QUOTE(Marmaledas @ 2014 03 06, 22:52)
labai rekomenduočiau žieminius astrus
https://www.google.l...i...024&bih=710, pirmos kelios foto. aš jau turiu trijų spalvų ružavai alyvinį, baltą ir bordo iš aukštaūgių ir vienus žemus, iki kelių maždaug mėlynukai, biski violetinio atspalvio turi. Priežiūros, geros žemės jiems nebūtina, žydi kol užsninga, man jie laaabai gražu. Dar astilbės tiktų, melsvės ( tik melsvių sėklų nežinau kaip būna, šaknimis vis dauginama dalinant krūmą).levandos, šilokai, zunda, rykštenė, rudbekija,sinavadai, uolaskėlės, flioksai, ožekšnio, raugerškio krūmai gražu, patys spalvoti būna. Žiūrint koki kalnai ir koks ten klimatas, kas natūraliai ten auga .
labai labai aciu
naturaliai gerai auga dilgeles ir po visa visa pievele, pamatus auga kazkoks dygliuotas krumas, man tai labai labai panasus i kokia laukine kinroze (net nezinau ar buna dekoratyviu

) tik ji tiesiog atkelia plyteles, kur tik kasi - jos saknys. Pievele lyg siek tiek atsigavo ir panaseja i veja, nes vis pjovem, pjovem ir buvom pasiskoline ,,sukas,,. Is kalnu parsitysiau mazas puseles - lyg ir prigijo. Gelytes pernai sodinau i pirktine zeme, prigijo, augo, o siemet turiu galimybe nusivezti tik seklas ir jas suseti i tai, kas ten vadinama ,,zeme,,, Busiu labai laiminga, jei nors kas papuos aplinka ir teiks jaukumo