Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai ir įtėviai kalba apie viską

QUOTE(Sunute @ 2013 09 11, 09:57)
Pasigirsiu ir pasidžiaugsiu: mano dičkiukas pats sugeba grįžti namo visuomeniniu transportu, sugeba palydėti brolį iki mano darbo. Buvau "seklys morka": pasiūliau abiems po pamokų ateiti į mano darbą, pati nuėjau prie mokyklos ir sekiau, kaip jiems seksis. Nuostabu buvo stebėti kaip dičkiukas saugo mažiuką ir kaip mažiukas pasitiki broliuku. Žinau, kad retkarčiais galėsiu leisti patiems ateiti. Dažnai, tikiuosi, nereikės, bet išbandžius tapo ramiau.

Ar jie bio broliai ?

Mano mažiui sesė, 2 metais už jį vyresnė, - didelis autoritetas. Kai tėtis, mama ką pasako tai dar pagalvoja klausyt ar ne, dar savo nuomonę susidaro, bet jei jau sesė pasakė - viskas, šventas reikalas.
Atsakyti
sakė, kad broliai smile.gif Labai jie skirtingi : tiek išvaizda, tiek viskuo kitu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunute: 11 rugsėjo 2013 - 09:22
Sūnute, smagu girdėti geras naujienas. Abiems šaunuoliams po 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 09 09, 22:50)
tu tikrai auksinio charakterio. 

aprodė pirštinę - peliuką (AČIŪ Šelmai už dovaną, nu labai labai wub.gif ) ir išlydėjo dujininkus.

Tai jau tikrai doh.gif Germine, tikiuosi atrėžei, kad tavo vaikai, kiek nori, kaip nori taip ir lepini 4u.gif

Fainuolė ji biggrin.gif

QUOTE(Germinė @ 2013 09 09, 23:09)
Bet kai giminės vis primena,kad jie ne mano............MANO Jie yra MANO

drinks_cheers.gif

QUOTE(Sunute @ 2013 09 11, 09:57)
Pasigirsiu ir pasidžiaugsiu: mano dičkiukas pats sugeba grįžti namo visuomeniniu transportu, sugeba palydėti brolį iki mano darbo. Buvau "seklys morka": pasiūliau abiems po pamokų ateiti į mano darbą, pati nuėjau prie mokyklos ir sekiau, kaip jiems seksis. Nuostabu buvo stebėti kaip dičkiukas saugo mažiuką ir kaip mažiukas pasitiki broliuku. Žinau, kad retkarčiais galėsiu leisti patiems ateiti. Dažnai, tikiuosi, nereikės, bet išbandžius tapo ramiau.

Ir aš taip sekdavau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2013 09 11, 10:22)
Ir aš taip sekdavau  wub.gif

ir aš ax.gif
Atsakyti
o, koks seklių klubas 4u.gif 4u.gif 4u.gif - nepavyko orginalia pasijausti smile.gif
Atsakyti
Šiandien buvom pastatyti prieš faktą,kad tikyba privaloma doh.gif Lyg ir ne katalikiškos pakraipos mokykla,o meno.Lyg ir bažnyčia atskirta nuo valstybės.Bet gal nuo švietimo ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 09 11, 19:25)
Šiandien buvom pastatyti prieš faktą,kad tikyba privaloma  doh.gif Lyg ir ne katalikiškos pakraipos mokykla,o meno.Lyg ir bažnyčia atskirta nuo valstybės.Bet gal nuo švietimo ne? g.gif

paprastai nustatomas minimumas grupei, kiek vaikų turi pasirinkti, kad skirtų klasę.
Mes antroje klasėje norėjome pereiti, nes nuolat su mokytoja vyko kažkokia trintis. tai ir paaiškinau, kai nusistebėjo, kodėl bandom pereiti. ir neperėjom, nes etikos - ivena grupė visoms pradinėms klasėms.
Atsakyti
Mano pirmoką į etiką nuviliojo. . Nes nesurenka grupės ir jei norėtume tai.... Tai ir užnorėjome, nors senelis jei sužinotų būtų giminės karas cool.gif Vien dėl jo krikštijau ir prie pirmos komunijos ėjo, su kitu muščiausi, ale iš pagarbos jam, senas žmogus, tikintis labai, lai gyvena sau ramiai irnesakyk.gif Tai, va mokytoja to pirmoko sakė girdėjusi, kad suvis nebebus tikybos mokykloje po kelių metų, nes jei nori šeima lai veda bažnyčion į pamokėles, Kaži kiek tiesos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2013 09 11, 19:44)
Mano pirmoką į etiką nuviliojo. .

Tai, va mokytoja to pirmoko sakė girdėjusi, kad suvis nebebus tikybos mokykloje po kelių metų, nes jei nori šeima lai veda bažnyčion į pamokėles, Kaži kiek tiesos  g.gif

net pažiūrėjau koks čia pas tave pirmokas biggrin.gif

na, mokykla toks daiktas, kad prognozuoti net po metų nelabai įmanoma - kas metai vis reformos.
Atsakyti
Šelma, visai ne į temą. Šįryt skaičiau tavo blogą, vis paskaitau, tai taip nuotaiką pakėlė istorija su tavo ligoniu, vyrui net papasakojau, tai ans irgi nusijuokė 4u.gif
Na, seklės morkos, manęs tas dar laukia biggrin.gif
Atsakyti
Sveikas jau mano atamanas biggrin.gif Gal koks virusas buvo, nes gana stiprus, bet tik dviem dienom paguldė rolleyes.gif

Pas mus globėjų pasisedėjimą organizuoja 20 dieną, suneštinis stalas bigsmile.gif Smagų, visas pažįstu, fainos moteriškės, gaila šviežio kraujo negaunam, perniai ir šiemet nieko unsure.gif
Atsakyti