QUOTE(yerena @ 2013 09 17, 19:27)
Pabandykite kada iškepti orkaitėje ar grilyje cielus burokėlius
Skamba tai įdomiai-
keptas burokas

Tikrai laikas keist kulinarinius stereotipus

Reiks pabandyt kept,nes virti tai man šiaip sau...
QUOTE(saintlina @ 2013 09 17, 21:09)
kuriam etape palikt? Dvi mažiukes iš šiųmetinių ar dvi arklines iš būsimųjų?
Įdomu kaip tos dvi maliukės šiųmetinės kitą rudenį atrodys

Gal geriau tada viena arklinė...
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 09 17, 22:06)
Matai, spausdavau sultis tik vienai stiklinei, tai naudojau tokią proporciją: vienas kumščio dydžio burokėlis, dvi didelės morkos ir 2-3 vidutinio dydžio obuoliai.
Grynas gerti per didelis iššūkis
Reiktų paieškoti info, bet lyg reikia duoti joms kažkiek laiko pastovėti, berods šaldytuve.
Taigi tu,galima sakyt,grynas ir geri

Žinau,kiek ten visokių vitaminų ir vis bandau prisipratyt karts nuo karto,bet...
Aš tą burokėlį atskirai išspaudžiu, jo sultis apie 2-3 val šaldytuve palaikau ir bandau maišyt su kitom sultim.Taigi, 2 a.šaukštukai burokėlių sulčių į puslitruką kitų ir vsio- vien vitaminai ir jokio gardumo

MB tai daug daugiau primaišau tų vitaminų,bo,matyt,turi kokį polinkį į mazochizmą

Nu ,su manim gyvendamas...