Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2013 08 14, 13:35)
Su spalvom tai sakau viskas gerai, lakinas smagiai, ir ryskios buna grazios,bet vo man pasitaike rauksles riebiau tepant kadais, tai tiesiog geriau ploniau,bet sluoksniu daugiau,ta ruda as 3 plonais dengiu ax.gif jeigu kalba apie Fedora

Taip aš apie Fedora, nereali ji man smile.gif Ir išvis visos spalvos ant Jūsų modeliukų tobulos, man jau liga pirkti lakus, jau bijau ir belysti į forumą smile.gif
Atsakyti
http://www.hollywood...search=harmony/

QUOTE(Sunta @ 2013 08 14, 03:53)
VIs del to nesusilaikiau ir sigijau. Foundation + Top + 2 spalvytes HG = 55£
HG You're So Sweet You're Giving Me a Toothache
HG Inner Vixen (Cia Jolkuce's itaka)
CND Azure Wish (atskirai is ebay'aus pirkau, nes analogiskos spalvos niekai nejo rasti kitu firmu)
Ir tik menesio gale gausiu alga, prisipirksiu tiek, kad paskesiu turbut biggrin.gif
Sako dar nuo narkotiku priklausomas buni, o tai cia kaip pavadint ta liga  blink.gif

Atsakyti
Gal kas turi ir gali palyginti HG Queen of hearts ir CND Shellac Red Baroness?
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 08 14, 15:05)
wub.gif Jau ta melyna kokio grozio,aina sau thumbup.gif

Jo, grazi labai wub.gif . As kaip melynu spalvu maniake, tai tuoj sokau ieskot uzsakyt. Bet i koju nagus paziurejau, lakuoti HG Ocean Wave, tai nu praktiskai ta pati spalva g.gif . Pavyko susilaikyt nuo pirkimo hihihi.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites, uz jusu nuomone mirksiukas.gif
ProGel'io si melyna nereali spalva, o kaip dazosi gerai, du sluoksniai pilnai tolygiai pasidengia. Man, aplamai, ProGel'is labai patinka, niekad ner susigarbanaves, tik kai kurias spalvytes reik daugiau kartu uzdet.
Del tipsu, tai taip ir mastau, reiks geli det. Pries 5 metus esu baigus ir gelio ir akrilo, ir dailes kursus, bet jau viska pamirsau, nes seniai nebenaudoju tu metodu. O dabar tiek visokiu naujoviu, tai reiks kitoj temukej konsultuotis doh.gif
Gal kuri turite el.freza JD 500, gal zinot kaip ji?
Atsakyti
QUOTE(Zarute @ 2013 08 14, 17:23)
Aciu, mergaites, uz jusu nuomone  mirksiukas.gif
ProGel'io si melyna nereali spalva, o kaip dazosi gerai, du sluoksniai pilnai tolygiai pasidengia. Man, aplamai, ProGel'is labai patinka, niekad ner susigarbanaves, tik kai kurias spalvytes reik daugiau kartu uzdet.
Del tipsu, tai taip ir mastau, reiks geli det. Pries 5 metus esu baigus ir gelio ir akrilo, ir dailes kursus, bet jau viska pamirsau, nes seniai nebenaudoju tu metodu. O dabar tiek visokiu naujoviu, tai reiks kitoj temukej konsultuotis doh.gif
Gal kuri turite el.freza JD 500, gal zinot kaip ji?

As turiu, man gera, tarnavo apie 8metus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zarute @ 2013 08 14, 16:23)
Man, aplamai, ProGel'is labai patinka, niekad ner susigarbanaves, tik kai kurias spalvytes reik daugiau kartu uzdet.

Gal nepatingėtumėte išvardyti ProGel spalvytes, kurios yra pakankamai pigmentuotos ir gerai atrodo jau 2 sluoksnius užtepus? 4u.gif
Mėlyna tikrai superinė, įsirašau į norų sąrašiuką.. bankrotas greitai ištiks per tuos nesibaigiančius norus biggrin.gif
Atsakyti
clap.gif clap.gif teko šiandien įdomesnis lakavimas
HG 01349 ,2sluoksniai, EMI gelis piešimui ir folija
Foto atrodo storos linijos, realiai jos plonesnės
Foto su blicu ir be jo
user posted image
user posted image
Atsakyti
ProGel - Cameo Coral, Sonoran Spice, Sea Of Capri, Royal Peacock sias jau isbandziau, liuks kokybe. Dabar prisiminiau, kodel man ProGel'io zalia spalva reikejo tris kart dazyt, ogi todel, kad ant tipsuotu nagu daziau, ant naturalaus uztenka dvieju sluoksniu mirksiukas.gif
Jei yra Vilnieciu, norinciu isbandyt sias spalvas, galiu paskolint pabandymui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 08 14, 20:04)
clap.gif  clap.gif teko šiandien įdomesnis lakavimas
HG 01349 ,2sluoksniai, EMI gelis piešimui ir folija
Foto atrodo storos linijos, realiai jos plonesnės

thumbup.gif nu pagaliau,jega 4u.gif

Ar kuri turit? HG "You’re So Sweet You’re Giving Me A Toothache "
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 14 rugpjūčio 2013 - 19:20
QUOTE(Jolkuce @ 2013 08 14, 20:13)
thumbup.gif  nu pagaliau,jega 4u.gif
Ar kuri turit? HG "You’re So Sweet You’re Giving Me A Toothache "

mirksiukas.gif
Nu graži spalvytė išpažiūros indomu, kaip lakuojas ir nešiojas
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 08 14, 20:41)
mirksiukas.gif
Nu graži spalvytė išpažiūros indomu, kaip lakuojas ir nešiojas

Grazi a va pasrodo spalva blesta nesiojant, blunka, va radau forumuose aptarinejama sia beda verysad.gif
Atsakyti