QUOTE(saintlina @ 2013 09 20, 07:21)
palauk, dar ne tiek nusipirksi, kai įsivažiuosi
Ir visą derlių užfermentuosiu

Paskui su MB pervažiuosim per Lietuvą ir valgymui daržoves ir vaisius susirinksim iš visų mamkų,bėdavojančių,kad nėr kur pertekliaus padėt...Ir visiems gerai
O dėl vyno,tai man tik naminiai skanūs.Ir dar jaunas vynas Beaujeu nouveau ar Vino novello.Deja,išpilstytas ir parduotuvėse pardavinėjamas jau ne toks,kaip gyvas...
QUOTE(yerena @ 2013 09 20, 10:36)
Jeigu kalbame apie tokius:
tai jie turi skirtingus skonius. Pirmieji yra švelnūs,
Pak Choi yra su ryškiai išreikšta kopūsto nata, net biškį
primenanti garstyčias.
Aha,tokie patys.Man Pekino nepatinka.Tada sėsiu tuos
Pak choi,nes bent jau
mizuna pas mani pakankamai gerai suvartojama,daug geriau nei rukola.Tiesa,šiemet labai į žiedus išeidavo...Daug mes tų visokių žalių žolių suvartojam,bet tik iki pomidorų derliaus

Paskui jau tik bazilikai visų rūšių skabomi...
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 09 20, 12:41)
Tai, kad ir taip kraupsta - kaip gali pomidorai būti aukščiau žolių. Rimtai
Tikiu,seku temukę
Kai kuriuos gėlynus jau geriau nei savo pažįstu 
Man ir daržai svarbu,ir gėlės,ir sodas-nors persiplėšk