QUOTE(Subjektyvi @ 2013 08 15, 11:56)
Būtent. Kroatiją renkasi dėl mažesnių išlaidų, todėl nereikia varyt D į medį. Dauguma gyvena butuose su virtuvėm. Kas trukdo nusipirkti nebrangios šviežios žuvies ir pasikepti? Sūdyti ančiuvius, kurie labai skanūs ir tokių LT nerasi, kg kainuoja 5 litus! Kroatiškos bulvės labai skanios, net draugai giria, nors gal kam nesuprantama, kuo jos kitokios nei LT. Šviežios midijos - 10 lt/kg! Vietinėse mėsinėse nebrangūs mėsos gaminiai, visokie čevapai ir kt., nereikia tų restoranų ar kavinių, jei ribotos išlaidos, galima gyventi taip, kaip gyvena kroatai. O jie tikrai ne turtingesni už lietuvius. Pigus, bet skanus vietinis vynas, kokių tik rūšių. Galima rinktis ir brangesnį.
geras , paziuresiu manau zodyne kaip kroatu kalba anciuvis, o papildomai dar isskaiciau ir stai ka:
ančiuvis zool. silkinių šeimos jūrų žuvis, vartojama konservams (Engraulis encrasicholus). o cevapas-desros gaminys, kitaip slapianka?
vadinas siulot valgyt nedadarytus konservus vistik;)

