Ukmergėje parduodu baldų komplektą Simas, visos trys dalys miegamos ir turi patalynių dėžes 4u.gif
Taip pat parduodame prie Simo pritaikytą stalą, komodą ir kompo stalo viršų 4u.gif
Už Simą norėtume 1900, o kitų kaina - derybų objektas, PRAŠOM 4u.gif
Siulau naturalaus produkto-saltalankio sirupo, paruosto termiskai neapdorojant, saldytuve laikosi iki velyvo pavasario, tai puiki priemone persalimo ligu profilaktikai, pakanka vos 1 valgomojo sauksto per diena. Idealiai tinka vaikams, vartojama vietoje sintetiniu vitaminu (mano vaikai vartoja).
0,5 l. kaina 20 Lt.
Šaltalankių uogos natūralus vitaminų ir mineralinių medžiagų šaltinis. Jose ypač daug vitamino C (100 g apie 500 mg, t. y. visa dienos norma). Taip pat gausu karoteno, cholino, nikelio, mangano, geležies, fosforo, folio rūgšties, flavanoidų, vitaminų B1 ir B2, P, E ir K.
0,5 l. kaina 20 Lt.
Šaltalankių uogos natūralus vitaminų ir mineralinių medžiagų šaltinis. Jose ypač daug vitamino C (100 g apie 500 mg, t. y. visa dienos norma). Taip pat gausu karoteno, cholino, nikelio, mangano, geležies, fosforo, folio rūgšties, flavanoidų, vitaminų B1 ir B2, P, E ir K.
Parduodu vystymo lenta (27 Lt), leliukiska zydra kombinezona/vokeli (striukyte) (70 Lt) Avent dvi soskytes (persvieciamos, be pav.) 3-6men.(15 Lt.) Vilnoni vokeli (Flokati) i vezimeli (80 Lt)

Ranku darbo megztukas (siulu sudetis vilna arba pusvilne) 20Lt
Papildyta:

Ranku darbo suknyte (akrilanas) 2-3 metu mergytei (20 Lt )

paltukas , dydis 40 , kaina 60 lt
Dveji nauji Polo Ralph Lauren dzinsiukai-melyni ir juodi. Husky 12 dydis, atitinka 12 dydi, bet geriausia ziureti ismatavimus. Labai gaila, bet mums mazoki
Ismatavimai
Juosmuo 37 cm
Klubai 47 cm
Visas ilgis 91 cm
Vidines siules ilgis 69 cm
Po 80 Lt

Nauji odiniai Guees Ortena batukai
US 6 dydis, atitinka 36 EU dydi. Puikiai tiks 23 cm pedutei. Parduodu tik todel, kad mano uzkulnis kazkoks nestandartinis ir tokio tipo batukai man smukcioja
Pirkti su labai didele nuolaida. Batukai labai labai patogus, kadangi viduje yra uzslepta platformyte. Jos deka visai nesijaucia kulniuko aukscio
239 Lt

Viena karta trumpam uzsidetos odines Calvin Klein Jeans Carmela balerinos. US 6 dydis, pilnai atitinka 36 EU dydi. Viduje 23 cm.
100 Lt

Nauji Emporio Armani akinukai nuo saules. Su dekliuku ir servetele.
100 % UV apsauga.
200 Lt

Papildyta:
Vieną kartą dėvėti ir išskalbti Toothpick jean in distressed Cone Denim
Dydis 28, tinka klubams 97-100 cm. Džinsiukai idealios būklės! Kažkaip man neprilipo
120 Lt

Taip pat parduodu tik kelis kartus naudota Mini bag rankinę per petį. Spalva kaip nuotraukoje
Labai kokybiška oda, su medžiaginiu maišeliu.
Pirkta su 40% off.
Rankinės išmatavimai:
Aukštis 17 cm
Ilgis 16 cm
Plotis 7 cm
230 Lt

Tik pabandytas E.l.f. rinkinukas, pudryte ir sepetelis. Sepetelis visiskai naujas
Pudra tinkama visiems odos tipams, tiek tamsiai tiek sviesiai odai
Pudros kiekis 4.8 g
20 Lt

Nauji originalus Swarovski Night-time Fuchsia Pierced Earrings
160 Lt

Papildyta:
Vieną kartą dėvėti MARGOT natūralios zomšos aulinukai. Vidus pilnai odinis. Pirkti Yoox.com. Kulniuko aukštis 10 cm, realiai labai labai patogūs
Tik mano batukai tamsiai rudos spalvos, būklė nepriekaištinga. US 6 dydis, atitinka mūsų 36 dydį.
140 Lt

Kartelį išėjau ir supratau, kad man siauroki
Labai gražūs, kokybiški, pilnai odiniai FRANCESCO MORICHETTI auliniai batukai. US 6 dydis, atitinka 36 Euro, tik mano pėda gan plati, todėl truputį spaudžia. Užtrauktuko pagalba galima pasireguliuoti blauzdos apimtį
249 Lt

Originalūs, siųsti iš JAV Dolce gabbana the one lace edition for women, 50 ml be vieno papurškimo
Siuntimas mano saskaita
160 Lt

[/quote]
Naujos, All Hail Caron Wedge Sandal basutės. Pilnai odinukės, kainavusios 225 $, pirktos su labai didele nuolaida. Kulno aukštis 11 cm, platformytė 2 cm, labai patogi keltis, aukščio visiškai nesijaučia
US 6 dydis, pilnai atitinka EU 36 dydi. Vitpadukas 24 cm.
200 Lt

Ismatavimai
Juosmuo 37 cm
Klubai 47 cm
Visas ilgis 91 cm
Vidines siules ilgis 69 cm
Po 80 Lt

Nauji odiniai Guees Ortena batukai

239 Lt

Viena karta trumpam uzsidetos odines Calvin Klein Jeans Carmela balerinos. US 6 dydis, pilnai atitinka 36 EU dydi. Viduje 23 cm.
100 Lt

Nauji Emporio Armani akinukai nuo saules. Su dekliuku ir servetele.
100 % UV apsauga.
200 Lt

Papildyta:
Vieną kartą dėvėti ir išskalbti Toothpick jean in distressed Cone Denim

Dydis 28, tinka klubams 97-100 cm. Džinsiukai idealios būklės! Kažkaip man neprilipo

120 Lt

Taip pat parduodu tik kelis kartus naudota Mini bag rankinę per petį. Spalva kaip nuotraukoje

Pirkta su 40% off.
Rankinės išmatavimai:
Aukštis 17 cm
Ilgis 16 cm
Plotis 7 cm
230 Lt

Tik pabandytas E.l.f. rinkinukas, pudryte ir sepetelis. Sepetelis visiskai naujas

Pudra tinkama visiems odos tipams, tiek tamsiai tiek sviesiai odai

20 Lt

Nauji originalus Swarovski Night-time Fuchsia Pierced Earrings

160 Lt

Papildyta:
Vieną kartą dėvėti MARGOT natūralios zomšos aulinukai. Vidus pilnai odinis. Pirkti Yoox.com. Kulniuko aukštis 10 cm, realiai labai labai patogūs

140 Lt

Kartelį išėjau ir supratau, kad man siauroki

Labai gražūs, kokybiški, pilnai odiniai FRANCESCO MORICHETTI auliniai batukai. US 6 dydis, atitinka 36 Euro, tik mano pėda gan plati, todėl truputį spaudžia. Užtrauktuko pagalba galima pasireguliuoti blauzdos apimtį

249 Lt

Originalūs, siųsti iš JAV Dolce gabbana the one lace edition for women, 50 ml be vieno papurškimo

160 Lt

[/quote]
Naujos, All Hail Caron Wedge Sandal basutės. Pilnai odinukės, kainavusios 225 $, pirktos su labai didele nuolaida. Kulno aukštis 11 cm, platformytė 2 cm, labai patogi keltis, aukščio visiškai nesijaučia

200 Lt

Užsakau Norwex bei Amway.Per až

Nauji klasikinio stiliaus tiesus Firetrap vyriski dzinsai. Dydis 32 Long. Nuo klyno iki apacios 87cm, per juosmeni 45cm, per kubus 52cm. Susisega sagutemis. Spalva blukinta juoda.

75Lt
75Lt