Labutis
Tautosaka, net neįsivaizduoju, kas galėjo nutikti, bet kad užtenka tik vienos sekundės, kad žemė išslystų iš po kojų, tai taip pažįstama....

Laikykis.

Seilę vis pavarvinu žiūrėdama į Tavo šedevrus kaskart, reikės pabandyt kurį pasigamint.
Šiandien dariausi padažą iš alyvuogių aliejaus, petražolių (daug), česnakų bei druskos.

Be jos saldokas padažas būtų. Tai vėliau nutipensiu iki daržo, parsinešiu šviežių daržovių ir skanausim

Mama paburbėjo tėčiui, kad: "Va, galėtum tokį padažą valgyti ir nereikėtų majonezo"

Tėtis turi sveikatos probemų, kurias mityba labai palengvintų, bet kai nugyventa jau daugiau nei pusė gyvenimo, sunku įpročius keisti.... O
given444, Tu aliejaus išvis nenaudoji? Ar tik į užtepus nededi? Aš stebėdama save supratau, kad suvartoju pakankamai daug augalinių riebalų - riešutai, avokadai, alyvuogių, kokosų aliejus, na dar medų priskirčiau. Turbūt dėl to ir svoris stovi kaip įkaltas. Ir sveikatai, aišku, nėra gerai.

Mama gavo daug medaus (man davė net 5litrus

), tai dariau neseniai šokoladą: medus (arba agavų sirupas), kakava ir kokosų aliejus. Buvau nustebinta skoniu.

Gal kuri bandėte?