QUOTE(MoulinRouge @ 2013 07 11, 00:43)
Kretoj pabuvau savaite - AVOKADAI AVOKAAADAI o ir APELSINAAAI (toks neisdildomas ispudis apie avokadus 'arklio'dydzio idealaus sunokimo, beigi nenusakomo skonio apelsinus (bei sultis) kurias kasdien po kokius 3 litrus isgerdavom)
Jau numiriau iš pavydo

net įsivaizduoju tų tobul sulčių skonį

Lietuvoje šiuo metu dar nėr iš ko spaust savų sulčių, reik truputuką dar luktelt
QUOTE(@Andrea @ 2013 07 11, 23:39)
Nusižiūrėjau iš Raw Inn vieną idėją -
padažiukus, dip'us. 
Visai buvau užmiršus apie jų egzistavimą. Avokadas, agurkas, citrinos sulčių truputį, česnakas, druska. Nu fantastiškas skonis!

Kiek liko ryte, padėjau į šaldytuvą, tai vakare šaltas net skanesnis buvo.
O kad dar Lasivės al. yra žaliavalgiams kampelis, tai išvis nuostabios žinios.

Reikės būtinai apsilankyti.
Tie padažiukai tokiu pavadinimu net negirdėti

bet šiandien per pietus ir išbandysiu, kažkaip traukia tokie padažiniai užpilai ant salotų, kad būtų "riebesnės"
O kas dėl Laisvės al. tai taip, ten ta pati Jurga iš senamiesčio persikėlus, bet kiek supratau, tai ta Raw Pupa yra žymiai erdvesnė nei buvo senamiesty... na reiks susiruošt ir pačiai nukulniuot apsižiūrėt ir paragaut ko nors
Ką tik po litro kokteilio esu, bet perskaičius apie duoniukus ir padažiukus ir vėl valgyt noriu