QUOTE(Elentari @ 2013 08 21, 16:48)
Labai gražūs tortai.
Paantrinsiu kitoms. Masė rasoja tik dėl temperatūrų skirtumo. Jei apdengsite mase storai, jis nerasos. Jei masės bus plonai, rasos tikrai.
O sušilus tortui, jis nudžius, kaip ir bet koks daiktas, pavyzdžiui, stiklinė, išimta iš šaldytuvo, šiltame kambaryje aprasos, bet sušilusi iki kambario temperatūros nudžius. Bet vasarą sako, geriau vis tik apsidrausti ir masę storiau kočiot. O man tai nepavyksta
Mano mases storis buna nedaugiau 3-4mm virsuje, o sonuose iki 2-1mm sugebu nuliginti

)) bet nei karto nera rasojusi
pas mane saldytuve temperatura rodo 6-10 silumos, gal delto nerasoja
ir as noreciau ismokti storiau dengti mase, nes kita kart pas mane net persisvecia tortas is po jos
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 08 21, 18:15)
Darykit sviestas plius pudra,padetis bus siek tiek geresne

as tik su pudra ir darau, viena sluosni su trupinukais papildomai, kad tvirtesnis tortas butu, o ant virsaus jau plonai be ju
QUOTE(Elentari @ 2013 08 21, 18:42)
Gal toks kremas geriau sulaiko drėgmę, bet man nepatiko, valgant gurgžda tarp dantų man ta pudra, nors ir dancukerio..

Gal blogai isplakta, kad jauciate
QUOTE(amorosa @ 2013 08 21, 21:27)
Erikiuxxx, prasau pasidalinkit patirtim

kokia mase dengiat? pacios daryta ar pirktine? man jau tuoj paranoja bus. Na suprantu kad temperaturu skirtumas, bet kai detales is vietos isciuozia, tai jau is viso verkti norisi.
Darau pakolkas veninteli pastilaza pgal cipciuka, kitu nebandziau, nors noretusi
dar popsiuku parodysiu

Papildyta:QUOTE(Ulitka @ 2013 08 22, 08:24)
Prie progos paklausiu , su kokiu agregatu))) sijojate cukraus pudra??? Kaip daug buna reikia , tai sunku su tokiu metaliniu
viskas bus gerai

su geleziniu sijokliu, bet supaprastu, svarbu deti nedaug, nes kai perdaug, tai labai sunku bus tada ja issijoti

QUOTE(likta @ 2013 08 22, 12:11)
COLL MAMA,labai gražus tortas
Elentari, nuostabūs beze raštai
Kol kas šios gėlės stovi taip, pabuvę ant torto, vėl atsidurs vazone
Rožės
NUOSTABIOS rozes !
O kodel vel atsidurs vazone ? nuomoji gal ?

juokauju, turbut sau torta darysi
QUOTE(likta @ 2013 08 22, 21:21)
Ačiū visoms
Mokiausi šio meno pas meistres
As tai noreciau kursu, kad butu israsytas sertifikatas baigimo