Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika III

QUOTE(Nidulia @ 2013 11 26, 22:39)
nu tai gi tie tavo dziuveseliai-angliavandeniai  blink.gif  nu tai kur tu gerai miegosi? Ka dar ten lengvo valgai vakare?
Baltymus esk vakare-kiausini, vistos papa, varske, tai ir miegosi gerai, nes baltymas - statybine medziaga, o nakti organizmas remontuojasi, atsistatineja, tai jam baltymai ir reikalingi. Tu privalgai energetiku ir nori miegoti?smile.gif

Nidul, tai kad pieno produktai man NIgalimi verysad.gif O ir pati jų nemėgstu. Kiaušus (ir tik juos) valgyčiau ir valgyčiau, bet turiu blogą cholesterolį. Blyn, kaip atsibodo tas nelemtas Klementijus..nesuprantu, dėl jo kaltės atsirado tas cholesterolis? Gal jis man trukdo miegot? O gal tai koks virusas, kaip Miaškos dukrai? Vitaminų kursą išgėriau, imbierą valgau..ko čia dar pakramčius be jokių lišnų išlaidų g.gif Išsileidau juodai frusty.gif
Vakar skaičiau apie Viduržemio dietą. Skani dieta thumbup.gif Kaip tik man..mano skonio blush2.gif
Atsakyti
Kiausa valgyk vakare skystai virta. Jei pakepto nori, tai pasikepk ant lasinuko. Zuvies kokios su darzovem ar mesikes patusintos - baltymini maista. Tai ir sotu bus iki miego, ir miegosi gerai, ir sau nekenksi. As dabar priputau vistos su troskintais cukinijos gabaliukais ir raugintais kopustais, va ataip va, tai jau iki 12 vakaro tikrai neuzsimanysiu esti:)
Nuo kiausiniu ir mesos, lasinuku sudytu - cholesterolis nekyla:)
įrodyta, kad cholesterolis maiste ir cholesterolis esantis cholesterolio plokštelėse – du visai skirtingi cholesteroliai.- taigi, nepainiok savojo cholesterolio ir kiause esancio cholesterolio, tai ne tas pats. Klyn klynom vybivajut:)

Ji kelia:
Mitybos rekomendacija apima cukraus, alkoholio, fermentuoto maisto ir sterolinių riebalų vengimą.Mityboje reikia vengti laisvųjų riebiųjų rūgščių ir transformuotų riebiųjų rūgščių (augalinių aliejų, margarino, padažų salotoms, kepto maisto, konservuotos mėsos) ir didinti sterolinių riebalų vartojimą (taip, reikia vartoti cholesterolio turintį maistą, pvz.: kiaušinius).
Nekepk nieko ant alieju, isskyrus kokoso. Ir negerk jokiu nesamoniu cholesteroliui mazinti, pati susidorosi nesunkiai:)
Va cia pakankamai aiskiai paaiskinta apie cholesterolio padidejima. Ka daryti, pati nesunkiai suprasi:)
http://blog.lrytas.l...adabra-i-dalis/
http://ligos.sveikas..._melas_i_dalis/
http://www.homosanit..._reabilitacija#
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 27 lapkričio 2013 - 19:27
Labas vakarėlis smile.gif

Nu įsisukau į azijatų kosmetiką biggrin.gif

Vis dar labai patenkinta Etude BB smile.gif
DAr SkinFood Kiaušininis prausiklis ir kaukė. Na labai jau sausina, riebiaodėms tutėtų būt kaip išganymas smile.gif

DAr užsisakiau Mizon sraigių prausiklį, kremą ir kremą - gelį. Na ir lūpoms priemonę, kuri buvo išgirta, tai laukiu dabar smile.gif

Na ir Etude rinkinukas kūnui. Tai kvapas tikrai pudrinis. kvepalų nebereikia jo jų...

DAbar va knisuosi po internetą ir tiesiog rankos niežti, norisi dar kažko biggrin.gif
Atsakyti
Jadzka, raminkis, per nagus sau trinktelek:) Ot islaidune, Kaledos ant nosies, issiislaidausi, uz ka dovanas pirksi biggrin.gif
Ir as jau apsistaciusi kremais, tai apsiraminau. Paskaiciavau, kad 3 stukos dienai ir trys stukos nakciai - galima ilsetis nuo ebay vilioniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 27, 19:26)
Nuo kiausiniu ir mesos, lasinuku sudytu - cholesterolis nekyla:)

Ji kelia:
Mitybos rekomendacija apima cukraus, alkoholio, fermentuoto maisto ir sterolinių riebalų vengimą.Mityboje reikia vengti laisvųjų riebiųjų rūgščių ir transformuotų riebiųjų rūgščių (augalinių aliejų, margarino, padažų salotoms, kepto maisto, konservuotos mėsos) ir didinti sterolinių riebalų vartojimą (taip, reikia vartoti cholesterolio turintį maistą, pvz.: kiaušinius).
Nekepk nieko ant alieju, isskyrus kokoso. Ir negerk jokiu nesamoniu cholesteroliui mazinti, pati susidorosi nesunkiai:)

Nidul, arigatou gozaimasu už viską heart.gif

Jei negert alkoholio, tai kam dar gyvent? verysad.gif Va kodėl man ir patiko viduržemio dieta, kad ten leidžiamas alkoholis lotuliukas.gif

Gerai jau gerai, mano miela doctor.gif
O šitą sultinį ir padažą leidi ?

HON DASHI

SHIRO DASHI
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 27, 21:07)
Jadzka, raminkis, per nagus sau trinktelek:) Ot islaidune, Kaledos ant nosies, issiislaidausi, uz ka dovanas pirksi  biggrin.gif
Ir as jau apsistaciusi kremais, tai apsiraminau. Paskaiciavau, kad 3 stukos dienai ir trys stukos nakciai - galima ilsetis nuo ebay vilioniu smile.gif

nugi čia dovanos man man ir man smile.gif Šiandien atkeliavo - mėnuo iki Kalėdų dovana, o visa kita matyt atkeliaus kaip tik Kalėdoms smile.gif Gi save reikia labiasuiai mylėti :)dar va žiūrinėju tas kojines kur nuvalo padus ax.gif
Atsakyti
Gok, as suso vynciaus ikalu:) Nu tu gi ne alkase, ti ko tu cia, jei kartais kazko isgeri:) Del tu sultiniu tai nezinau, reikia sudeti ziureti:) Jei padaze nera cukraus ir jis netirstintas miltais ar krakmolu, tai turbut galima, bala zino smile.gif Kapok sau vakarienei baltymini maisteli ir miegok sau ramiai, nebijodama jokiu ten cholesteroliu 4u.gif
paziurejau sudeti padaziuko. As jo negaleciau del sojos o dar ir cukraus yra, gal dar ir gluteinu yra, bet pas mane kitos problemos, tai tu I mane nekreipk demesio:)
Svarbiausiai, kad nekramsnotum/neuzkandziautum tarp normaliu valgymu, kad nesokdintum sau insulino. O del miego jau supratai, ane?smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jadzka @ 2013 11 27, 22:20)
nugi čia dovanos man man ir man smile.gif dar va žiūrinėju tas kojines kur nuvalo padus ax.gif

drakoniukas lotuliukas.gif
ziurek, ziurek tas padu lupikes, tai bus kaip Noa buvo, taip ir liko nesupratusi o po to uzsiuto ir akmenuku nusisveite padus, kad jie neblizgetu kaip itempti katino kiausai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 27 lapkričio 2013 - 21:33
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 27, 22:29)

drakoniukas  lotuliukas.gif
ziurek, ziurek tas padu lupikes, tai bus kaip Noa buvo, taip ir liko nesupratusi o po to uzsiuto ir akmenuku nusisveite padus, kad jie neblizgetu kaip itempti katino kiausai  lotuliukas.gif

Jo, drakoniuks smile.gif

Dabar irgi naudoju kojoms pylingą irgi Kitaicų famybos, tai labai man patinka: per kelis kartus sutvarko ir gerokai užleistus padus. Bet va kojinikės tai užsitempi ir vsio, nereik rankų teptis biggrin.gif
Atsakyti
As po vaizdingu Noa aprasymu apie tuos padus su azijatu priemonemis, tai net I ju puse neziuresiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Moteros ir merginos, ką žinot, matėt, radot, atkapstėt, išmėginot ekologiško ar šiaip labiau natūralaus azijatiško? Tinka siunčiantys Lietuvon tiesiogiai - iš kosmetikos ar šiaip kokio gėrio srities, tik kad akys nesusiaurėtų. Dėkoju.
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2013 11 30, 23:01)
Moteros ir merginos, ką žinot, matėt, radot, atkapstėt, išmėginot ekologiško ar šiaip labiau natūralaus azijatiško? Tinka siunčiantys Lietuvon tiesiogiai - iš kosmetikos ar šiaip kokio gėrio srities, tik kad akys nesusiaurėtų. Dėkoju.

Tai, kad visa tema apie tai? Skaityti temos nemeginot? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 30, 22:58)
Tai, kad visa tema apie tai? Skaityti temos nemeginot?  blink.gif

visada bet kokiu man rūpimu klausimu pirmiausia viską perskaitau ir tik nepavykus rasti reikiamos informacijos užduodu klausimą, bet Jūsų pastūmėta dar kartą visą temą perskaičiau, galvojau kažką praleidau ir supratau - arba aš žiopla ir skaityti nemoku, arba man stipresnių lęšių reikia. Temoj kalbama aplamai apie azijietišką kosmetiką, apie tai, koks poveikis, kokių ten sraigių, peptidų ar dar kokio bieso yra, apie tai, ar sausina ar riebina odą, ar beria ar ne, ar maskuoja, kokio šviesumo ar tamsumo atspalviai ir t.t, tačiau apie ekologiją ir natūralumą sorry, bet neradau. Vienos forumietės buvo klausimas užduotas apie natūralesnės sudėties tušą, bet liko be atsako. Suprantu, matyt, nebuvo tokio dalyko bandžiusių, gal ta sudėtis nelabai rūpi, o svarbiau poveikis. Aš pirkdama, pvz. iš ebay, nerandu aprašymų, sudėties, na gal išskyrus keletą bibikų, prie kurių buvo parašyta kažkas tokio, na pvz. prie MISSHA Signature, kad su ecocert organiniais ingredientais ir be 7 blogybių. Todėl ir domiuosi, gal dar kas ką bandė organiško, labiau natūralaus, su kuo mažiau chemijos, nes koks kokios priemonės poveikis aš labiau linkusi pati išbandyti, ir net jei tie su blogiukais ir duoda gerą rezultatą, bet jie ne man, nebent tų blogiukų labai labai mažai.
Nu bet trečią kartą temos nesiųskit skaityti, nes geriau tada bandysiu hieroglifus versti į lietuvių kalbą biggrin.gif
Galbūt mano klausimas liks be atsako, bet dėkoju pagelbėjusioms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolė***: 01 gruodžio 2013 - 00:29