QUOTE(Nidulia @ 2013 11 30, 22:58)
Tai, kad visa tema apie tai? Skaityti temos nemeginot?
Aš
visada bet kokiu man rūpimu klausimu pirmiausia viską perskaitau ir tik nepavykus rasti reikiamos informacijos užduodu klausimą, bet Jūsų pastūmėta dar kartą visą temą perskaičiau, galvojau kažką praleidau ir supratau - arba aš žiopla ir skaityti nemoku, arba man stipresnių lęšių reikia. Temoj kalbama aplamai apie azijietišką kosmetiką, apie tai, koks poveikis, kokių ten sraigių, peptidų ar dar kokio bieso yra, apie tai, ar sausina ar riebina odą, ar beria ar ne, ar maskuoja, kokio šviesumo ar tamsumo atspalviai ir t.t, tačiau apie
ekologiją ir natūralumą sorry, bet neradau. Vienos forumietės buvo klausimas užduotas apie natūralesnės sudėties tušą, bet liko be atsako. Suprantu, matyt, nebuvo tokio dalyko bandžiusių, gal ta sudėtis nelabai rūpi, o svarbiau poveikis. Aš pirkdama, pvz. iš ebay, nerandu aprašymų, sudėties, na gal išskyrus keletą bibikų, prie kurių buvo parašyta kažkas tokio, na pvz. prie MISSHA Signature, kad su ecocert organiniais ingredientais ir be 7 blogybių. Todėl ir domiuosi, gal dar kas ką bandė organiško, labiau natūralaus, su kuo mažiau chemijos, nes koks kokios priemonės poveikis aš labiau linkusi pati išbandyti, ir net jei tie su blogiukais ir duoda gerą rezultatą, bet jie ne man, nebent tų blogiukų labai labai mažai.
Nu bet trečią kartą temos nesiųskit skaityti, nes geriau tada bandysiu hieroglifus versti į lietuvių kalbą
Galbūt mano klausimas liks be atsako, bet dėkoju pagelbėjusioms