QUOTE(vilada666 @ 2013 07 30, 21:03)
QUOTE(Candy10 @ 2013 07 30, 22:05)
gal dar ir rugpjucio 17 startuosi?
kazkaip labai jau tylu cia paskutiniu metu
pasidariau medaus meneso kalendoriu, ir nebezinau kaip cia daryti su juo
QUOTE(vilada666 @ 2013 07 30, 22:06)
*kazkaip labai jau tylu cia paskutiniu metu
**pasidariau medaus meneso kalendoriu, ir nebezinau kaip cia daryti su juo
taip norejau ieskojau, o dabar pamasciau kad net man (as siaip is tokiu kur ''nesibaidau'' tokiu dalyku) jis per ziaurus... o jei kokia mociute uzmatys tai nualps dar
nebent tik susukti ir iteikti kad niekas nematytu?
kaip jus darot?
**pasidariau medaus meneso kalendoriu, ir nebezinau kaip cia daryti su juo
* Ateinu patriuksmaut
** as padariau maza ant puses a4 formato, niekas jo neziurejo, bet visiem aisku buvo kas ten per daiktas
QUOTE(Ice Ice @ 2013 07 30, 23:31)
* Ateinu patriuksmaut
Et, taip nesinori jusu palikt, kelis kartus per diena ikisu nosi pasiziuret cia.. Namuose jau iskavojom visus vestuviniu reikalu likucius, lengva kazkaip
** as padariau maza ant puses a4 formato, niekas jo neziurejo, bet visiem aisku buvo kas ten per daiktas
as jauciu priklausomybe sitam forumui
QUOTE(vilada666 @ 2013 07 30, 23:01)
as jauciu priklausomybe sitam forumui
nezinau kaip po visko reiks atprasti nuo jo
o del visu daiktu vestuvems tai laukiu nesulaukiu kol jie isnyks is namu nesitikejau kad tieeeeeeeeek visko atsiras cia
na ir as tada susuksiu graziai padovanosim ir tiek, gales jaunieji mokytis
nors pries nakti kama sutros knygele dovanosim prie visu kitu smutkiu tai gal jau gausis jiems sviestas sviestuotas...... nors jauni dar tai tegul mokosi visko 
Pas mus simfonija buvo, kalendorius, dar kazkas buvo sove galvon is tos serijos, klausiu pirslelio ar ne perdaug cia to pacio bus, o jis sako, kad sito niekada nebus perdaug
Pas mus nebus išlydėjimų miegoti, tai aš sumąsčiau kas mėnesį, pažymint vestuvių datą pirmus metus jiems siųsti pamokymus ta pačia tematika 
Kad nepritrūktų fantazijos, nes ir taip jau 8 metus kartu
O vestuvių metinių dovanėlę jau dabar ruošiu
Kažkur naršydama radau gerą idėją slapčia nuo jaunųjų duoti svečiams ant atviručių surašyti po patarimą kaip praskaidrinti kasdienybę. Ir visą tą pluoštą atviručių per popierines vestuves padovanosim 
Tik gaila, kad tokių atviručių nebėra, kokių man reikėjo
Aš labai norėjau tokių su vaikais, kur bučiuojasi arba apsikabinę
Man taaaaip gražu
Deja, kol nereikėjo, jų krūvos būdavo. Dabar kai reikia, niekur nerandu (bent jau Šiauliuose). Tai vakar sėdėjau prie kompo ir traukiau iš interneto tuos gražius paveiksliukus
Teks pačiai darytis, nors tų darbų dar
Bet manau per šią ir kitą naktį mesiu miegot ir viską pabaigsiu
Kad nepritrūktų fantazijos, nes ir taip jau 8 metus kartu
O vestuvių metinių dovanėlę jau dabar ruošiu
Tik gaila, kad tokių atviručių nebėra, kokių man reikėjo
Aš labai norėjau tokių su vaikais, kur bučiuojasi arba apsikabinę
Deja, kol nereikėjo, jų krūvos būdavo. Dabar kai reikia, niekur nerandu (bent jau Šiauliuose). Tai vakar sėdėjau prie kompo ir traukiau iš interneto tuos gražius paveiksliukus
pas mus miestelyje, siunevyru parduotuveje, macau tokiu atviruciu
QUOTE(murzilkaa @ 2013 07 30, 21:42)
Graži
Bet kaip svočiutei, mano nuomone, reiktų kokio ryškaus akcentuko
Kad ir įsegta gėlytė
Bet kaip svočiutei, mano nuomone, reiktų kokio ryškaus akcentuko
Kad ir įsegta gėlytė
Ačiū visoms už nuomonę
Pamergės pas mus bus mėlynos, "royal blue" spalvos, tai manau aš vien dėl spalvos išsiskirsiu. Gal šiek tiek ir kukloka, reikėtų kokio akcento...bet dar nesugalvojau. O be to as tokia ir esu, mėgstu geriau kukliau, bet kad manes nevaržytų jokios pintikliuškos
Dabar belieka laukti ir melstis, kad tiktų dydis
Gal kuri galit patarti kur Vilniuje galėčiau nupirkti surakinamas širdeles ir indą smėlio ceremonijai?
QUOTE(austra @ 2013 07 31, 09:44)
Gal kuri galit patarti kur Vilniuje galėčiau nupirkti surakinamas širdeles ir indą smėlio ceremonijai?
vilniuj nezinau, bet uzeikit www.rasotiziedai.lt ir atsius i namus uzsisakius, as baltus delfinus is ten ruosiusi pirkti
QUOTE(doviledub @ 2013 07 31, 12:25)
vilniuj nezinau, bet uzeikit www.rasotiziedai.lt ir atsius i namus uzsisakius, as baltus delfinus is ten ruosiusi pirkti 
Labai gražūs delfinai
O sakykit, jūs tuos delfinus irgi žadat ant tilto kabinti, ar kažkaip kitaip pateiksite?