Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Alincia Aciu uz atsakyma, Senses lakiukai is atsiliepimu praeitoje temoje dar sudomino, tik kazkuri minejo kad internete ju nera tik asmeniniame ju puslapyje g.gif tai dabar idomu ar ebay rasiu ax.gif na jai ne gal i UK siustu ir uzsisakius is ju puslapiuko g.gif
Atsakyti
Senses tikrai geri, aisku del visu spalvu nezinau, bet juoda ir nude spalvytes liuks
Ebay ju tikrai nera 4u.gif
Atsakyti
Neatsilaikiau Nagavitoj penktadieni,pirkdama cleanceri ,pasemiau spalva doh.gif lotuliukas.gif Norejau IBD sari, bet Progelis pigiau gavosi blush2.gif SuperNail ProGel Polish - Lotus Blossom
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 21 liepos 2013 - 11:10
Jolkuce labai grazu wub.gif kaip jums taip lygiai iseina padengti naga prie odeliu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2013 07 21, 12:16)
Jolkuce labai grazu  wub.gif kaip jums taip lygiai iseina padengti naga prie odeliu?  blush2.gif

Tai cia praktikos tereikia, ir iseis viskas kai noro yra smile.gif Plius ilgalaikiai lakai - privalumas,jie nestingsta ore ,todel taisyt galima kiek nori,kol tenkina rezultatas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 07 21, 12:22)
Tai cia praktikos tereikia, ir iseis viskas kai noro yra smile.gif Plius ilgalaikiai lakai - privalumas,jie nestingsta ore ,todel taisyt galima kiek nori,kol tenkina rezultatas ax.gif

Na cia tai taip ax.gif reikes kuri vakara prisest ir pradet pirktis viska, ir spalvytes kelias issirinkt
O lempa galvoju uv pirkt ne led g.gif paskui jai noresiu gal ir ta led isigysiu dabar pradziai manau uzteks ir paprastos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 07 21, 11:05)
SuperNail ProGel Polish - Lotus Blossom

Kiek sluoksnelių reikėjo iki tokio rezultato? 4u.gif Ar nėra ši spalvytė gyvai panaši į Queen cloak? Nes pagal google paiešką tai man šitą Lotus Blossom daug šviesesnę rodo nei Jūsų foto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 07 21, 13:05)
Neatsilaikiau Nagavitoj penktadieni,pirkdama cleanceri ,pasemiau spalva doh.gif  lotuliukas.gif

Fainai thumbup.gif
Mane irgi vakar kazko ant violeto patrauke biggrin.gif tai su IBD "HRH" nusilakinau biggrin.gif man rodos labai panasios jos g.gif

Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 07 20, 21:38)
Nu cia kas do dyvai g.gif  lotuliukas.gif
Ar turi koraliuko ar grynai barbiska?

na bet jūs gi matėte per google visus Gotcha swatch'us. Nuotraukose ne tik nagai skirtingai atrodo, bet ir buteliukų spalvos skirtingos. Neturi jinai nei barbiškumo nei koralo.
O apie tai, kad lakas dienos šviesoje visai skirtingai atrodo, tai buvo pas mane istorija. Pusbrolio žmona vakare atvažiavo, pamatė mano nagus su HG ta Samba spalva, prikibo, kad nulakuočiau. Prie dirbtinio apšvietimo ta spalva ryškiai rožinė, tokios ji ir norėjo, bet prie dienos šviesos ji laaabai ryški rožinė ir moteriškė darbe visą dieną nagus slėpė (nesitikėjo, kad ji dienos šviesoje bus tokia ryški), nes jai jau pačiai buvo akys užsiblizginusios nuo tos neoninės spalvos biggrin.gif Va kaip kartais būna lotuliukas.gif

QUOTE(teresiukas3 @ 2013 07 21, 13:38)
Ziaurei grazu thumbup.gif As tai daznai lakuodama siukslyte kokia ilakuoju doh.gif  jau kaip nervina ir pamatau kai is lempos istraukiu,nesuprantu kdl verysad.gif

aš iš savo patirties pasakysiu, kad ir man taip būdavo. Dabar kai nusiimu laką, tai visas liekanas ir šiukšles kruopščiai nuvalau. Stalą reikia gerai nuvalyti. Tada dar pačius nagus apsižiūrėti, kad nebūtų kokių vatos pūkelių prikibusių 4u.gif
Atsakyti
Isvaziuojam prie juros, tikiuosi vasaros dar bus, ar gal jau reikejo juodai lakuot doh.gif biggrin.gif
EzFlow po 3 sluoksnius Taffy Treat ir Tiffany (abi sugadintos, teko pavargt)
user posted image
Drauges naguciai, netvarkau nei ilgio, nei odeliu, tik lakuoju (spalvas rinkosi irgi pati), kaip pati nori. IBD Jupiter Blue ir SN Camera Ready po 3 sluoksnius
user posted image
Jolkuce, darbelis liuks thumbup.gif Siandien keiciausi spalvytem, tai EF Jellybean berods identiska, as paemiau Crushed Velvet irgi labai grazi violetine, tik perlamutrine wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2013 07 21, 14:30)
Kiek sluoksnelių reikėjo iki tokio rezultato? 4u.gif Ar nėra ši spalvytė gyvai panaši į Queen cloak? Nes pagal google paiešką tai man šitą Lotus Blossom daug šviesesnę rodo nei Jūsų foto g.gif

Neturiu tos, negaliu palyginti,nete manoji lyginama su IBD Indian sari,zinoma prie tam tikro seselio ir pasvietimo ji kiek sviesesne ,tai kiek tamsesne smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Alincia @ 2013 07 21, 18:42)
Isvaziuojam prie juros, tikiuosi vasaros dar bus, ar gal jau reikejo juodai lakuot  doh.gif  biggrin.gif
EzFlow po 3 sluoksnius Taffy Treat ir Tiffany (abi sugadintos, teko pavargt)
[
Drauges naguciai, netvarkau nei ilgio, nei odeliu, tik lakuoju (spalvas rinkosi irgi pati), kaip pati nori. IBD Jupiter Blue  ir SN Camera Ready po 3 sluoksnius

Jolkuce, darbelis liuks  thumbup.gif  Siandien keiciausi spalvytem, tai EF Jellybean berods identiska, as paemiau Crushed Velvet irgi labai grazi violetine, tik perlamutrine  wub.gif

Oba kai spalvotai thumbup.gif Kazkiek vasaros gal ir bus, bent jau mum praeta savaites pradzia buvo pats tas gazas,be lietu ir apniukusiu oru ax.gif O kas cia per SN Camera Ready ?Kazkas man naujo bigsmile.gif
Ma rodos manoji panasi bus i tavo Crushed Velvet , nes irgi turi toki perlamutrava blizgesiuka ax.gif
Papildyta:
QUOTE(xeditux @ 2013 07 21, 15:31)
Fainai thumbup.gif
Mane irgi vakar kazko ant violeto patrauke biggrin.gif tai su IBD "HRH" nusilakinau  biggrin.gif man rodos labai panasios jos  g.gif

HRH gerokai tamsesne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 07 21, 19:04)
Neturiu tos, negaliu palyginti,nete manoji lyginama su IBD Indian sari,zinoma prie tam tikro seselio ir pasvietimo ji kiek sviesesne ,tai kiek tamsesne smile.gif

Supratau 4u.gif Mane visai traukia tas ProGel dėl kainos, bet abi mano turimos spalvytės (Roman Red ir City lights) tokios jau skystos, kad nesinori net pradėti lakuoti.. Nors spalvos tikrai gražios ax.gif
Atsakyti