QUOTE(Ugile @ 2013 08 16, 22:01)
Man irgi Sulwhasoo Overnight vitalizing treatment patiko. Tik kvapas tai toks specifinis to kremo

Tas Misshos sraiginis viska daro ta pati kaip Sulwhasoo. Manau tau turetu patikti. As pirkau pilna pakuote rizikuodama

Kaina buvo gera, tai griebiau daug negalvodama. Dabar galvoju nusipirkti kitus meginukus is tos serijos, bet kiek maciau to naktinio kremo tai nera pirkti meginuku
Is tos serijos meginuku maciau tik toneri, losjona ir kremuka...

tikriausiai nuo ju ir pradesiu..
Sulwhasoo visos kosmetikos toks kvapas...History of Whoo visu liniju ir brangios Missha serijos Choo Bo ir Gold Snow irgi panasus kvapai... tipo raso naturalus Korejietisku zoleliu be dazykliuir pan. Po kiek laiko pripranti..
Papildyta:
QUOTE(LEEja @ 2013 08 17, 09:42)
trecia diena bandau
lioele bb cream - pirkau paka meginuku 12 vnt.. vieno meginuko trims kartams man uztenka - skalsus
beti pagirti negaliu, mano oda riebi, tai ant virsaus fiksuoju arba mineraline biria matizuojancia pudra, arba shiseido kompaktine.
subega man i poru duobutes, kad ir kokios nedideles jos butu ir smulkias i rauksleles tas kremas
Man irgi buvo tokia problema su Lioele bb, as pries tepu Skinfood Black egg pore gel base tai tada nesubega i poras ir graziai atrodo...