Jungsiuos prie jūsų. Esu žaliavalgė 1.2 mtus
Trumpa istorija apie mane:
Visa gyvenima jauciausi lyg buciau priklausoma nuo visko kas kepta, virta, gaminta ir kitaip perdirbta. Ypac saldumynai, visa konditerija, keptos mesos ir t.t Turejau rimtu persivalgymo problemu, dideliu svorio pokyciu, depresiju, ir kito sh.
Kas paskatino keistis? Vidinis troskimas palaikyti sveika gyvenimo buda, fizine forma ir MEGAUTIS pasikeitimais, jausti vidine ramybe ir pasitikejima, bei nuosirdu nora pasirenkant kita mitybos kelia.
Pradzioje jauciau potrauki gamintam maistui, bet su tuo dalyku susitvarkyti LABAI LABAI stipriai padejo meditacija ir ivairiu dvasiniu zmoniu mokymai, knygos, seminarai. Kitaip sakant uzsiauginau sarvus nuo visu pasaliniu kritiku, smalsumo, pasaipu, kreivu zvilgsniu ir kabinejimusi

tik mano mityba siek tiek kitokia, nei tradiciniu zaliavalgiu

Valgau: visus vaisius, (pomidorai, avokadai, agurkai irgi vaisiai), riesutus perku tik kevaluose, salto spaudimo tyras alyvuogiu/kokosu aliejus, zalia mesa/zuvis, zali tryniai.
p.s mesa valgau zalia arba padziovinu 50-60C temp. tokia temperatura saugi nes aminorugstys nepazeidziamos.
tai tiek