Labai aciu, Rim.
Va, ta vieta, kur daryti atatvara desineje, tai mane vyras ir iskritikavo butent del to, ka jus pasiulet- daryti kaireje ivaziavimo. Nors man atrodo idealu- butu atskirtas tik kiemas. o jam tai nerupi, nes pats dazniausiai vaiksto i garaza ir nuolat turi labintis su kaimynu. Na bet kitos iseities nera, nebent atsisakyti garazo paskirties . bet va, kas blogiau, tai kad prie garazo vistiek tektu daryti kazkoki praejima is kiemo, kad nereiktu vaikscioti aplinkeliais, norint pasiimti koki grebli
Vynuogems reikia stipriu atramu, tai jau vel gan didelis meistravimas gaunasi ( o mums dar tiek ir tiek tu darbu), tai to nenorim. Tik as noreciau ten daryti ne vienoda gyvatvore, o kazkokia kompozicija. Tik tam reikia pasirinkti labiau uzstojancius augalus.
1. na taip kalta. Plotelis , neiskaiciuojant gyvatvores, ir ploto su vaismedziais(tie su bumbuliukais atvaizduoti), gaunasi mazdaug 13x15 m.
Tas 5 punktas. Tujos gautu vos sviesos tik is rytu(pietuose ribojasi su musu sklypu aukstas kaimyno ukinis pastatas), na gal dar kazkiek , kai saule buna auksciausiai.
6. ten kitur jau kaip ir patvarkyta- kaireje darziukas , vaiskrumaiai, vaismedziai, dalinai jau mano uzvesti . Truksta tik ireminimu kazkokiu, bet ateityje, gal kita vasara, nama siltinsim, tai negaliu daryti. Pries nama pati pasodinau alyva, jazmina, lazdyna, pasidariau mini gelyniuka , kuris taip pat dar neiremintas. Prie namo nedarau nieko, velgi del siltinimo. Nenoresiu ten senovisko gelyno, o tik kazkokiu krumeliu ar azaliju.
O siaip i koki griezta stiliu netaikau. pas mane ir namuose stilius kiek savotiskas, nes esu tokia siek tiek "prie meno".
Takelius kada pasidarysiu, tai irgi praeis ne vieni metai, bet zinau, kad teks man juos paciai montuoti, manau, is akmenu.
7. Kazkaip galvoju, kad suoliuka ant sulinio daryti butu saltoka, nors aukstis kaip tik. na bet man kazkaip nejauku

Greiciausiai ten bus koks vazonas.