QUOTE(jurginėlis @ 2013 09 19, 12:52)
kas per žalumynai?
Turiu įvairias garstyčias, pak choi, thai baziliką, citrinžolę (
lemongrass).
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 09 19, 12:58)
...Kai šeimynai ko nors per daug, kompostinė staigiai suvirškina - tikra abžora
QUOTE(Para @ 2013 09 19, 18:27)
...Bet jau priėjau išvados, kad užteks kitiems dalinti,
ir sau mažesnius kiekius auginu...
Mes neturime kompostinės, nes stengiamės neturėti/nepirkti daugiau negu įmanoma suvartoti. O dalinant- iš tiesų kartais kaip į raupsuotus žiūri- tai vieną dieną MB neištvėrė ir pasiūlė susimokėti už daržoves, jei už dyką 'nepatogu'. O ir laiko jau savo gaila pertekliui auginti...
QUOTE(adija5 @ 2013 09 19, 15:29)
Ir iš šilauogių darai

?Neragavus tokio gyvenime
Yerena,kas ten per violetiniai burokėliai?Tiesa,o tie
kale kopūstai jau dabar valgomi?
Balandūnės tai nespės sėklų subrandint pas mani,o pirktinių daigumas tai labai prastas šiemet buvo.Kaip ir pernai,beje...Skonis tai man jų
ot tiap,bet salotas papuošia
Gaminu uogienę vien iš šilauogių, maišau su kitomis visos vasaros uogomis- bet kiek gi galima suvalgyti tų uogienių?
Burokėlių pavadinimą parašysiu tik savaitgalį, nes sėklos paliktos sodyboje. Kale valgomi jau kai augalas pasiekia savo veislei būdingą aukštį, iki šalnų pas mus šie kopūstai neužsibūna...
Balandūnes auginu violetiniais lapais, vis sėjant kas 2 savaites, tai visą vasarą turime žolių (taip, jų skonis truputuką sūresnis negu špinatų, bet jų užtat visą sezoną yra darže).
adija5, jei Jūs vilnietė, galiu perduoti saują sėklų.