Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai LIII

QUOTE(emigrante @ 2013 07 26, 14:40)
Kaip man pinti ta saldainiu pyne doh.gif  jeigu su dvipuse lipnia izoliacija? uz krasciuku uz krasciuku, kaip ideja?

kazin ar neišsivynios, aš iš pradžių bandžiau su taip vadinamu"krokodilu" susegti, atsivyniodavo tie saldainiai,baisu buo ,kad ims ir iškris, tada vyniojau į permatomą dovanų popierių ir surišdavai su juostele blush2.gif
Tiesa mano saldainiai buvo ne čiulpinukai , o normalios geros, šokoladines saldainės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lili*: 26 liepos 2013 - 14:32
Sakykit, ar gintaro dulkes galima mesti tik į laužą ar pvz. prijungti prie šeimos židinio ir tarkim kol jis dega, galima svečiams padaryti ceremoniją su tom dulkėm metant į židinį. O kokio kiekio maždaug reikia?
Atsakyti
as i saldainiu virve risau maisytai-biski ciulpinuku,biski sokoladiniu.risau su paprastu siulu,kur sagas siunam biggrin.gif risau be jokiu tarpu,nuo saldainio''uodegeles'' iki ''uodegeles'' smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jočienė @ 2013 07 26, 15:44)
Sakykit, ar gintaro dulkes galima mesti tik į laužą ar pvz. prijungti prie šeimos židinio ir tarkim kol jis dega, galima svečiams padaryti ceremoniją su tom dulkėm metant į židinį. O kokio kiekio maždaug reikia?

oj,i zidini gal nereikia unsure.gif
ir siaip,kaip suprantu,geriausias vaizdas buna,kai dulkes metamos ne i maza liepsnele,o i normalu lauza-efektas didesnis buna
Atsakyti
Kas padaryta tas padaryta smile.gif Viskas smile.gif

Sėkmės rytoj visom svočiutėm, gero oro, linksmų ir draugiškų svečių! Geriausiu ispudziu victory.gif
Atsakyti
ice ice,sandrėja, lauryte_norge, ausryte25 , sekmes jums rytoj! ploja.gif
Atsakyti
sekmes 4u.gif

su saldainiais ir cukrum vargstu, cukrus i pabaiga doh.gif
o su saldainiais- noriu akzka sugalvot, kad nebutu virve, bet ka? doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2013 07 26, 14:40)
gesintuvas??? ta taupykle? cia gaisrininkui. O rakta tai taip, sorry blush2.gif  sedejau puse nakties ir atkasiau SM sida auksaranke.

Kaip man pinti ta saldainiu pyne doh.gif  jeigu su dvipuse lipnia izoliacija? uz krasciuku uz krasciuku, kaip ideja?

as tai praeitose vestuvese risau anr kaspino plono, t.y. uzrisau ant vieno saldainio galo, tada pertempiau iki kito ir vel uzrisau, tada kita risau ir t.t man laike super thumbup.gif . esu kazkada dar seniau kitai progai segus susegeju, tai kol juos isviniojau, keli nutruko, doh.gif nu zodziu tada sugalvojau vestuvems su kaspinu risti.
Papildyta:
QUOTE(fargerike @ 2013 07 26, 09:35)
Merginos, HELP!!!
Buvau suradusi mamai žodžius pasitinkant jaunuosius su duona ir druska, bet jai jie nepatinka pasirodo doh.gif  Gal galite pora posmu įmesti? nes vestuvės jau ryt...
Mes turime šiuos žodžius:
Kaip duonos riekę laužiate perpus,
taip teks pasidalint....

Gal tiks tokie zodziai:
Jaunieji, tėveliai pasitinka Jus su duona ir druska. Būkite visada paprasti ir teisingi, taupūs ir santūrūs, o kartu ir dosnūs, kaip duonelė. Tegul visada būna sugrįžimas prie tėvų stalo juodos duonos paragauti. Tegul visada Jūsų kelyje būna daug gyvenimiškos druskos tyrumo, švarumo. Priimkit šią duoną ir druską iš tėvų rankų ir išsaugokite jos kvapą ir šilumą. Mylėkite gyvenimą, kaip žemė myli duoną, kaip obelys myli pavasarį, kaip tėvai myli Jus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diviana: 26 liepos 2013 - 18:54
QUOTE(karolux321 @ 2013 07 25, 18:43)
Gal tokie tiks?
user posted image      user posted image

aciu, turesiu darbelio nakciai, pasirodo as googlei ne taip paiesko suvesdavau, todel nerasdavau, aicu tau...

QUOTE(Ice Ice @ 2013 07 26, 19:17)
Kas padaryta tas padaryta smile.gif Viskas smile.gif

Sėkmės rytoj visom svočiutėm, gero oro, linksmų ir draugiškų svečių! Geriausiu ispudziu  victory.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 07 26, 19:31)
ice ice,sandrėja, lauryte_norge, ausryte25 , sekmes jums rytoj!  ploja.gif

KUO DIDELIAUSIOS SEKMES!!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pasiskaitinėjau keletą temukių. Nu bet ir išradingos smile.gif
Man dabar iškilo klausimas su santuokos liudijimu... Maniškiai tuokiasi bažnyčioje (ne katalikų). Ir kiek supratau, santuokos liudijimas bus išduotas tik po kelių dienų po santuokos. Mums, kaip liudininkams reikia parodyti svečiams tą liudijimą. Bet ką rodyti, kad jo nėra...Kažkaip trūksta fantazijos tam dalykui. Gal kam kokia mintis dėl to kyla?
O gal kas turite santuokos liudijimo maketą ir negaila būtų juo pasidalinti? smile.gif
Vienoj iš ankstesnių temų buvau radusi nuorodą, deja, jau nebeatidaro. Pridaryčiau kokius penkis netikrus liudijimus, duočiau svečiams surasti tikrąjį. O kai išsiaiškintų, kad tikro nėra, kaip nors išvartyčiau (tik dar nesugalvojau kaip). Ar gerai čia būtų?
Nebepamenu ar šitoj, ar ankstesnėse temose buvo iškilęs klausimas dėl šeimos židinio įteikimo, kai nėra kurio nors iš tėvų. Pas mus nėra mamos, o iš jaunikio pusės tėvai išsiskyrę ir net nebendrauja, tai šeimos židinį sugalvojom įteikti šiek tiek kitaip:
aš su šeima dainuosim dainą, kurios metu mano mažiausioji įneš šeimos židinį ir įteiks jauniesiems. Nuo stalų kraštų per rankas bus leidžiamos dvi degančios žvakės iki jaunųjų tėvų, kurie jau stovės prie jaunųjų. Viena žvakė atiteks tėvukui, o kita - jaunikio tėvams ir jie uždegs tą šeimos židinį. Visa tai bus daroma mums dainuojant. O paskutinį posmą, manau, ir svečiai prisijungs smile.gif
Dar buvo kalbama dėl užkandėlės. Parašysiu, kaip mes išsprendėme šią problemą. Kadangi po bažnyčios važiuosime į vieną kavinukę fotosesijai, ten ir užsakėme užkandą, kad nereikėtų ruošti visko ir paskui tampytis pintinės su maistu.
Mano didžiausias galvos skausmas - dovana jauniesiems doh.gif Vis dar jos neturiu...Einu toliau skaitinėt. Gal pagaliau nušvis kokia mintis rolleyes.gif

Prisidedu ir aš prie sėkmės palinkėjimų toms, kurios jau šiandien svočiaus smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murzilkaa: 27 liepos 2013 - 00:11
Mususkiai irgi tik baznycioje tuoksis. O tai tikrai ta pacia diena neisraso jokio liudijimo? nes pvz kai krikstyjama,tai ta pacia diena israso lapa. g.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 07 26, 09:50)
o jus visos kazka salysit pries duona ir druska?as kazkaip nieko tam nesiruosiu  ax.gif  na prieis jaunieji prie tevu ir jau savaime aisku ka daryti biggrin.gif  pamenu per musu vestuves,tai mes issipirkom muzikantam,tada pirkosi pirsliai ir kt,o kol jie ten issipirkinejo,tai mes jau ir duona su druska buvom paragave  biggrin.gif  pamenu svocia susinervino,kad ju nesulaukem,kazka turejo sakyti,bet mum kazkaip to visai nereikejo smile.gif

Laba diena,

Pritarčiau, kad šioje vietoje ir kaikuriose kitose tie sakomi(o dar "geriau" skaitomi) visiems jau seniai žinomi ir nusibodę žodžiai labai nenatūraliai atrodo. Aš irgi pasimokiau, ką reiškia duona, druska ir vanduo, jei prireiktų pasimetusius tėvelius gelbėti iš tylos duobutės.

Noriu prisistatyti,svočiausiu rugpjūčio 17d.jau sunkiai išmiegu dabar,nes labai jau pamažu sekasi ruoštis.Esu svočiavusi du kartus,temas prabėgom permetusi akimis, daug nuostabių idėjų radusi, vis norisi nesikartoti, kažką naujo sugalvoti.Šis bus sunkiausias, nes pirmas buvo visai nepažystamų žmonių kompanijoje, antras giminaičių, o dabar draugų:)uch.

Noriu patarimų paprašyti,su muzikantu susiskambinau ir susitariau, kad norėčiau daugiau daryti rimtąją dalį,ir norėčiau, kad ji būtų pirmiausiai, na tai stalo išpirkimas(jei norės svečiai-fe nemėgstu šios dalies-ji man nearodo svarbi ir linksma), po to jau mūsų pirmasis žodis, karštas valgis ir tada norėčiau daryti šeimos židinį,tostą už tėvelius, o tik poto visi komendantai ir traleliuškės.Ar esat kas taip darę,ar nepradeda visi užvalgę kilti nuo stalo.

Dar esu mačiusi, galvojau nereiks, dabar galvoju gal komendantams būtų smagu, etiketes mineraliniui-pachmielinas ir agurkėliams-ketanovas.Būčiau dėkinga kas pasidalintų.

Ir dar vienas klausimas, ks darė darbų pasidalinimą su šlepetėmis,padėkite man atsirinkti, ne iki galo aš suprantu.O gal aš ne tuos darbus turiu, nes,o jeigu jie visai nenorės kelti, tada bus neįdomu.Gal galite pasidalinti ir tais darbais.

pati priprašiau, tai papasakosiu ką darysiu vietoje šeimos knygos.Galvoju nupirkti kalendorių kur plėšomi lapeliai ir pasiųsti, kad visi pasirinkę datą kuri jiems kažkuo asocijuojasi su jaunaisiais parašytų:linkėjimą, patarimą,priminimą.
Dar viena idėja, nesugalvojau dar kuriuo metu.padovanoti medinę dėžutę,ten įdėti vyną jiems matant ir laiškus(juos jie parašys ir man atiduos ankščiau-laiškuose paprašysiu, kad parašytų kodėl tuokiasi, pliusus vienas kito...)ir užkalsime visiems matant su žodžiais, kad atsidartų nebent tada, kada bus labai liūdna ar susipyks smarkiai:(

Ai dar į torto gabalėlius galvoju dėsiu tic tac su etiketėmis visiems kaip dovanėles, po pasižadėjimo.Tik patarkit ar užtenka su inicialais ar dar prirašyi žodžius-"Ačiū, kad esi",suabejojau, nes sužinojau, kad jaunoji turės visiems po dovanėlę, o jeigu tą patį parašys.
Atsakyti
QUOTE(rloreta @ 2013 07 27, 15:48)
Mususkiai irgi tik baznycioje tuoksis. O tai tikrai ta pacia diena neisraso jokio liudijimo? nes pvz kai krikstyjama,tai ta pacia diena israso lapa. g.gif

Išrašo ir bažnyčia iš karto santuokos liudijimą 4u.gif

Knopke* iš saldainių daryk tortą ax.gif

ta prasme kažką tokio ax.gif
http://www.saldainiu...saldainiu-1.jpg
Atsakyti