QUOTE(Subjektyvi @ 2013 08 14, 16:30)
Aimeja, o kodėl praleidai, kad perku tai, kas geriausia? Ne š, bet kokybė nepalyginama.
Perkant analogiškus produktus gauni skirtingą kokybę. Juk nelyginu skirtingos kategorijos produktus. Vien pieno produktai, jogurtai - skiriasi. Nei turguje, nei pc, nei pas ūkininkus LT negausi tokios kokybiškos mėsos. LT mėsos kokybė labai suprastėjusi, aviena iš viso nepalyginama. Nes klimatas, šėrimas - viskas kitaip. Kaip ir jūros gėrybės, žuvies asortimentas. Kavą vežuosi tokią kokią LT perku, nes savi įpročiai.
Papildyta:
Ugniažole, su visa meile LT, kurioje gyvenu, gali save apgaudinėti, bet yra kaip yra.
Neturime mes pasirinkimo. O visi savus daržus kultyvuoti ir viską užsiauginti - neįmanoma.
Tai tu neturi pasirinkimo.
Tu žinok į Kr. važiuoja ir žmonės iš kaimo, paprasti, kurie užsiaugina viską, visas daržoves, turi kelias kiaules, kelias karves, visa mėsa tik savo, pieno produktai irgi,netgi žinai viskas žiemai konservuota savo, taigi tokie žmonės tikrai nesvaigs nuvažiavę nuo maisto kokybės ir šviežumo. Jie gal nt nesuprastų ką tu rašai čia.
Aš irgi užsiauginu tik daržoves, neturiu kitaip galimybės, bet pieną perku valandos bėgyje po pamelžimo, sūris irgi tik padarytas, mėsa visokia, bet va vakar buvo kepsneliai iš trečiadienį pjauto paršo, kiaušinius dar palaukiu kad surinktų iš gūžtų, visiškai švieži, bulves tiesiai iš žemės į kibirą ir namo ir t.t., todėl natūralu,kad aš nesvaigstu dėl maisto kokybės ir šviežumo Kr.
Tokių baisių pomidorų, agurkų (didelės žalios kempinės) ir bulvių, kokius mačiau prekybos centre Baškoje, pas mus niekur nerastum, nebent nukainotų prekių skyrelyje, nors aš gal išlepus, man agurkas ar pomidoras ant stalo atsiranda per 5 min. tik nuskintas , tol kol nuplaunu.
Bet aš taip kalbu tik dėl maisto. Taprasme, man ten jisai joks ne stebuklas.
Visa kita , tai labai puiku, nuostabi, graži šalis, labai geri žmonės, ir oras ir jūra, viskas yra tokie,kad gali kasmet važiuot ir neatsibos. Kroatija