Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

imesiu ir as keleta
user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos,

ar galima ant paprasto lako, uzdeti HG topa? drauge nusilakavo, sako uzdek, gal geriau laikys. bet nezinau kas gali nutikti kai uzdesiu ir i lempa ikisiu doh.gif
man atrodo kad tokiu dalyku maisyti negalima, bet butu gerai, kad zinociau del ko negalima ir kas nutiktu. o ne siaip atsakai, negalima ir viskas doh.gif profesionaliau atrodai lotuliukas.gif jei netingit kas, brukstelkit blush2.gif
dekoju 4u.gif
Atsakyti
youtubey maciau jog paneles deda, bet sako jog lakas turi but nepriekaistingai nudziuves pries dedant ir nieko jiems nenutinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(armaliuke @ 2013 08 01, 07:27)
Sveikos,

ar galima ant paprasto lako, uzdeti HG topa? drauge nusilakavo, sako uzdek, gal geriau laikys. bet nezinau kas gali nutikti kai uzdesiu ir i lempa ikisiu doh.gif 
man atrodo kad tokiu dalyku maisyti negalima, bet butu gerai, kad zinociau del ko negalima ir kas nutiktu. o ne siaip atsakai, negalima ir viskas doh.gif  profesionaliau atrodai lotuliukas.gif  jei netingit kas, brukstelkit blush2.gif 
dekoju 4u.gif

LABAI GERAI LAIKO AKRILINIAMS NAGAMS SKIRTAS TOPAS,AS NAUDOJU IBD FIRMOS(AIR DRY TOP COUT) .SAVAITE ISLAIKO NEATSILUPES TIKRAI
Atsakyti
Gal kas bande su ilgalaikiu pasidaryti panasiai? Ar realu?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vyvukas @ 2013 07 31, 23:57)
imesiu ir as keleta

bigsmile.gif Liuksum!

sm2002 , realu,pati dar neisbandziau,bet pas kitas jau esu macius realiai padarytus nagus su tokiu dizainu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 01 rugpjūčio 2013 - 12:47
QUOTE(armaliuke @ 2013 08 01, 07:27)
Sveikos,

man atrodo kad tokiu dalyku maisyti negalima, bet butu gerai, kad zinociau del ko negalima ir kas nutiktu. o ne siaip atsakai, negalima ir viskas doh.gif  profesionaliau atrodai lotuliukas.gif  jei netingit kas, brukstelkit blush2.gif 
dekoju 4u.gif

As taip dariausi smile.gif pirmiausiai isbandiziau viena naga, nieko nenutiko, tada ir visus biggrin.gif Laike tikrai gerai, tik nuo mirkimo vandenyje vienas nagas atsilupo. Aisku paprasto lako kalte smile.gif
Atsakyti
Labas, skaitinėjau temeles ir ankščiau bet apie šį laką nieko neradau. http://www.cosmetics...5ml-p-2472.html norėčiau paklaust gal kas turit, ar gerai tepasi, ar tiktų pradedančiąjai?
Atsiprašau jai kartojuosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Perla123 @ 2013 08 01, 16:35)
Labas, skaitinėjau temeles ir ankščiau bet apie šį laką nieko neradau. http://www.cosmetics...5ml-p-2472.html norėčiau paklaust gal kas turit, ar gerai tepasi, ar tiktų pradedančiąjai?
Atsiprašau jai kartojuosi  blush2.gif

o pirma puslapi atsivertusi buvai? smile.gif

si firma viena is geriausiu.
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2013 08 01, 17:52)
o pirma puslapi atsivertusi buvai? smile.gif

si firma viena is geriausiu.

As kaip suprantu cia apie spalva klausia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 08 01, 13:45)
sm2002 , realu,pati dar neisbandziau,bet pas kitas jau esu macius realiai padarytus nagus su tokiu dizainu.

Bet tai reikia kiekviena patepima i lempa kisti - 9 kartus po dvi minutes laikyti. Kaip cia sutrumpinus g.gif
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2013 08 01, 17:55)
Bet tai reikia kiekviena patepima i lempa kisti - 9 kartus po dvi minutes laikyti. Kaip cia sutrumpinus  g.gif

iseitis - eiti pas drauge, kuri turi LED lempa biggrin.gif
idomu, ar taip "pinant kasa" nago galiukas nebus baisiai storas nuo visu tu sluoksniu g.gif
Atsakyti