Įkraunama...
Įkraunama...

...Kroatija 2013...

QUOTE(eceris @ 2013 07 17, 12:53)
ups. tai kad mes ne is namu, mes namo is kroatijos rasiau kad vezames g.gif
  siaip tai mes i kroatija tik maisto imam-is savo kaimo, visa kita ragaujam vietines gerybes ten kur poilsiaujam-neperkam pakeliui nei alaus, nei vynu. viskas perkama kroatijoj ar pekeliui is jos tik vaziuojant namo

Aš supratau kad jūs iš namų nesivežate,bet viena mergina klausė dėl kiekio,kokį veštis iš čia mirksiukas.gif
Atsakyti
Alų visad perkam Čekijoje, o stipresnį alkoholį (1-2 butelius) vežamės iš Lietuvos ax.gif kiek teko buvoti - kroatai vaišingi, tad vieni kitus pavaišinam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlėta @ 2013 07 17, 19:32)
Alų visad perkam Čekijoje, o stipresnį alkoholį (1-2 butelius) vežamės iš Lietuvos  ax.gif kiek teko buvoti -  kroatai vaišingi, tad vieni kitus pavaišinam  smile.gif

na ka as zinau, kazkaip niekad minciu nebuvo veztis alkoholi is namu. sokaldu ar desryte, kumpeliu, duonyte naminiais tai pavaisint teko....kazkada i egipta kai skridom, tai prisiklauses apie zarnynus buvau pasiemes pelyno trauktines-bet ir ta parsiveziau namo ax.gif
o kroatijoj velu vakara isgeriam nebent vietines rakijos po stikliuka kita. o taip tai pagrinde alus, zmonytei vynas celiulitinis-na tas kur a'la sampanas, su burbulais. kitokio ji nemegeja drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eceris: 17 liepos 2013 - 18:48
QUOTE(eceris @ 2013 07 17, 19:45)
vynas celiulitinis-na tas kur a'la sampanas, su burbulais. kitokio ji nemegeja drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif o jau pavadinimas koks lotuliukas.gif įdomu, kodėl jis taip vadinasi? Ir aš tik tokį gėrimą mėgstu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vandenė @ 2013 07 17, 20:17)
lotuliukas.gif  o jau pavadinimas koks  lotuliukas.gif  įdomu, kodėl jis taip vadinasi?  Ir aš tik tokį gėrimą mėgstu  smile.gif

taigi ne viena, gal 10-15 metu atgal, moteriskos lyties atstove yra sakiusi-sampano negeriu, nuo jo celiulitas tongue.gif
bet mano brangioji, kiek ja pamenu, tik alytaus vadinama sampaniuka geria ir celiulito dar vis nerasta ax.gif tad manau sampanizuokites be baimes mielosios-brangiajai 41 o ji vis dar kaip 20ties thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eceris: 17 liepos 2013 - 19:29
Tiesa,mes žadame kokį vieną butelaitį nuvešti savo šeimininkui biggrin.gif
oho eceri,negi reiks pasinaudoti jūsų patarimu ir gerti burbuliukus,ir aš norėčiau šiek tiek pajaunėt biggrin.gif na ne per pusę,bet kokius -5metus mielai ax.gif
Atsakyti
Kiek kainuoja kambariu nuoma (zmogui) Plitvicuose, gal kas jau grizo siemet is ten? Reikalas tame, kad per Bookinga min 20 euru uz suaugusi asmeni, nezinau ar rezervuotis, ar vietoj ieskot nuvykus, gal pigiau pavyktu surasti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniažolė @ 2013 07 18, 16:03)
Kiek kainuoja kambariu nuoma (zmogui) Plitvicuose, gal kas jau grizo siemet is ten? Reikalas tame, kad per Bookinga  min 20 euru uz suaugusi asmeni, nezinau ar rezervuotis, ar vietoj ieskot nuvykus, gal pigiau pavyktu surasti  blush2.gif

mes gyvenome 10 km iki Plitvicos, tai mokejome 60 eur uz 3 suagusius ir 2 vaikus, prase 70. kiek tame miestelyje vazinejome, visur prase 60 eur, sakyciau labai brangu. aisku labai tvarkingi apartamentai, graziai irengti, su virtuve, terasa ir pan. aisku jei butume ieskoje dar kokia valanda, gal butu pavyke, bet tas ant kuro turbut iseitu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*DEiZY* @ 2013 07 18, 15:15)
mes gyvenome 10 km iki Plitvicos, tai mokejome 60 eur uz 3 suagusius ir 2 vaikus, prase 70. kiek tame miestelyje vazinejome, visur prase 60 eur, sakyciau labai brangu. aisku labai tvarkingi apartamentai, graziai irengti, su virtuve, terasa ir pan.

Gal turit koordinates?
Bookinge ir aš nerandu pigiau,nei 20 eurų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alnė @ 2013 07 18, 16:40)
Gal turit koordinates?
Bookinge ir aš nerandu pigiau,nei 20 eurų doh.gif

Aha, ir man ta pati problema. Gal ir man kontaktus galima butu ax.gif
Atsakyti
vietoje rasit pigiau nei bookindami bet kokia nakvyne-blogiausiu atveju kempingai isgellbes. bet siaip tai nezinau kam nakvyne prie plitvicu reikalinga-tik pinigeliu ismetimas. nuvaziuoji i pajuri, apsistoji kokiom trim dienom. pirma diena pailsit pajuri po keliones is namu, antra diena nuvaziuojat pasivaiksciot i plitvicas, trecia diena pailsit pajuri, ketvirta diena traukiat kazkur i kita vieta apsistot...
nenorekit aplekt visa kroatija vienu atostogu metu-tai neimanoma fiziskai...buvom tris kartus, kazkiek jau matem kroatijos, bet dar vaziuosiu gal 13 kartu ir manau bus kur nuvaziuot, ka pamatyt....
bet cia tik mano nuomone kuri siuo klausimu nenugincijama biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eceris: 18 liepos 2013 - 17:32
QUOTE(eceris @ 2013 07 18, 18:30)
vietoje rasit pigiau nei bookindami bet kokia nakvyne-blogiausiu atveju kempingai isgellbes. bet siaip tai nezinau kam nakvyne prie plitvicu reikalinga-tik pinigeliu ismetimas. nuvaziuoji i pajuri, apsistoji kokiom trim dienom. pirma diena pailsit pajuri po keliones is namu, antra diena nuvaziuojat pasivaiksciot i plitvicas, trecia diena pailsit pajuri, ketvirta diena traukiat kazkur i kita vieta apsistot...
  nenorekit aplekt visa kroatija vienu atostogu metu-tai neimanoma fiziskai...buvom tris kartus, kazkiek jau matem kroatijos, bet dar vaziuosiu gal 13 kartu ir manau bus kur nuvaziuot, ka pamatyt....
  bet cia tik mano nuomone kuri siuo klausimu nenugincijama biggrin.gif

Nesuprantu aš tų orų prognozių, žiūrėjau gal 4 skirtingus puslapius ir visur skirtinaigai rodo...o kelionė jau kitą penktadienį į Opatiją..gal kas tiksliau žinot?
Atsakyti