Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai LIII

Aš tai galvoju šakotį neštis...
Atsakyti
QUOTE(doviledub @ 2013 07 19, 23:34)
O visos svociutes zada tortus ruost? as kazkaip net nepagalvojau, bet lyg ir nesiruosiu dabar galvoju  ax.gif  smile.gif

As tai asmeniskai turiu mintyse, bet neapsisprendziu koki. liko 3 savaites, bet nieko nebespeju, tai tortas bus manau paskutinei savaitei paliktas. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diviana: 19 liepos 2013 - 22:49
QUOTE(diviana @ 2013 07 19, 23:48)
As tai asmeniskai turiu mintyse, bet neapsisprendziu koki. liko 3 savaites, bet nieko nebespeju, tai tortas bus manau paskutinei savaitei paliktas. doh.gif

ne per velai? as uzsakiau su jaunaja is bijolos po torta, kartu atves, bus maziau rupesciu
manikiura ir pedikiura man darys uz 70, sukuosena dar nzn, dar iki tos sukuosenos reik ir pasikirpti ir pasidazyt plaukus, antakius susitvarkyti, o del makiazo nzn net kaip gausis, dvi pazystamos kurios daro makiazus turi gimdyti viena kita sav, kita irgi pan...tai nzn kaip cia bus, kuri pagimdys greiciau pas ta ir kreipsiuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2013 07 19, 10:32)
Nepanikuokit  biggrin.gif tikra nėr adėl ko, o jei kas ir bus ne pagal scenarijų , tai tik jūs ir žinosit  ax.gif
Papildyta:

visada , jei sveikinama, kreipiamasi į porą, sakau/rašau pirmiausia moters vardą, man tai pagarbos ženklas

As taip pat pirmiausia stengiuos jaunosios varda tarti,nors saskambis grazesnis, kai jaunikio pirmas tariamas.
Papildyta:
QUOTE(doviledub @ 2013 07 19, 22:34)
O visos svociutes zada tortus ruost? as kazkaip net nepagalvojau, bet lyg ir nesiruosiu dabar galvoju  ax.gif  smile.gif

Taip,as uzsakiau karvoju,~3 kg. Gal persistengiau? g.gif Pagal jaunuju & ju tevu samprata,man tortas privalomas... Puostas gelemis (valgomomis) ir juostele,derinta prie mano sukneles.
Papildyta:
QUOTE(ausryte25 @ 2013 07 19, 10:14)
LABAS RYTAS, AS IRGI LIEPOS 27 D. TIK KOMPAS PRADEJO STREIKUOTI doh.gif  AŠ TAI JAU LABAI BIJAU, NERVAS TIK IMA unsure.gif  IDOMU KOKS ORAS BUS KITA SAVAITGALI? g.gif PAS MUS VESTUVES VIENOS DIENOS, TAI NEZINAU AR DARYTI TA SMELIO CEREMONIJA AR NE? BEJE SVOCIUTES KIEK KAINUOS JUSU SUKUOSENOS IR MAKIAZAS? 200 LITU AR NEPERDAUG? KAIP MANOTE? g.gif

Tiksliai nezinau,bet sukuosena iki 50 Lt,makiazas irgi ~50 Lt, manikiura ilgalaiki darysiu,tai ~35 Lt.Pedikiuro nebus kaip parodyt (bateliai),bet jei kt. avalyne imsiu,tada ir pedikiura darysiu(~45 Lt.)
Papildyta:
QUOTE(*nikituke* @ 2013 07 16, 20:19)
aciu knopke smile.gif

kalbejot apie taures gamtoj tai as plasmasines taures puosiu,

kaip darote darbu pasidalinima? galvojau rasysiu ant graikiniu riesutu, bet uzrasius ir padalinus i du indus telpa i dvi vyno taures, tai dar taures dovanoti gal jau nelabai, tai turbut mastysiu ka nors kito  g.gif

Noreciau padaryt ramunes tipo,bet nezinau,kaip gausis.Esu macius,graziai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(diviana @ 2013 07 19, 23:48)
tortas bus manau paskutinei savaitei paliktas. doh.gif

tokiu atveju,jauciu,gausit maximini pirkti
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 07 19, 23:20)
tokiu atveju,jauciu,gausit maximini pirkti

Visai gali buti. Rugpjucio pradziai uzsakinejau liepos 1-aja savaite. Sake,anksciau kaip 3-os savaites gale nebutu,nes turi daug uzsakymu.Bet gal yra ir ne tokiu "paklausiu" cechu... g.gif
Atsakyti
mane irgi jau po truputuka ima panika, visai nebe daug laiko iki rugpjūcio 3 unsure.gif
Su nuotaka pakalbėjau tai ji manęs paprašė skruzdėlyną iškepti, nes svečiai ir taip tortu ir šakočių atneš, tai svočios torto klausimas išspręstas.
Įdomu ar kuriai teko dalyvauti vestuvėse kuriose nebuvo porų, tik piršliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*nikituke* @ 2013 07 19, 22:55)
ne per velai? as uzsakiau su jaunaja is bijolos po torta, kartu atves, bus maziau rupesciu
manikiura ir pedikiura man darys uz 70, sukuosena dar nzn, dar iki tos sukuosenos reik ir pasikirpti ir pasidazyt plaukus, antakius susitvarkyti, o del makiazo nzn net kaip gausis, dvi pazystamos kurios daro makiazus turi gimdyti viena kita sav, kita irgi pan...tai nzn kaip cia bus, kuri pagimdys greiciau pas ta ir kreipsiuos  biggrin.gif

As siandien uzsisakiau, netycia nusitese sitas reikalas, nors tas cechas pas mus itin populiarus, bet be problemu, tiesa pasakius bijojau, kad gausiu nestis maximini..

QUOTE(karaciukas @ 2013 07 19, 23:31)
mane irgi jau po truputuka ima panika, visai nebe daug laiko iki rugpjūcio 3 unsure.gif
Su nuotaka pakalbėjau tai ji manęs paprašė skruzdėlyną iškepti, nes svečiai ir taip tortu ir šakočių atneš, tai svočios torto klausimas išspręstas.
Įdomu ar kuriai teko dalyvauti vestuvėse kuriose nebuvo porų, tik piršliai ax.gif

As buvau dvejose tokiose vestuvese smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karaciukas @ 2013 07 19, 23:31)

As busiu seses 09.14 smile.gif tik mes pavadinti liudininkai, nors programa vistiek ruosiu, gi sesute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2013 07 19, 12:35)
gavau merginos smeli, vietoj balto zalsvas ydetas doh.gif

nieko, pakeis, susitarsite 4u.gif

musu miestelis mazas, bet makiazas, pedikiuras , nagai priauginti ir sukuosena - tikrai i 200 netilps ax.gif
Atsakyti
QUOTE(karaciukas @ 2013 07 20, 00:31)

va dėl šito dabar jau nebūčiau tokia tikra ...

Mano giminėj įprasta, kad vestuvės/krikštynos/jubiliejus visi kažkaip apsitariam ir tortai /šakočiai/šimtalapis būna, visi susineša, dabar kai teko svočiaut vyro giminėj, tai nei vieni draugai nieko neatsinešė schmoll.gif , tai buvo tėvų, mano ir jaunosios ir jos krikšto mamos saldumynai, gerai,kad jaunoji dar pasirūpino papildomai tortu ax.gif

Bet tai kainytės grožių procedūrų blink.gif aš grozio salone į 80lt sutilpau su šukuosena ir makiažu (sukuosena atlaikė net abi dienas, kas mano plaukams gavus lietaus neįprasta, makiazas nenuvarvejo, nesubėgo, nors buvo karšta), draugės mergaitė ilgalaikį lakavimą už 20lt padarė rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lili*: 20 liepos 2013 - 09:55
QUOTE(knopke* @ 2013 07 20, 10:06)
nieko, pakeis, susitarsite 4u.gif

musu miestelis mazas, bet makiazas, pedikiuras , nagai priauginti ir sukuosena - tikrai i 200 netilps ax.gif

skambino jau is dovisos, tikrai sumaise darydami uzsakyma ydejo kita numeriuka. Pirmadieni atsius balta spalvyte.

Merginos patarkit, kad jau yvyko toks nesusipratimas tai yra galimybe rinktis. Melyna/balta, o galbut melyna/rozine?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emigrante: 20 liepos 2013 - 10:13