QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 07 26, 09:50)
o jus visos kazka salysit pries duona ir druska?as kazkaip nieko tam nesiruosiu

na prieis jaunieji prie tevu ir jau savaime aisku ka daryti

pamenu per musu vestuves,tai mes issipirkom muzikantam,tada pirkosi pirsliai ir kt,o kol jie ten issipirkinejo,tai mes jau ir duona su druska buvom paragave

pamenu svocia susinervino,kad ju nesulaukem,kazka turejo sakyti,bet mum kazkaip to visai nereikejo
Laba diena,
Pritarčiau, kad šioje vietoje ir kaikuriose kitose tie sakomi(o dar "geriau" skaitomi) visiems jau seniai žinomi ir nusibodę žodžiai labai nenatūraliai atrodo. Aš irgi pasimokiau, ką reiškia duona, druska ir vanduo, jei prireiktų pasimetusius tėvelius gelbėti iš tylos duobutės.
Noriu prisistatyti,svočiausiu rugpjūčio 17d.jau sunkiai išmiegu dabar,nes labai jau pamažu sekasi ruoštis.Esu svočiavusi du kartus,temas prabėgom permetusi akimis, daug nuostabių idėjų radusi, vis norisi nesikartoti, kažką naujo sugalvoti.Šis bus sunkiausias, nes pirmas buvo visai nepažystamų žmonių kompanijoje, antras giminaičių, o dabar draugų:)uch.
Noriu patarimų paprašyti,su muzikantu susiskambinau ir susitariau, kad norėčiau daugiau daryti rimtąją dalį,ir norėčiau, kad ji būtų pirmiausiai, na tai stalo išpirkimas(jei norės svečiai-fe nemėgstu šios dalies-ji man nearodo svarbi ir linksma), po to jau mūsų pirmasis žodis, karštas valgis ir tada norėčiau daryti šeimos židinį,tostą už tėvelius, o tik poto visi komendantai ir traleliuškės.Ar esat kas taip darę,ar nepradeda visi užvalgę kilti nuo stalo.
Dar esu mačiusi, galvojau nereiks, dabar galvoju gal komendantams būtų smagu, etiketes mineraliniui-pachmielinas ir agurkėliams-ketanovas.Būčiau dėkinga kas pasidalintų.
Ir dar vienas klausimas, ks darė darbų pasidalinimą su šlepetėmis,padėkite man atsirinkti, ne iki galo aš suprantu.O gal aš ne tuos darbus turiu, nes,o jeigu jie visai nenorės kelti, tada bus neįdomu.Gal galite pasidalinti ir tais darbais.
pati priprašiau, tai papasakosiu ką darysiu vietoje šeimos knygos.Galvoju nupirkti kalendorių kur plėšomi lapeliai ir pasiųsti, kad visi pasirinkę datą kuri jiems kažkuo asocijuojasi su jaunaisiais parašytų:linkėjimą, patarimą,priminimą.
Dar viena idėja, nesugalvojau dar kuriuo metu.padovanoti medinę dėžutę,ten įdėti vyną jiems matant ir laiškus(juos jie parašys ir man atiduos ankščiau-laiškuose paprašysiu, kad parašytų kodėl tuokiasi, pliusus vienas kito...)ir užkalsime visiems matant su žodžiais, kad atsidartų nebent tada, kada bus labai liūdna ar susipyks smarkiai:(
Ai dar į torto gabalėlius galvoju dėsiu tic tac su etiketėmis visiems kaip dovanėles, po pasižadėjimo.Tik patarkit ar užtenka su inicialais ar dar prirašyi žodžius-"Ačiū, kad esi",suabejojau, nes sužinojau, kad jaunoji turės visiems po dovanėlę, o jeigu tą patį parašys.