Įkraunama...
Įkraunama...

Ukmergiškių ,,Gariūnai"

Ukmergėje parduodu baldų komplektą Simas, visos trys dalys miegamos ir turi patalynių dėžes 4u.gif

Taip pat parduodame prie Simo pritaikytą stalą, komodą ir kompo stalo viršų 4u.gif

Už Simą norėtume 1900, o kitų kaina - derybų objektas, PRAŠOM 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuzdaite: 10 rugsėjo 2013 - 12:13
Nintendo Wii U 32GB 1000Lt, JUODAS

KOMPLEKTĄ SUDARO:
KOMPLEKTACIJA:
Juoda 32 GB atminties Nintendo Wii U konsolė ir maitinimo blokas
Juodas Nintendo Wii U valdiklis ir pakrovėjas
Nintendo Wii U sensorius
HDMI laidas
Žaidimas Nintendo Land

user posted image

smile.gif
Atsakyti
http://www.musumazyl...nga/drabuzeliai
Atsakyti
Siulau naturalaus produkto-saltalankio sirupo, paruosto termiskai neapdorojant, saldytuve laikosi iki velyvo pavasario, tai puiki priemone persalimo ligu profilaktikai, pakanka vos 1 valgomojo sauksto per diena. Idealiai tinka vaikams, vartojama vietoje sintetiniu vitaminu (mano vaikai vartoja).
0,5 l. kaina 20 Lt.
Šaltalankių uogos – natūralus vitaminų ir mineralinių medžiagų šaltinis. Jose ypač daug vitamino C (100 g – apie 500 mg, t. y. visa dienos norma). Taip pat gausu karoteno, cholino, nikelio, mangano, geležies, fosforo, folio rūgšties, flavanoidų, vitaminų B1 ir B2, P, E ir K.
Atsakyti
Parduodu vystymo lenta (27 Lt), leliukiska zydra kombinezona/vokeli (striukyte) (70 Lt) Avent dvi soskytes (persvieciamos, be pav.) 3-6men.(15 Lt.) Vilnoni vokeli (Flokati) i vezimeli (80 Lt)

user posted image
user posted image

user posted image[img]

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pivvonija: 18 rugsėjo 2013 - 14:30
user posted image

Ranku darbo megztukas (siulu sudetis vilna arba pusvilne) 20Lt
Papildyta:
user posted image

Ranku darbo suknyte (akrilanas) 2-3 metu mergytei (20 Lt )
Atsakyti
user posted image
paltukas , dydis 40 , kaina 60 lt
Atsakyti
Dveji nauji Polo Ralph Lauren dzinsiukai-melyni ir juodi. Husky 12 dydis, atitinka 12 dydi, bet geriausia ziureti ismatavimus. Labai gaila, bet mums mazoki verysad.gif
Ismatavimai
Juosmuo 37 cm
Klubai 47 cm
Visas ilgis 91 cm
Vidines siules ilgis 69 cm

Po 80 Lt

user posted image

user posted image

Nauji odiniai Guees Ortena batukai wub.gif US 6 dydis, atitinka 36 EU dydi. Puikiai tiks 23 cm pedutei. Parduodu tik todel, kad mano uzkulnis kazkoks nestandartinis ir tokio tipo batukai man smukcioja unsure.gif Pirkti su labai didele nuolaida. Batukai labai labai patogus, kadangi viduje yra uzslepta platformyte. Jos deka visai nesijaucia kulniuko aukscio thumbup.gif

239 Lt

user posted image

user posted image

Viena karta trumpam uzsidetos odines Calvin Klein Jeans Carmela balerinos. US 6 dydis, pilnai atitinka 36 EU dydi. Viduje 23 cm.

100 Lt

user posted image

user posted image

Nauji Emporio Armani akinukai nuo saules. Su dekliuku ir servetele.
100 % UV apsauga.

200 Lt

user posted image

user posted image

Papildyta:
Vieną kartą dėvėti ir išskalbti Toothpick jean in distressed Cone Denim wub.gif
Dydis 28, tinka klubams 97-100 cm. Džinsiukai idealios būklės! Kažkaip man neprilipo ax.gif

120 Lt

user posted image

Taip pat parduodu tik kelis kartus naudota Mini bag rankinę per petį. Spalva kaip nuotraukoje wub.gif Labai kokybiška oda, su medžiaginiu maišeliu.
Pirkta su 40% off.
Rankinės išmatavimai:
Aukštis 17 cm
Ilgis 16 cm
Plotis 7 cm

230 Lt

user posted image

Tik pabandytas E.l.f. rinkinukas, pudryte ir sepetelis. Sepetelis visiskai naujas 4u.gif
Pudra tinkama visiems odos tipams, tiek tamsiai tiek sviesiai odai wub.gif Pudros kiekis 4.8 g

20 Lt

user posted image

Nauji originalus Swarovski Night-time Fuchsia Pierced Earrings wub.gif

160 Lt

user posted image

user posted image

Papildyta:
Vieną kartą dėvėti MARGOT natūralios zomšos aulinukai. Vidus pilnai odinis. Pirkti Yoox.com. Kulniuko aukštis 10 cm, realiai labai labai patogūs wub.gif Tik mano batukai tamsiai rudos spalvos, būklė nepriekaištinga. US 6 dydis, atitinka mūsų 36 dydį.

140 Lt

user posted image

user posted image

Kartelį išėjau ir supratau, kad man siauroki verysad.gif
Labai gražūs, kokybiški, pilnai odiniai FRANCESCO MORICHETTI auliniai batukai. US 6 dydis, atitinka 36 Euro, tik mano pėda gan plati, todėl truputį spaudžia. Užtrauktuko pagalba galima pasireguliuoti blauzdos apimtį wub.gif

249 Lt

user posted image

Originalūs, siųsti iš JAV Dolce gabbana the one lace edition for women, 50 ml be vieno papurškimo 4u.gif Siuntimas mano saskaita ax.gif

160 Lt

user posted image

user posted image
[/quote]

Naujos, All Hail Caron Wedge Sandal basutės. Pilnai odinukės, kainavusios 225 $, pirktos su labai didele nuolaida. Kulno aukštis 11 cm, platformytė 2 cm, labai patogi keltis, aukščio visiškai nesijaučia wub.gif US 6 dydis, pilnai atitinka EU 36 dydi. Vitpadukas 24 cm.

200 Lt 4u.gif

user posted image
user posted image

user posted image
Atsakyti
Užsakau Norwex bei Amway.Per ažsmile.gif
Atsakyti
23d. Elefonten batai, viduje naturali vilna
user posted image
20lt
Atsakyti
Minkštos dėlionės. Susideda iš 54 detalių, išmatavimai 45cmx30cm. Jokių defektų, labai tvarkingos, žaista tik mano mergytės. Vienos dėlionės kaina 15 lt. Ukmergė. Siunčiu.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nauji klasikinio stiliaus tiesus Firetrap vyriski dzinsai. Dydis 32 Long. Nuo klyno iki apacios 87cm, per juosmeni 45cm, per kubus 52cm. Susisega sagutemis. Spalva blukinta juoda.
user posted image
user posted image
user posted image
75Lt

Atsakyti