Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 86 laida

QUOTE(klopedija @ 2013 10 15, 18:10)
Darbinga, matau žinutę apačioje. Prašau nuorodos į "petrušką".  biggrin.gif

Iš namų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shaimon @ 2013 10 14, 23:13)
Sveikutės, ką rekomenduotumėt Jodi Picoult gerbėjai? Ačiū už pasiūlymus smile.gif

O jūs jau visas šios rašytojos knygas perskaitėt?Labai jau ji produktyvi g.gif Gal J.Irvingą pabandykit tada.Aišku,stilius ir istorijos skiriasi...Bet ir vieno, ir kito trečią knygą skaitant nepalieka deja vu,kad tai jau girdėta...
QUOTE(prieplauka @ 2013 10 15, 09:14)
pabandyk Piligrima  mirksiukas.gif

O kodėl būtent šitą?Gal galima argumentuot plačiau ... ax.gif
QUOTE(saintlina @ 2013 10 15, 09:46)
Kątik baigiau C. McCullough 'Giesmė apie Troją',

Ir kokie atsiliepimai?Šitos neturiu,tik Pirmasis Romoje pirkau,bet irgi tik lentynoj dar išrikiuota blush2.gif
QUOTE(klopedija @ 2013 10 15, 17:10)
Aš taip laukiu ir viliuosi, kad giriančios "atspalvius" įrodys ir įtikins, jog tos knygos vertos nors mažosios "l". Aūūū!.. Kur argumentai?  g.gif  Nes taip ir pasiliks "MMMMM"  lotuliukas.gif

Tai,kad tokių kaipo įrodymų, gal ir negali būt...Svarbu,kad aplamai skaito.Mano viena pažįstama dievina tik graikų ar romėnų antikinę literatūrą ir senovės filosofus.Mano skaitomos knygos jai tik laikraštuko geltonieji puslapiai geriausiu atveju atrodo ...
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2013 10 15, 17:10)
Darbinga, matau žinutę apačioje. Prašau nuorodos į "petrušką".  biggrin.gif

Kadangi pati susidomėjau ir ėmiau ieškoti, tai galiu pasiūlyti šią nuorodą:
Petruška

Darbinga, ačiū 4u.gif

O pati galiu pasidalinti savo pastarųjų dienų "atradimu" : Множественные умы Билли Миллигана
Dar nebaigiau klausytis, bet kol kas labai labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shaimon @ 2013 10 15, 00:13)
Sveikutės, ką rekomenduotumėt Jodi Picoult gerbėjai? Ačiū už pasiūlymus smile.gif

Mano sesers globejas, Kita sirdis, Trapumas, Namu taisykles padare didziausia ispudi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shusha @ 2013 10 15, 18:30)
Petruška
O pati galiu pasidalinti savo pastarųjų dienų "atradimu" : Множественные умы Билли Миллигана
Dar nebaigiau klausytis, bet kol kas labai labai  thumbup.gif
Ačiū. aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 10 15, 17:23)
Ir kokie atsiliepimai?Šitos neturiu,tik Pirmasis Romoje pirkau,bet irgi tik lentynoj dar išrikiuota  blush2.gif

man kažkaip jos sunkiai palyginamos smile.gif
'Giesmė apie Troją' - iki skausmo žinoma istorija. Bet man buvo labai įdomu, ką McCullough iš jos išspaus. Ir nenusivyliau smile.gif Atrodo, viskas žinoma, bet gerai parašyta, perpinta mitologiniais ir istoriniais personažais bei įvykiais. Maniau, kad kai kas rašytojos išmonė, bet pasitikrinau internete - na, buvo toks faktas ar mitas. Istoriją pasakoja ne vienas asmuo, o kiekvienas herojus savo dalį, ir viskas susipina į vieną gražų įtraukiantį pasakojimą, paskanintą visokiom to meto vaizdingom smulkmenom.
Vienžo, man patiko. Pirkti gal ir neverta, bet paskaityti, jei yra laiko, tikrai galima.

O 'Pirmasis Romoje' bent man kitokio kalibro knyga. Skaityti tikrai verta, gali traukt iš lentynos. Ale turbūt žinai, kad ji - tik pirmoji nemažo ciklo apie senovės Romą knyga?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 10 15, 20:11)
O 'Pirmasis Romoje' bent man kitokio kalibro knyga. Skaityti tikrai verta, gali traukt iš lentynos. Ale turbūt žinai, kad ji - tik pirmoji nemažo ciklo apie senovės Romą knyga?

Taigi,sužinojau nusipirkus,kad iš viso 7 knygos yra,o išleista lietuviškai tik dvi,jei neklystu mastau.gif Pirkau,nes labai pigiai pardavė,o aš jau daugiau internete iš antrų rankų pagaudau,nes neišlaikytų šeimos biudžetas mano hobių,jei tik naujas pirkčiausi blush2.gif Tai va bijau ir traukt,kai kitas dar tik elektroniniu formatu terasiu... O skaityklė man tik žurnalams ir laikraščiams praverčia,audio-knygų aplamai nemoku klausyt schmoll.gif
Senobinė aš skaitytoja blush2.gif
Baigiau J.Fowles Prancūzų leitenanto moteris.Gera knyga,įdomūs veikėjų paveikslai,šiek tiek istorinių žinių iš Viktorijos epochos,netradicinė pabaiga,bet kol kas šito rašytojo man užteks.
Atsakyti
QUOTE(Shusha @ 2013 10 15, 19:30)
Petruška

Darbinga, ačiū  4u.gif

Dar nebaigiau klausytis, bet kol kas labai labai  thumbup.gif

Aš turiu,tiksliau šiuo metu paskolinus dabar Sofijai5 popieriniam variante "Tainstvenaja istorija Bili Miligana".O čia gal antra dalis,ar ta pati knyga tik audio variante truputi kitokiu pavadinimu.Istorija pagal aprašymą lyg ir ta ar aš klystu?
Dabar gal ir Sofijas skaito ją ax.gif
Galėsit abi pasidalinti įspūdžiais ir pateikt atsiliepimus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2013 10 15, 22:24)
,audio-knygų aplamai nemoku klausyt  schmoll.gif
Senobinė aš skaitytoja  blush2.gif

drinks_cheers.gif friends.gif man irgi klausytis audioknygų neprilipo,gal per sudėtingą knygą klausiau,blaškė susikaupimą vaizdai,mintys nuklysdavo kažkur kitur.
irnesakyk.gif anokia čia gėda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2013 10 15, 08:55)
** šioji manęs jau laukia, patinka ir man S.Beckett detektyvai

Nežinai, dar tik 3 išėjusios knygos? Ar jau ir dar viena yra, tik aš nežinau?

QUOTE(Darbinga @ 2013 10 15, 15:58)
Nebandžiau. Deja, niekaip nesukontroliavau savo paauglės, kuri susižvejojo tuos atspalvius interneto platybėse anglų kalba, o perskaičiusi ilgai spjaudėsi. Bet ką aš žinau, gal tegu pabando paragauti tos makulatūros, kad žinotų kas yra literatūra. Dukra pasakė, kad atspalviai  jai primena  dažniausiai labai prastus ir mėgėjiškus fanfiction žanro kūrinėlius, kuriuos  šiais visuotinio raštingumo  laikais aktyviai rašo paauglės, svajodamos apie savo numylėtų grupių dievukus (na, visokios erotinės fantazijos ir t.t.).  g.gif Tai ir nurimau, supratusi, kad mano dukra turi gerą skonį.  biggrin.gif

Ir, sakyčiau, labai aiškiai ir protingai atsiliepimą pasakė thumbup.gif Iš karto supranti ir gali apsispręsti, nori skaityti, ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 10 15, 21:11)
man kažkaip jos sunkiai palyginamos  smile.gif
'Giesmė apie Troją' - iki skausmo žinoma istorija. Bet man buvo labai įdomu, ką McCullough iš jos išspaus. Ir nenusivyliau  smile.gif  Atrodo, viskas žinoma, bet gerai parašyta, perpinta mitologiniais ir istoriniais personažais bei įvykiais. Maniau, kad kai kas rašytojos išmonė, bet pasitikrinau internete - na, buvo toks faktas ar mitas. Istoriją pasakoja ne vienas asmuo, o kiekvienas herojus savo dalį, ir viskas susipina į vieną gražų įtraukiantį pasakojimą, paskanintą visokiom to meto vaizdingom smulkmenom.
Vienžo, man patiko. Pirkti gal ir neverta, bet paskaityti, jei yra laiko, tikrai galima.

Saintlina žiūriu mėgsti istorinius romanus siūlau paskaityti
Stacy Schiff "Kleopatra"Gyvenimo istorija. Ši knyga Pulitzerio premijos laimėtoja.Rekomenduoju,skaitysi kaip romaną.
Galinaga, įtakinga, protinga,nesuvokiamai turtinga, sumani, išlepinta bei ambicinga.Žodžiu buvusi " nuolatinė ir didžiausia išimtis iš kiekvienos taisyklės".Tokia buvo Kleopatra.
Jau tuoj pabaigsiu.Labai patinka ir įdomu.Rekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(Pajauta @ 2013 10 15, 21:36)
  man irgi klausytis audioknygų neprilipo,gal per sudėtingą knygą klausiau,blaškė susikaupimą vaizdai,mintys nuklysdavo kažkur kitur.
irnesakyk.gif anokia čia  gėda  smile.gif

Nu,ne gėda,bet pavydžiu žmonėms,kurie jas klausyt gali... ax.gif Taigi,kiek knygų perskaitytum dirbdama,daržus, gėlynus ar namus tvarkydama,vairuodama ir t.t. g.gif
QUOTE(Pajauta @ 2013 10 15, 22:07)
Jau tuoj pabaigsiu.Labai patinka ir įdomu.Rekomenduoju.

Aha,Saintlina,perskaityk ir papasakosi...Istoriniai ir biografiniai labai ir maniškiui patinka...kai aš jam skaitau įdomesnes vietas doh.gif Va turiu skaitytoją namie,kuris ant dviejų rankų pirštų savo perskaitytas knygas suskaičiuotų...
Atsakyti
QUOTE(Pajauta @ 2013 10 15, 21:07)
Stacy Schiff "Kleopatra"Gyvenimo istorija.

paskaitysiu, jei paklius į rankas smile.gif Ačiū už rekomendaciją 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2013 10 15, 22:04)
Nu,ne gėda,bet pavydžiu žmonėms,kurie jas klausyt gali...  ax.gif Taigi,kiek knygų perskaitytum dirbdama,daržus, gėlynus ar namus tvarkydama,vairuodama ir t.t.  g.gif

Aha,Saintlina,perskaityk ir papasakosi...Istoriniai ir biografiniai labai ir maniškiui patinka...kai aš jam skaitau įdomesnes vietas doh.gif Va turiu skaitytoją namie,kuris ant dviejų rankų pirštų savo perskaitytas knygas suskaičiuotų...

va vairuojant aš tikrai galiu klausyt ir man labai patinka. Tik reikia kiek ilgesnius atstumus važiuot. Vasarą kai į darbą iš kaimo važinėju - super thumbup.gif O kai po miestą... privažiuoju prie darbo ir sėdžiu mašinoj dar kokį desėtką minučių, kol skyrius baigsis cool.gif
Atsakyti