QUOTE(doviledub @ 2013 08 02, 00:39)
Aciu diviana

mes galvojom irgi salej, bet kadangi prie baznycios nieko neleido metyti, tai pusim burbulus kai jaunieji iseis is baznycios, lauke, o paskui ir fotosesojoj panaudosim kur jauniesiems
Sveikutės svočiutės,
pagaliau išėjau atostogų ir galiu atsiduoti ruošai vestuvėms. Kol kas bėgu bėgu ir atrodo nieko nespėju, o vestuvės jau kitą savaitėlę... Kaip viena svočiutė čia sakė, aš kaip studentė...

Atrodo, jau beveik viską ko reikės susipirkau. Nors šis kartas kaip svočiausiu bus trečias, bet norisi viską pasidaryti naujai, kitaip, kad ir man pačiai būtų įdomiau

Dabar tvarkausi scenarijų ir visokius pažymėjimus. Užtrunka... Tuo labiau, kad negali visą dieną skirti tik vestuvėms, dar ir namų ruoša yra, tai vis pribėgdama ruošiuos. Kai viską pasidarysiu, įkelsiu į paštuką.
Burbulai man labai gražu, bet suknelių nuomoj sakė, kad nuo jų lieka neišplaunamos dėmės ir, jeigu viduj gali būti slidu. Mes išėjus iš bažnyčios mėtysim rožių žiedlapius, o kai Jaunieji šoks valsą, Jaunosios pageidavimu, visi svečiai degins šaltas ugneles.
Sėkmės ir gero oro švenčių metu!