Galite ir mane priskaičiuoti į šitą "prancūzų nemėgėjų" kolektyvą Nes man ant rankų dar pusiau su bėda, bet tik tokiu atveju, jei patys nagučiai tobulos formos, bet jau nėra nieko baisiau, kaip kojų nagai prancūzišku lakavimu
Jurgin@ labai dailūs nagučiai, man net gražiau būtų be to rožinio "intarpo", tik balta ir akutės.. Prie įdegusių rankų nerealiai gražu
Jurgin@ labai grazu ir svaru kadangi as prancuzo nemegstu, tai man toks labiau net patinka, ryskus labai gaunasi, kaip vyras sako, atrodo, kad su popierium uzlipdyta
Aciu merginos
Tikrai ne tu viena nemegsti,yra tikrai nemazai mot lyties atstoviu kurios gal net netureje to prancuzo,o kitoms tiesiog nelimpa ir vsio
Pagal mano skoni tai tie nageliai atrodytu kiek kitaip,bet nepripirsi savo nuomones jei pasake grieztai taip ir ne kitaip
Aciu koju nuotraukyte nekokia, mergina pirstukus i virsu uzlenke, todel taip ir atrodo is virsau bent mano nuomone padariau tiek kiek galejau padaryt ant jos koju, kadangi nagiukai pas mergina iauge pilnai, tai ju nei padildint nei dar ka padaryt
Aciu koju nuotraukyte nekokia, mergina pirstukus i virsu uzlenke, todel taip ir atrodo is virsau bent mano nuomone padariau tiek kiek galejau padaryt ant jos koju, kadangi nagiukai pas mergina iauge pilnai, tai ju nei padildint nei dar ka padaryt