Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai LIII

QUOTE(diviana @ 2013 08 02, 12:56)
Man patiko jusu ideja prie baznycios ir fotosesijoj, ar galiu pasivogti sia ideja?  ax.gif  na man liko dar savaite, manau suspesiu rolleyes.gif Ryt lekiu pirkti, tik idomu Vilniuje kur yra pigiausiu?

Merginos gal kuri turit diplomo sablona jauniesiems? Atskirus kur vienas jaunikiui, kitas jaunajai turiu, man reikia, kad vienas diplomas butu abiems.

Prasom i sveikata smile.gif jei kazksm psdejsu ideja tai saunu, as irgi is jusu visu semiuosi ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diviana @ 2013 08 02, 13:56)
Merginos gal kuri turit diplomo sablona jauniesiems? Atskirus kur vienas jaunikiui, kitas jaunajai turiu, man reikia, kad vienas diplomas butu abiems.

Sveika) Aš dariau tokiame remelyje atskirai jam ir jai. Gavosi bendras.
user posted image
Atsakyti
Merginos,o Jūs visos smėlio ceremoniją darot į užkemšamus indus g.gif ?Aš planuoju įstiklinę vazą daryti ir ant viršaus gal kokią žvakę uždėti g.gif ?
Atsakyti
tikrai ne i uzdarus 4u.gif
ir pati maciau, akd jaunuju smelis transportuotas atrodo kuo puikiausiai, o veze ne karta ir ne trumpai, viskas jam ciki piki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doviledub @ 2013 08 02, 00:39)
Aciu diviana  4u.gif mes galvojom irgi salej, bet kadangi prie baznycios nieko neleido metyti, tai pusim burbulus kai jaunieji iseis is baznycios, lauke, o paskui ir fotosesojoj panaudosim kur jauniesiems smile.gif

Sveikutės svočiutės,
pagaliau išėjau atostogų ir galiu atsiduoti ruošai vestuvėms. Kol kas bėgu bėgu ir atrodo nieko nespėju, o vestuvės jau kitą savaitėlę... Kaip viena svočiutė čia sakė, aš kaip studentė... smile.gif Atrodo, jau beveik viską ko reikės susipirkau. Nors šis kartas kaip svočiausiu bus trečias, bet norisi viską pasidaryti naujai, kitaip, kad ir man pačiai būtų įdomiau smile.gif Dabar tvarkausi scenarijų ir visokius pažymėjimus. Užtrunka... Tuo labiau, kad negali visą dieną skirti tik vestuvėms, dar ir namų ruoša yra, tai vis pribėgdama ruošiuos. Kai viską pasidarysiu, įkelsiu į paštuką.
Burbulai man labai gražu, bet suknelių nuomoj sakė, kad nuo jų lieka neišplaunamos dėmės ir, jeigu viduj gali būti slidu. Mes išėjus iš bažnyčios mėtysim rožių žiedlapius, o kai Jaunieji šoks valsą, Jaunosios pageidavimu, visi svečiai degins šaltas ugneles.
Sėkmės ir gero oro švenčių metu! wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rimalda @ 2013 08 02, 18:49)
Sveikutės svočiutės,
pagaliau išėjau atostogų ir galiu atsiduoti ruošai vestuvėms. Kol kas bėgu bėgu ir atrodo nieko nespėju, o vestuvės jau kitą savaitėlę... Kaip viena svočiutė čia sakė, aš kaip studentė... smile.gif Atrodo, jau beveik viską ko reikės susipirkau. Nors šis kartas kaip svočiausiu bus trečias, bet norisi viską pasidaryti naujai, kitaip, kad ir man pačiai būtų įdomiau smile.gif Dabar tvarkausi scenarijų ir visokius pažymėjimus. Užtrunka... Tuo labiau, kad negali visą dieną skirti tik vestuvėms, dar ir namų ruoša yra, tai vis pribėgdama ruošiuos. Kai viską pasidarysiu, įkelsiu į paštuką.
Burbulai man labai gražu, bet suknelių nuomoj sakė, kad nuo jų lieka neišplaunamos dėmės ir, jeigu viduj gali būti slidu. Mes išėjus iš bažnyčios mėtysim rožių žiedlapius, o kai Jaunieji šoks valsą, Jaunosios pageidavimu, visi svečiai degins šaltas ugneles.
Sėkmės ir gero oro švenčių metu! wink.gif

aciu ax.gif o del burbulu tai mes lauke is baznycios pusim, nes barstyti nieko neleido, o del neisplaunamu demiu net nezinojau, o tai nuomos punkte grazinant jaunosios suknele bedu gali buti, gal kam taip buvo? o per jaunuju pirma soki irgi deginsim saltas ugneles, galvoju kiekvienam duoti po dvi ilgas ugneles, o kiap jus rimalda darysit, po viena duosit? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(doviledub @ 2013 08 02, 21:15)
aciu  ax.gif  o del burbulu tai mes lauke is baznycios pusim, nes barstyti nieko neleido, o del neisplaunamu demiu net nezinojau, o tai nuomos punkte grazinant jaunosios suknele bedu gali buti, gal kam taip buvo?  o per jaunuju pirma soki irgi deginsim saltas ugneles, galvoju kiekvienam duoti po dvi ilgas ugneles, o kiap jus rimalda darysit, po viena duosit? smile.gif

Taip, sakė, kad neišsiplauna ir prašė saugotis nuo burbulų. Bet kalbėjo būtent apie jaunosios baltą suknytę...
Pas mus turi būti ~60 žmonių. Aš nusipirkau 100 ilgų bengališkų ugnelių ir planuoju duoti po vieną per jaunųjų valsą, o likusias dvyliktą valandą, kai leisim dangaus žibintus. Švęsim prie ežero, tai iš pradžių norėjau vandens žibintų, bet mane perkalbėjo, kad dangaus žibintas gražiau ir be to, per mergvakarį jau leido vandens žibintus... Man gražu fejerverkai, bet brangu ir leidimo reikia, tad reikia tenkintis smulkesniais dalykais. Ta deganti širdis dvyliktą valandą būtų gražu ir vyras man padarytų, bet iki šventimo vietos beveik 100 km ir į lengvąjį automobilį ji netilps, nes, kad būtų efektas jos reikia didelės. Ir įdomu, kaip greitai ji sudega..? Ir kaip dega - ar visa širdis iš karto gražiai užsidega, ar tik ta konkreti vieta?
Atsakyti
Pasisakysiu ir aš dėl šaltų ugnelių, gal kam pravers... dalyvavau vienose vestuvėse, kur deginom tas šaltas ugneles per šokį, buvo apie 50žmonių, tai kai jos sudegė buvo toks klaikus kvapas patalpoje, kad buvo neįmanoma kvėpuoti, graužė gerkles ir akis visi išsibėgiojo į lauką ir teko gerokai pravėdinti patalpas 4u.gif
o dėl burbulų senesnėse temutėse taip pat buvo aprašyta jog patekę ant rubų burbulai palieka dėmes 4u.gif tai gali palikti ne tik ant jaunosios suknelės, bet ir ant jaunikio kostiumo ar svečių aprangos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ventus: 02 rugpjūčio 2013 - 20:10
QUOTE(ventus @ 2013 08 02, 22:08)
Pasisakysiu ir aš dėl šaltų ugnelių, gal kam pravers... dalyvavau vienose vestuvėse, kur deginom tas šaltas ugneles per šokį, buvo apie 50žmonių, tai kai jos sudegė buvo toks klaikus kvapas patalpoje, kad buvo neįmanoma kvėpuoti, graužė gerkles ir akis visi išsibėgiojo į lauką ir teko gerokai pravėdinti patalpas  4u.gif
o dėl burbulų senesnėse temutėse taip pat buvo aprašyta jog patekę ant rubų burbulai palieka dėmes  4u.gif tai gali palikti ne tik ant jaunosios suknelės, bet ir ant jaunikio kostiumo ar svečių aprangos  4u.gif

Hmm... g.gif Jaunoji nori būtent per šokį, o jis bus patalpoj... Gal ne visiems dalinti..? O lauke dvyliktą dūmų ir kvapų jau nesijaus smile.gif
Ačiū ventus, kad pasidalinate patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimalda @ 2013 08 02, 22:16)
Hmm... g.gif  Jaunoji nori būtent per šokį, o jis bus patalpoj... Gal ne visiems dalinti..? O lauke dvyliktą dūmų ir kvapų jau nesijaus  smile.gif
Ačiū ventus, kad pasidalinate patirtimi 4u.gif

Lauke tikrai kvapo nesijaus, na jūs pati galite įsitikinti, paimkite vieną ir kur nors kambaryje sudeginkit užsidarius, iškart kvapas pasijus, o kur tai darys 10,20 žmonių ar daugiau doh.gif aš pati kartais duodu vaikiukui sudeginti kur virtuvėje, nes jam patinka ir vis prašo nes turim namuose tų ugnelių blush2.gif tai kvapelis po to jaučias 4u.gif
Atsakyti
mes putem burbuliukus, nieko ennutiko, zmoniu buvo 50, kazkaip jie tokie nedidukai putesi, spec vestuviniai ale, tai nei slidu, nei ant rubu neliko
Atsakyti
Sveikutės,
jau trečią kartą grįžtų į šį forumą smile.gif ir baisu, ir viskas taip pažįstama....
jau žinau, kad jaudulis ir bemiegės naktys dar prieš akis blink.gif nes visos giminės įvertinimui stosime 09-14 brolio vestuvėse.

Paskutinis mūsų darbas buvo aprašytas šioje temoje Svočių namučiai XVIII http://www.supermama...?...0185&st=492

Tikiuosi priimsit į dabartinį savo ratą ? ax.gif
Atsakyti