QUOTE(saintlina @ 2013 09 19, 11:20)
jau šilauoges ir avietes tai visad žinau kur padėti
Ir iš šilauogių darai

?Neragavus tokio gyvenime
Yerena,kas ten per violetiniai burokėliai?Tiesa,o tie
kale kopūstai jau dabar valgomi?Nes man kol kas nelabai skanu nei violetiniai, nei žali,tik atrodo gražiai

Gal tas jų skonis po šalnų atsiskleis?
Balandūnės tai nespės sėklų subrandint pas mani,o pirktinių daigumas tai labai prastas šiemet buvo.Kaip ir pernai,beje...Skonis tai man jų
ot tiap,bet salotas papuošia
Tie
Savojos kopūstai labai tinka ir
Gaudvilės greitiems balandėlkotlečiams.Šiandien dariau,tai net nesmulkinau labai,taip stambiai ūkiškai supjausčiau,kad kopūstas farše jaustųsi.Orkaitėj apkepiau,patroškinau

Nu,jaučiu,kad tokie balandėliai ir bus pas mani dabar -tingiu faršą lapais apsukinėt