Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

QUOTE(Dygle_klp @ 2014 02 03, 11:55)
galiu pasakyti tik tiek, tera viena specialiste, kuri konsultuoja sitais klausimais. galit bandyt skambinti arba rasyt el.laiska, kad jus priimtu kada, nes patekti savivaldybej pas specialistus dabar sunku, nes ten visur durys uzrakintos.
http://www.klaipeda....timo-skyrius/48
sitam sarase paskutine specialiste. labai daug skambinanciu jai yra, tai pastoviai uzimta, o jei nekelia, tai reiskia kad pas ja yra zmogus. bandykit el.laiska rasyti.

ok aciu, pabandysiu, kiek seip laisku rasiau, tai dar negavau atsakymu
Atsakyti
QUOTE(Lavute @ 2014 02 03, 11:58)
ok aciu, pabandysiu, kiek seip laisku rasiau, tai dar negavau atsakymu


man irgi ne is karto atrase, bet as rasiau jai kasdien vis primindama kad laukiu atsakymu. ten ant pavardes atsistojus ismeta jos el.pasta
Atsakyti
Šaunuolė toji Ramunė, ji man tiek el.laišku, tiek telefonu pagelbėjo. Kai neatsakė kurį laiką, priminiau apie save, paprašė perskambinti, kad kalbant situacija aiškesnė būtų. Užkasta ji darbais ten turbūt.
Atsakyti
QUOTE(O'Hara @ 2014 02 03, 17:32)
Šaunuolė toji Ramunė, ji man tiek el.laišku, tiek telefonu pagelbėjo. Kai neatsakė kurį laiką, priminiau apie save, paprašė perskambinti, kad kalbant situacija aiškesnė būtų. Užkasta ji darbais ten turbūt.

o tai gal galit pasidalint ka naujo suzinojot?
Atsakyti
QUOTE(D-i-a . . . @ 2014 02 03, 20:04)
o tai gal galit pasidalint ka naujo suzinojot?


Kas registravo raštišku prašymu darželyje iki sausio 1d., juos jau buvo suvedę. Kas po suasio 1d., tie per tą elelktroninę sistemą. Jei vaiką į darželį vesi šiais metais, tai matysi kurioj eilėj tavo mažylis. Jei kitais metais vesi, tai ir matysi eilės numerį tik kitais metais, nes eilės generuojamos tiems metams, kada vesite.

Naujo tai nieko nesužinojau, man nepavyko koreguoti prašymo, tai Ramunė padėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O'Hara: 03 vasario 2014 - 20:26
Sveikos,
gavau vakar atsakyma, tikrai operatyviai man atsake.
jei kam idomu
maniskei metai bus sausio men 2015. realiai siemet as negaliu kaip ir vaiko uzrasyti i darzeli nes nebbus tokios grupes, nes rugseji mum dar nebus metu, bet nuo kitu sausio kaip ir galim. tik beda ta kad man darzo reik jau 2015 sausi. tai ji man atrase kad galima vesti vaika nuo sausio jei tame darzelyje bus laisvu vietu ( kas labai abejotina turbut). tai neisivaizduoju ka daryt reiks, nes as po metu gristu jau i darba.. o aukle samdyt irgi nemazai iseina, plius kai gyveni uzmiestieji doh.gif tai net neisivaizduoju ka reik daryt. ir niekas man turbut dorai nepaaiskins iki kokio siu metu spalio men, nes darzeliai dar patys nzn kaip cia viskas bus, visi zino tik teoriskai, o kaip bus praktiskai tai pamatysim.

viena zinau.... jei deklaruota gyv. vieta klaipedos raj, i darza vaiko neleis registruoti doh.gif
Atsakyti
Sveikos ir as su klausimu apie elektronine registracija.Rasiau email jau senokai bet atsakymo nesulaukiau,tai gal is jusu kuri zinos atsakyma.
Mes lankome darzeli gan tolokai nuo namu,nes negavome vietos darzelyje,kuris yra musu kieme.Esame uzsirase i si darzeli del salygu gerinimo,dar prie atsirandant elektroninei sistemai.Tai noreciau suzinoti ar isvis dar galima registruotis i darzelius del salygu gerinimo,jei taip kaip tai padaryti? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(juzzzte @ 2014 01 23, 20:23)
Sveiki,

Gal žinote kur ieškoti informacijos kurie darželiai dirbs 2014 metų vasarą? Želmenėlyje pranešė, kad nedirbs liepą-rugpjūtį. Kaip dabar reikia daryti? Patiems tėvams ieškotis kur vaikelį vesti vasarą ar darželio vadovybė turėtų informuoti. Dabar tik kabo skelbimas grupėse, kad yra privatus vienas darželis Jūrų žvaigždutė, kuris dirbs ir vasarą, bet čia daugiau kaip reklama... o kaip su oficialia informacija? Paaiškinkit kokia tvarka su ta vasara kurie ne pirmus metus vedat vaikus į darželį smile.gif ačiū smile.gif

Ir mane domina si informacija,nes lankom ta pati darzeli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryte27: 10 vasario 2014 - 15:29
QUOTE(smilga** @ 2014 01 26, 22:08)
Kokius tris  darzelius galetumete rekomenduoti pietineje miesto dalyje?

Žinau tik kurio tikrai niekam nerekomenduočiau, tai Pagrandukas. Grupėse daugiau sergančių, nei sveikų. Mūsų grupėje net vaistų aptikti galima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2014 02 10, 23:59)
Žinau tik kurio tikrai niekam nerekomenduočiau, tai Pagrandukas. Grupėse daugiau sergančių, nei sveikų. Mūsų grupėje net vaistų aptikti galima  doh.gif

sveiki,
gal galit placiau parasyti, nes mes einam I pagranduka,ziogeliu grupe, tai pastebejau,kad yra taikomi dvigubi standartai, vienus vaikus sergancius priima, o kitus del slogytes jau liepe nevesti,kaip aukletoja pasake, " rytoj nepriimsim jusu vaiko" nes vaikas kosti.
daug kas sake,kad geras darzelis,bet patiems palankius labia nusivyliau.
Atsakyti
sveiki noriu pasiteirauti, gavau is savivaldybes saskaita, bet nesuprantu raso, kas "atsiskaitymo laikotarpis" 2014-01, tai jau kaip anksciau budavo mokedavome uz einamaji menesi, tai sausi sumokejusi, o cia raso vel uz sausi?
Atsakyti
Gavau ir aš sąskaitą už 2014-01 mėn. ir 289 lt, nors vasarį savaitę nelankėm, o už sausį tvarkingai susimokėję g.gif nelabai ir suprantu kas prie ko... ir pvz. pas mane nebėra išskirta kiek už maistą, kiek už maisto gaminimą ir t.t. Ar kitiem irgi taip ?
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2014 02 25, 20:48)
Gavau ir aš sąskaitą už 2014-01 mėn. ir 289 lt, nors vasarį savaitę nelankėm, o už sausį tvarkingai susimokėję  g.gif nelabai ir suprantu kas prie ko... ir pvz. pas mane nebėra išskirta kiek už maistą, kiek už maisto gaminimą ir t.t. Ar kitiem irgi taip ?



Mano atveju as pasiskambinau tai pasake, kad suklydo ir saskaita istikruju uz vasario men. Mano spejimu dabar kai is savivaldybes eis saskaitos bus pilna klaidu ir pati persiskaiciuosiu kiek reikia moketi ir tada lyginsiu su pateikta saskaita, nes kompetencija ten kaip suprantu nelabai pasizymi, nebent jau kai kokius 1 metus padirbs tada gal jau tvarkoje viskas bus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roberta_a: 26 vasario 2014 - 19:24