Vat, kad pats tortas labai gerai laikėsi ir nepajudėjo nei kiek. O pati dengimo masė išsipūtė šonuose . Bet laimė tolygiai, tai ne taip pastebima buvo. Vienintelis paaiškinimas sakyčiau cukraus pudros trūkumas. Nes suklijavau greitai viską.
S_Z, Erikiuxxx, aciu uz teisingas pastabas. Ech, nu nelengva ta mano pradzia, bet turiu is ko mokytis;) Ir 5 tortai per savaite man buvo misija neimanoma Kaip jus sugebat po tiek tortu kas savaite iskepti, neisivaizduoju Erikiuxxx, puikus tortukai, koks kruopstumas!
Man cia jau aukstasis pilotazas. Kaip jus randate tiek laiko ir noro juos gaminti. Man vienas tortas per savaite yra daug. O ir laiko kiek suvalgo jo gamyba su papuosimais. Dabar jau antra savaite suku galva koki torta vyrui padaryti gimtadienio proga. Jau visas temas cia perziurejau ir po google visagali varciau. Kol uz keleto minciu uzkliuvau.
Man cia jau aukstasis pilotazas. Kaip jus randate tiek laiko ir noro juos gaminti. Man vienas tortas per savaite yra daug. O ir laiko kiek suvalgo jo gamyba su papuosimais.
Dabar jau antra savaite suku galva koki torta vyrui padaryti gimtadienio proga. Jau visas temas cia perziurejau ir po google visagali varciau. Kol uz keleto minciu uzkliuvau.
O-RE-AR koks sexovas tortas erikiuxxx labai dailus visi tortukai, tokie tvarkingi tvarkingi likta krepselis ramuniu Garbanelele yra kur tobulet, bet bateliai tai labai dailus gavosi *saules_zuikutis* labai patiko tie imite meskinai