QUOTE(Zilvinas75 @ 2013 07 29, 21:22)
Esmine detale:
ar vedet rezervuodama viesbuti kreditines korteles duomenis ? jeigu ne, tai ir nesukit sau galvos. Jeigu vedet, tai galit kreiptis i booking.com kad ir letuviu kalba, paaiskins kaip bus.
Tikrai Eceris gerokai per daug kategoriskas del isankstines rezervacijos

na ir del daugelio kitu dalyku: ne visi vaziuoja jo stiliumi ilsetis

kita vertus turi ka ir naudingo pasakyti
Papildyta:
Patvirtina, jeigu yra pazymeta, kad nereikalinga kortele
kolega, o apibudinkit mano atostogu stiliu-gal man is mano puses nesimato mano atostogu klaidos
taciau...jei imtis patarineti klausiantiems, vadinas nera aplamai reikalo tuo uzsiimti. kiekvienas is musu turim susikure savo atostogu vizija. sakykim as kitais metais planuoju i kroatija vaziuot ir as jau turiu vizija kaip tai bus. aisku, ji dar gali keistis iki kitu metu birzelio, bet siai dienai man jau viskas zinoma-nors dabar sesciau ir vaziuociau. bet deja deja-misija neimanoma
jei zmogus klausia nuomones, as ja juk savo issakau, o jei jam nepatinka, jis paklauso kito nuomones. jei butu visi vienodi ir panasiai galvotu, ant kiek nuobodzios atostogos taptu
o kategoriskumo mano nera ko klausyti, jei nepriimtina. ypac tiems, kuris cia dazniau lankosi-visi mes vienas apie kita jau zinom daug ir kartojames. taciau kai klausia cia retai uzklystantys arba naujokai, jiems svarbu kiekvieno pasisakiusiojo nuomone
sakysit as neteisus? nebukim lanzbergiais visi-kas ne su manim, tas mano ir visos Lietuvos priesas