Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

gal galit pasakyti kuri, ar edokrinologas Kazanavicius dirba KMUK, ar tik viamedikoj? 4u.gif
nes KMUK kaip ir nematau jo konsultuojant g.gif
Atsakyti
Natalija V, sveika! Linkiu, kad greitai pabėgtum pas nėštukes!

panos, ar teisingai atsimenu, kad prolaktinas turi būti iki 200?
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 08 09, 14:59)
panos, ar teisingai atsimenu, kad prolaktinas turi būti iki 200?

nmol/l?
jei taip, tai kiek esu dariusi tai iki 500-600nmol/l g.gif
Atsakyti
Pas mane mIU/l. Normos parasytos 102-496, pas mane 294,1. Lyg atsimenu, kad norint pastot rekomenduojama iki 200, ar maisau?
Atsakyti

Kaip tyčia visos dingo, o man taip neramu dėl to PRL...

Dabar man buvo parašyta, kad reikia daryti tyrimą nevalgius ir iki 9.30 ryte, rezultatas 294,1 mIU/L, norma 102-496.
balandžio mėnesį daryta LV (dieną ir valgius), buvo 130 (norma nuo 59 iki 619) mU/L.

Taigi labai pakilo g.gif Ir kodėl? doh.gif Ciklo diena nežiūrėta, gal reikėtų pasidaryti tiksliai 21 c. d. ? doh.gif
Papildyta:

Dar radau, kad PRL susijęs su TTH,. o aš gi geriu Thyboną, nors TTh normalus (kaip tik buvau pas endokrinologą šiandien, bet tada nežinojau, kad šitie dalykai susiję, jis sako, kad Thybonas gali padėti, nors TTH ir žemas), dabar galvoju,kam man to reikia, gal mesti tą Thyboną, dar bėdų prisidarysiu... unsure.gif
Atsakyti
Gal kuri vartojat Utrogestana? ar normalu kad visas vaistas nepasisavina, ten pas mane visa košė doh.gif
čia taip turi būt, o gal kažka darau ne taip? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_Sophia_ @ 2013 08 09, 23:41)
Gal kuri vartojat Utrogestana?  ar normalu kad visas vaistas nepasisavina, ten pas mane visa košė  doh.gif
čia taip turi būt, o gal kažka darau ne taip?  unsure.gif

Manau kad normalu, vartojant bet koki progesterona organizmas pasisavina tiek kiek reikia.
Kaip siaip jautiesi? Gal islindo koks pozyzmis biggrin.gif ? Man nieko nors tu ka.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 08 09, 22:39)
Kaip tyčia visos dingo, o man taip neramu dėl to  PRL...

Dabar man buvo parašyta, kad reikia daryti tyrimą nevalgius ir iki 9.30 ryte, rezultatas 294,1 mIU/L, norma 102-496.
balandžio mėnesį daryta LV (dieną ir valgius), buvo 130 (norma nuo 59 iki 619) mU/L.

Taigi labai pakilo g.gif  Ir kodėl?  doh.gif  Ciklo diena nežiūrėta, gal reikėtų pasidaryti tiksliai 21 c. d. ? doh.gif
Papildyta:
Dar radau, kad PRL susijęs su TTH,. o aš gi geriu Thyboną, nors TTh normalus (kaip tik buvau pas endokrinologą šiandien, bet tada nežinojau, kad šitie dalykai susiję, jis sako, kad Thybonas gali padėti, nors TTH ir žemas), dabar galvoju,kam man to reikia, gal mesti tą Thyboną, dar bėdų prisidarysiu...  unsure.gif

sveika, nezinau ar tau padesiu, bet man gydytoja žilaitienė tyre 2 kartus per cikla PRL, sake reikia tirti ir ciklo pradzioj kai daraisi tuos 3-5cd tyrimus, ir reikia po ov darytis, ta pas mane PRL rezultatuose raso kad norma 57- 418 miu/l. Ciklo pradzioje mano PRL buvo 95, o gale 129, tai pakomentavo, kad super... skyrelyje hormonu tyrimai pasiskaityk, ten as skaiciausi, kad geriau yra kai PRL nevirsija 200, bet PRL vaistais gydytojai musa tik kai jis jau virsija riba. TTH nezinau kaip susijes, bet bet pas mane 0,37 miu/l (norma 0,27-3,75), del viso sito parasyk ka cia parasei hormonu tyrimu skyrelyje, ten tiksliau merginos zinos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluciuke32: 10 rugpjūčio 2013 - 09:03
QUOTE(Citas @ 2013 08 10, 07:14)
Manau kad normalu, vartojant bet koki progesterona organizmas pasisavina tiek kiek reikia.
Kaip siaip jautiesi? Gal islindo koks pozyzmis biggrin.gif ? Man nieko nors tu ka.

su požymiais tai bijau, kad aš jų pati prisigalvojau tongue.gif
vakar vakare vel buvo atsiradęs pilvo maudimas ir nugara pradėjo durstyt, galvojau radikulitas puola doh.gif antra diena atsiradęs kažkoks šleikštulys maistui, krūtinė truputuką skausminga taip pas mane būna prieš kiekvienas mmm nu ir šiandien BT pamatavau 37,2 tokia būna tik po O iki pat mmm.
nieko naujo viskas, kaip beveik prieš kiekvienas mmm tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Sophia_: 10 rugpjūčio 2013 - 09:40
QUOTE(_Sophia_ @ 2013 08 10, 10:39)
su požymiais tai bijau, kad aš jų pati prisigalvojau  tongue.gif
vakar vakare vel buvo atsiradęs pilvo maudimas ir nugara pradėjo durstyt, galvojau radikulitas puola  doh.gif  antra diena atsiradęs kažkoks šleikštulys maistui, krūtinė truputuką skausminga taip pas mane būna prieš kiekvienas mmm nu ir šiandien BT pamatavau 37,2 tokia būna tik po O iki pat mmm.
nieko naujo viskas, kaip beveik prieš kiekvienas mmm  tongue.gif

Viskas klostosi labai gerai smile.gif toliu pozymiu neissigalvosi, jie arba yra arba ne. Kada tavo testo diena?

VasareUK kaip tu mergyt?

Mane siandien jau aplanke nusivylimo mintys, zinau kad dar anksti bet visos praeinam visa jausmu palete per sitas dienas ir kazkaip reikia istverti.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti