Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo atostogos

JOLANCIUK,
padekit ir man apsiskaiciuoti smile.gif Pupai 2014-08 bus 2 metukai. Kada broliuka planuoti ir iseiti NGA norint kad skaiciuotusi tas pats DU?

Is anksto dekoju uz pagalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Niushka @ 2013 10 03, 10:47)
JOLANCIUK,
padekit ir man apsiskaiciuoti smile.gif Pupai 2014-08 bus 2 metukai. Kada broliuka planuoti ir iseiti NGA norint kad skaiciuotusi tas pats DU?

Is anksto dekoju uz pagalba smile.gif

Pastoti reiktu mazdaug 2014 09 , tada i NGA iseitumete 2015 04, o i VPA mazdaug 2015 08. Taip tikrai spetumete. Cia zinoma preliminarus skaiciavimai. Siaip turi mazdaug gautis taip, kad kai pirmajam sueitu 3 metai, ta pati menesi antrajam vaikui - 2 menesiai smile.gif (cia zinoma maksimaliai ilgiausi terminai, geriau viska daryti anksciau, kad kokiom keliom dienom neprasilenktu paskui smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(D*L*K @ 2013 10 03, 16:25)
Pastoti reiktu mazdaug 2014 09 , tada i NGA iseitumete 2015 04, o i VPA mazdaug 2015 08. Taip tikrai spetumete. Cia zinoma preliminarus skaiciavimai. Siaip turi mazdaug gautis taip, kad kai pirmajam sueitu 3 metai, ta pati menesi antrajam vaikui - 2 menesiai smile.gif (cia zinoma maksimaliai ilgiausi terminai, geriau viska daryti anksciau, kad kokiom keliom dienom neprasilenktu paskui smile.gif )

o jei as buvau vpa, kol vaikui sueis 3m.(suejo rugsejo 22d.) pradejau dirbt, o gruodzio 9d. priklauso vel iseit NGA, kaip man skaiciuos ismokas?
Atsakyti
QUOTE(Auštara @ 2013 10 04, 08:54)
o jei as buvau vpa, kol vaikui sueis 3m.(suejo rugsejo 22d.) pradejau dirbt, o gruodzio 9d. priklauso vel iseit NGA, kaip man skaiciuos ismokas?

Is to DU kaip ir pirmam vaikui.
Atsakyti
Ir mums reikalinga pagalba su apskaičiavimais doh.gif
Esu dukrytės priežiūros atostogose iki 3 metu, kurie jai sueis 2014 10 24.Galvojam apie dar viena vaikuti ax.gif Kada man dabar reiktu pastoti, išeiti dekretiniu, vaiko priežiūros atostogu kad vidurki imtu iš to pačio DU unsure.gif ir kokie procenatai DU mokami tie patys ar sumažinti?Dar domina ar taip pat man priklauso dekretinės atostogos ir už jas mokami pinigėliai jei vaikuti namuose dar auginu o nedirbu?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingrida1979 @ 2013 10 04, 11:31)
Esu dukrytės priežiūros atostogose iki 3 metu, kurie jai sueis 2014 10 24.Galvojam apie dar viena vaikuti ax.gif Kada man dabar reiktu pastoti, išeiti dekretiniu, vaiko priežiūros atostogu kad vidurki imtu iš to pačio DU unsure.gif ir kokie procenatai DU mokami tie patys ar sumažinti?Dar domina ar taip pat man priklauso dekretinės atostogos ir už jas mokami pinigėliai jei vaikuti namuose dar auginu o nedirbu?
4u.gif

Pastoti reiktu praktiskai siuo metu, iki lapkricio galo, tada dekretines prasidetu +/- birzeli, vaikelis gimtu +-rugpjuti. Ir tada visus procentus (70pirmais metais ir 40antrais metais) Jums skaiciuotu pagal pirma DU. Dekretines priklauso, nes nors ir esate namuose, oficialiai - dirbanti, t.y. turinti darbdavi, kuris Jus isleistu i NGA
Atsakyti
Laba diena, noriu paklausti kaip skaičiuojama vaiko auginimo atostogų išmoka? ar ką gauname į rankas ar nuo "popieriaus"?
Atsakyti
QUOTE(Lina M @ 2013 10 04, 13:27)
Laba diena, noriu paklausti kaip skaičiuojama vaiko auginimo atostogų išmoka? ar ką gauname į rankas ar nuo "popieriaus"?

nuo "poperinio"
Atsakyti
QUOTE(Lina M @ 2013 10 04, 13:27)

Skaiciuoja oficialiai nuo popierinio atlyginimo, bet nuo paskaiciuotos sumos taip pat atskaiciuojami mokesciai, tik keliais procentais mazesni
Atsakyti
4u.gif

visada galvojau kad svarbu reikia išeiti dekretiniu atostogu kol dukrytei nesuėjo 3 metukai, o čia pasirodo reikia ir pagimdžius jau buti iki to laiko
ar teisingai supratau?
Atsakyti
QUOTE(ingrida1979 @ 2013 10 04, 14:46)
visada galvojau kad svarbu reikia išeiti dekretiniu atostogu kol dukrytei nesuėjo 3 metukai, o čia pasirodo reikia ir pagimdžius jau buti iki to laiko
ar teisingai supratau?

Oj cia as eilini karta apsiskaiciavau. doh.gif visur prie skaiciu metus pridekite smile.gif t.y. pastoti reiktu iki kitu metu lapkricio
Papildyta:
QUOTE(D*L*K @ 2013 10 03, 16:25)

Tai ir jus apgavau, labai atsiprasau. Jums pastoti reiktu ne veliau nei 2015 09. Tada NGA butu 2016 04, VPA 2016 06, mazdaug. Kazkaip stipriai su metais susibalamutinau. Labai atsiprasau,kad taip sumaisiau. Orientuotis del pastojimo reikia mazdaug ne veliau,nei pirmesniam sueina treji. Nes VPA prasideda (standartiskai), kai leliukui buna mazdaug 1,5 men, atsimeta tie einamieji ir pries tai buve menesiai, tai kad paskui nepritruktu.
Mamytes, dar karteli esme - svarbu, kad i apskaiciavima pasalpu ieitu bent viena diena is buvusiu VPA iki treju metu
Dar karta atsiprasau visu, kurias suklaidinau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D*L*K: 04 spalio 2013 - 14:04
4u.gif

tai tuomet dar karta peržiūrėkit ir atrašykit jei nesunku unsure.gif nes jau išsigandau, kad atia atia gandrai verysad.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingrida1979: 04 spalio 2013 - 14:15