Įkraunama...
Įkraunama...

Biewer Jorkšyro terjeras

Labas visiems,

rengiuosi už poros mėnesių iš Latvijos veislyno Perfection de la grace parsivežti patinėlį. Ten dokumentai vokiški, noriu pasiteirauti jūsų, kaip man elgtis šunelį parsivežus į Lietuvą? Norim dalyvauti parodose, ar reikia prisijungti prie kokio nors klubo? Kaip susitvarkyti visus dokumentus? Aš šitoj srity dar visiškai žalia.. būsimas pirmas rimtas šunelis. Todėl labai prašau jūsų pagalbos! Ačiū smile.gif 4u.gif
Atsakyti
DovilePa siulyčiau pirma pasiskambinti į LKD ir išsiklausinėti su kokiais dokumentai jie šuniukus registruoja pas mus, ar tiks ICB. Manau, kad turetų būti tranzitiniai kitos šalies dokumentai FCI. Kadangi veislė nera labai populeri Lietuvoje, bent kol kas, tai kad neapsirikti būtinai pirma pasiskambinkit i LKD. Iš ten gausit tiksliausia info apie dokumentus ir registraciją. Sėkmės renkantis šuniuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akuna matata @ 2014 03 26, 18:16)

Įdomu, ką pasakytų LKD (Lietuvos krikščionys demokratai) apie tokį jų abreviatūros (LKD) naudojimą ? Ar tai nėra nusižengimas LR istatymams ?

Domante4, gal galite atsakyti (kadangi Jūs čia taip kategoriškai reiškiatės), kaip gali būti FCI nepripažintos veislės šunys su FCI dokumentais ? Kažkoks nonsensas...
Nėra pripažintos FCI sistemoje veislės- vadinasi nėra ir FCI pripažinto standarto. Tai kaip jie gauna FCI dokus (nepripažinta FCI veislė) ir pagal ką juos FCI parodose vertina teisėjai (nėra FCI patvirtinto veislės standarto) ?

del kinologijos ir politines partijos sutapimu kreipkites i atitinkamas instancijas mirksiukas.gif
del bieweriu su FCI dokais,standartais ir tt. jums jau atsake Nolda mirksiukas.gif

QUOTE(GUFISS @ 2014 03 28, 22:35)
LATIBUR REJA-Biewer Yorkshire Terrier (Vilnius CACIB)

grazuole wub.gif sveikinimai ! 4u.gif

QUOTE(DovilePa @ 2014 03 31, 20:50)
Labas visiems,

rengiuosi už poros mėnesių iš Latvijos veislyno Perfection de la grace parsivežti patinėlį. Ten dokumentai vokiški, noriu pasiteirauti jūsų, kaip man elgtis šunelį parsivežus į Lietuvą? Norim dalyvauti parodose, ar reikia prisijungti prie kokio nors klubo? Kaip susitvarkyti visus dokumentus? Aš šitoj srity dar visiškai žalia.. būsimas pirmas rimtas šunelis. Todėl labai prašau jūsų pagalbos! Ačiū smile.gif  4u.gif

jei su FCI dokais,tai prisiregistruosite LKD klubuose ir dalyvausite ju parodose 4u.gif
jei ne FCI,tai gal Akuna Matata patars arba pasinaudokite Inneta patarimu mirksiukas.gif 4u.gif sekmes mirksiukas.gif

QUOTE(Inneta @ 2014 04 01, 10:18)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pora Biewerių foto:
user posted image

user posted image

Atsakyti
4 mėnesiai ir savaitė. Svoris 1350 gr. smile.gif
user posted image

user posted image
4u.gif
Atsakyti
O kokios kainos Bieweriuku?
Jei nesunku,lauksiu zinutes i az

Atsakyti
Mažylis Now & Foreve, 3 mėn. 820 gr. lieka veislyne :
user posted image

user posted image
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akuna matata: 22 balandžio 2014 - 16:56
Bieweriukai

biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Na ką po dideliu paieškų parvažiuoja ir mano berniukas pagaliau jėėėėė......
Atsakyti
Aš jau irgi turiu savo džiaugsmą smile.gif

Merginos, turiu jums klausimą dėl kalio priežiūros. Kokia kosmetika geriausia? Gal galit rekomenduoti kokį nors purškaliuką šukavimo palengvinimui?

Ačiū smile.gif) user posted image
Atsakyti
Keliam temą:
user posted image

user posted image

user posted image
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akuna matata @ 2014 04 22, 16:54)
Mažylis Now & Foreve, 3 mėn. 820 gr. lieka veislyne :
user posted image

user posted image
4u.gif

Jau grozis neispassakysi ,jie fantastiski!!!!
Atsakyti