Dveji nauji
Polo Ralph Lauren dzinsiukai-melyni ir juodi. Husky 12 dydis, atitinka 12 dydi, bet geriausia ziureti ismatavimus. Labai gaila, bet mums mazoki
Ismatavimai
Juosmuo 37 cm
Klubai 47 cm
Visas ilgis 91 cm
Vidines siules ilgis 69 cm
Po 80 Lt

Nauji odiniai Guees Ortena batukai

US 6 dydis, atitinka 36 EU dydi. Puikiai tiks 23 cm pedutei. Parduodu tik todel, kad mano uzkulnis kazkoks nestandartinis ir tokio tipo batukai man smukcioja

Pirkti su labai didele nuolaida. Batukai labai labai patogus, kadangi viduje yra uzslepta platformyte. Jos deka visai nesijaucia kulniuko aukscio
239 Lt

Viena karta trumpam uzsidetos odines Calvin Klein Jeans Carmela balerinos. US 6 dydis, pilnai atitinka 36 EU dydi. Viduje 23 cm.
100 Lt

Nauji Emporio Armani akinukai nuo saules. Su dekliuku ir servetele.
100 % UV apsauga.
200 Lt
Papildyta:Naujos, tik gautos All Hail Caron Wedge Sandal basutės. Pilnai odinukės, kainavusios 225 $, pirktos su labai didele nuolaida. Kulno aukštis 11 cm, platformytė 2 cm, labai patogi keltis, aukščio visiškai nesijaučia

US 6 dydis, pilnai atitinka EU 36 dydi. Vitpadukas 24 cm.
200 Lt

Originalūs, siųsti iš JAV Dolce gabbana the one lace edition for women, 50 ml be vieno papurškimo

Siuntimas mano saskaita
160 Lt
Papildyta:Vieną kartą dėvėti MARGOT natūralios zomšos aulinukai. Vidus pilnai odinis. Pirkti Yoox.com. Kulniuko aukštis 10 cm, realiai labai labai patogūs

Tik mano batukai tamsiai rudos spalvos, būklė nepriekaištinga. US 6 dydis, atitinka mūsų 36 dydį.
140 Lt