QUOTE(Vaanile @ 2013 08 04, 08:32)
Liniuks,
Matai aš užaugusi Marijampolėje viską žinau

plius mokausi vairuoti Kaune, o tik egzaminas bus laikomas kitur, pats instruktorius sakė nėra čia KAUNE lengva išlaikyti, nes tikrai reikia labai gerai mokėti,plius dar sėkmės dalykai, o aš galiu tik su instruktoriumi pavažinėti, tai man kosmosas būtų važinėti ilgai ir daug valandų, regitros tos klaidos labai jau smulkmeniškos ir ne visos tokios jau teisingos, plius daug kas nuo instruktoriaus priklauso, beje nei viena pažįstama, nei aš vakar neišlaikėme, o pateko tas pats egzaminuotojas, žinoma ne dėl jo kaltės neišlaikėm, bet jis toks nemalonus

streso ir taip kalnas ir tas bumbėjimas, dūsavimas, žlugdymas, kad oj vajėzau, kaip tu čia...nu kam čia...tikrai įvarė daug streso papildomo ir mano klaida buvo, būtent po jo aprėkimo, kai netyčia svirtele įjungiau ilgąsias šviesas ir nemokėjau išjungti, išmalta ta svirtelė, spaudi posūkį, nusispaudžia šviesos

būtų išjungęs, nesuregavęs, patylėjęs, o pastovus burbuliavimas, taip išvedė iš kantrybės, kad ir rankos drebėt pradėjo....jis nurimo tik tada kaip sėdėjau šalia jo ir jis vežė, tada ir pajuokavo ir bajariukai ir paramino viskas gerai, vairuoji, bet ko ėsti ir smugdyti kai egzaminą laikiau, tai susidariau nuomonę, kad jis to ir siekė, ir jam pavyko
paburbėjo čiučiuką ir man... Bet kažkaip esu išmokusi per gyvenimą kai kuriuos pabambėjimus per vieną ausį įleist, per kitą išleist

Vienu metu, kai jau grįžinėjom link Regitros, čiut nerimaudama pasižiūrėjau dešiniau (ale į veidrodį

), galvoju, hmm... Ko tai muistosi egzaminuotojas... Nu bet JEI aš DAR VIS sėdžiu vairuotojo vietoj... Jei aš DAR VIS PATI grįžinėju Regitron -- geras ženklas
Atsitokėt negalėjau (ir tuo pačiu visas pastangas dėjau tvarkingai užbaigti egzaminą -- laisva pavara, rankinis, išjungtas variklis, kad neapsigalvotų

), kai jis man jau bambėjo apie tai, kad einam tvarkytis dokumentų vairuotojo pažymėjimui, pirmas aukštas, ten susimokat, bla bla bla... Pradžioj galvoju -- pala pala, o tai aš išlaikiau? O kur SVEIKINU?

Bet nieko nebeklausiau, o tas dar man ranka mostelėjo -- marš TEN
Papildyta:
QUOTE(Vaanile @ 2013 08 04, 08:32)
pats instruktorius sakė nėra čia KAUNE lengva išlaikyti, nes tikrai reikia labai gerai mokėti,plius dar sėkmės dalykai,
O čia man biškį kvepia, kaip kad man aiškino tas kitas instruktorius (konkurentų VM), tuo, kad mokėk man kapeikas ir tik eik eik eik pas mane... KAIP galima taip žlugdyt??? Maniškis visada ramiai, kantriai aiškindavo, nors ir nevyniodamas į vatą, sakydavo, kur ko trūksta, bet nesijaučiau beviltiškai klysdama... Jis man dar kažkaip yra sakęs, kad gali būti fazė ir tokia, kad atrodo, vairuoju vairuoju ir vis tiek

, gali ateit nusivylimas... Man tokios fazės kaip ir nebuvo (arba ne taip stipriai išreikšta, jei ir buvo, kad nesupratau), gal tik kiek pasireiškė nuovargis ir toks kaip jausmas -- nagi, greičiau į Regitrą, laiko gaila jau, kai reik planuotis pamokas, auklę vaikui, o ir urgzdavau, kai reikdavo laukt vėluojančio viešojo transporto stotelėse

Greitieji, vadinas, pas mus....

Arba vėluoja, arba nėr