nesikraustai pas saviškius gyvent kol TB nėr?
Atsakyti
sveikos merdzinos 4u.gif

Prisiduodu biggrin.gif Sveiki gyvi,vis milijona kalu biggrin.gif

Maniskis tai skaicius iki 10 pazista ir raide A lotuliukas.gif

Reikalavimu jokiu kolkas nera ax.gif
Papildyta:

Erotika, nesmagi situacija 4u.gif Tikrai gal pas saviskius galetum geriau apsistoti 4u.gif
Atsakyti