Nezinau, kas rasoma apie juodas sukneles visokiuose aprangos protokolose, bet visose vestuvese, kuriose buvau, bent 1 mergina budavo su juoda suknele (o dazniausiai tai ne viena). As juodos spalvos vestuvems nesirinkciau, nes neoriginalu, neidomu ir juoda spalva man visgi "nevestuvine" nors tu ka

Lygiai taip pat nesirinkciau baltos spalvos ir visu baltu atspalviu - is pagarbos nuotakai

Renkantis sukneles spalva pirmiausia siulyciau isivertinti kokios spalvos, atspalviai tau labiausiai tinka. Taip pat perziurek kokius batelius, svarkeli ar lietpaltuka turi ir pabandyk suknele derinti prie ju (na, kad nereiketu viso garderobo nuo galvos iki koju naujai susipirkti).
O siaip is esmes turbut tinka visos spalvos. As asmeniskai turbut rinkciausi kazka is vasarisku, sviesiu ar ryskiu spalvu, o nenoreciau pilkos, rudos, visu niuriu zemes spalvu, bordo... Man atrodo, kad visas "sunkias" spalvas reiketu palikti ziemos sezonui. Ir dar nesirinkciau marginto audinio (ala geleto, rastuoto ir t.t.), nes vienspalvis audinys pats savaime atrodo prabangesnis, iskilmingesnis.
Beje, tos ikeltos nuotraukos, kur pamerges visos baltom/juodom suknelem man asmeniskai nepatinka. Bet toks variantas, kaip suprantu, tikrai turejo buti jaunosios isreikstas noras, ir gal atrodo idomiai, originaliai, kai visos pamerges vienodos. Priesingu atveju, jei apranga nederinama, ir viena busi pvz su balta suknele, tai tikrai bus nepagarbu jaunosios atzvilgiu.
Kai ka nors issirinksi - pasirodyk

Ai, ir dar prisiminiau

Greiciausiai per vestuves busi su aukstakulniais. Bet pati zinai, kaip buna po visos dienos "ant kablu". Aisku, jei po vestuviu bus tik vakariene ir namo, tai neaktualu, bet jei planuojamas rimtesnis balius, butinai isimesk ir kokias balerinas - kai prasides sokiai pokiai, jau po visu oficialiu daliu, gal noresis persiauti. Man asmeniskai geriau persiaut, nei persikreipusiu veidu ir nuvargusiom kojom apsimesti, kad labai linksma sokti

Tik, zinoma, ir zemakulniai bateliai turi dereti prie sukneles:)