Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip "gimdos kamštis" virto "vandenimis...

4u.gif sveikinu - tikra saunuole thumbup.gif Laukiu ir as to stebuklo, kad tik gerai viskas butu..... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ninora @ 2006 06 06, 15:53)
Laukiu ir as to stebuklo, kad tik gerai viskas butu..... unsure.gif

net pagalvoti sau neleisk, kad kas nors bus ne taip kaip turetu - del saves ir savo kleckucio turi buti 100 proc. isitikinusi, kad viskas bus gerai... be to - juk ne viduramziai - bus beda, bus ir roda. tvirtai tikek, kad greitai tapsi paties graziausio kudikelio mamyte wub.gif
Atsakyti
aukit sveiki,grazus ir laimingi 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labai šauni istorija thumbup.gif
Būkit sveikučiai ir stipručiai mirksiukas.gif
O, kad nedažnai gimsta patys tokie dideli, tai netiesa, mano dar didesnis gimė ir be jokių vaistų, tik aišku su dideliais plyšimais, tad labai gerai suprantu ką jautei mirksiukas.gif Kuo dideliausios sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Netta @ 2006 06 08, 09:08)
Labai šauni istorija  thumbup.gif 
Būkit sveikučiai ir stipručiai  mirksiukas.gif 
O, kad nedažnai gimsta patys tokie dideli, tai netiesa, mano dar didesnis gimė ir be jokių vaistų, tik aišku su dideliais plyšimais, tad labai gerai suprantu ką jautei  mirksiukas.gif  Kuo dideliausios sėkmės  4u.gif

iki siol dar nesedziu, o tiksliau - sedziu tarp dvieju kedziu lotuliukas.gif tai vyras juokiasi, kad net nesciai uzteko 1 kedes, o dabar nebe... biggrin.gif
Atsakyti
Na labai labai smagi ir šauniai parašyta istorija. Ir dėl pavyzdinės negimdžiusioms - sutinku visom keturiom - tiesiog ir vėl norisi gimdyti. Pvz. aš nežinojau, kad geriau stumiant užsimerkti, tai ne tik aš, bet ir mano mažylė mėnesį į visus žvelgėm krauju užpiltom akim ( jai turbūt irgi to niekas nepasakė smile.gif ). Mano gimdymas sukėlė labai panašius jausmus, buvo ir smagu, ir linksma, ir skauda, ir džiaugsminga, ale taip šauniai išsireikšti nemokėčiau smile.gif

Atsakyti
SilRa 4u.gif Balionelis tavo Margiriukui nuo musu Kotryneles 4u.gif juk gime ta pacia diena musu vaikiukai 4u.gif

o visi tie siuvimai, plysimai ir man dar nepraejo unsure.gif
Atsakyti
Grazi istorija smile.gif!Sekmes jums,aukit sveiki ir dideli ir laimingi!
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2006 07 01, 18:38)
SilRa  4u.gif  Balionelis tavo Margiriukui nuo musu Kotryneles 4u.gif juk gime ta pacia diena musu vaikiukai 4u.gif

o visi tie siuvimai, plysimai ir man dar nepraejo unsure.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti

i 
Ši gimdymo istorija birželio mėn. konkurse laimėjo II-ąją vietą ir yra apdovanota supermama.lt sidabro medaliu!

user posted image
Atsakyti
4u.gif sveikiname drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2006 07 17, 16:26)
Ši gimdymo istorija birželio mėn. konkurse laimėjo II-ąją vietą ir yra apdovanota supermama.lt sidabro medaliu!

user posted image

SVEIKINAME second.gif
Siunčiam didžiausius linkėjimus savo kaimynui Baltijos g-vėje(mes irgi joje gyvenam).Beja, ir pas tą pačią gydytoją gimdėm mirksiukas.gif
Atsakyti