Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

Šiandieninis,prieš rudeninis, natiurmontas iš mano sodo...user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 10 07, 20:42)
O šiaip man jie irgi labai patinka. Balandėliai su šiais kopūstais man  skanesni  wub.gif

Man irgi patinka.O kai kurie tokie gražūs egzemplioriai,kad net pjaustyt gaila ax.gif Nors imk,ir gamink visą cielą g.gif Ale kas jį valgys paskui...
Atsakyti
Kada česnakus sodinsit?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 10 07, 19:42)
ir man jie kažkokį panašumą į rugštynes turi. O šiaip man jie irgi labai patinka. Balandėliai su šiais kopūstais man  skanesni  wub.gif

Nepaprastas daiktas, tie Savojos kopustai bigsmile.gif Kaimyne viena dave is savo darzo. Tai as i salotas visa ir sunaudojau thumbup.gif Sakiau, kitamet ir pati bent kelis pasisodinsiu. Labai jau patiko.
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 10 14, 07:10)
Kada česnakus sodinsit?

Praėjusį šeštadienį pasodinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 10 14, 07:52)
Praėjusį šeštadienį pasodinau  4u.gif

Oooo, kaip seniai.. aš tai užvakar pasodinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 10 14, 08:03)
Oooo, kaip seniai.. aš tai užvakar pasodinau biggrin.gif

Tą pačią dieną tongue.gif

Superinis oras visą savaitgalį buvo bigsmile.gif
Atsakyti
pernai pasižiūrėjau,kad susodinau 10.17 česnakus ,sakiau ir šiemet reiks panašiai,dar vietos nepasiruošiau blush2.gif žadu sodinti ten kur augo agurkai,kaži nenusigrybausiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 10 14, 08:11)
žadu sodinti ten kur augo agurkai,kaži nenusigrybausiu  g.gif

Ne, grybauti tikrai neteks, jei sodinsi česnakus, o ne grybus..
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 10 14, 08:26)
Ne, grybauti tikrai neteks, jei sodinsi česnakus, o ne grybus..

thumbup.gif lyg skaičiau,kad jiems į draugiją nepatinka pupelės ir žirniai,o daugiau su viskuo draugauja,tai pagalvojau ir su sėjomaina tas pats bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 10 14, 08:11)
Tą pačią dieną  tongue.gif

Čia man priminė situaciją, kai teko apsipirkti. Mano pusbrolis sako: išleidau net pusę tūkstančio litų... aš sakau: o aš išleidau tik 500 litų.. biggrin.gif
Atsakyti
Ar zadat ka nors seti is rudens? g.gif Sako, derlius ankstesnis gali buti? Gal meginot kuri, ar pasiteisino?
Atsakyti