Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba X, angl. Paleo, Primal

QUOTE(Pur-pur @ 2013 07 23, 15:36)
Sveika, atrodo netyčia prascrolinau nepastebėjus kad tu badauji. Tikiuosi išsigydisi visas negalias. Man irgi dabartinis laikotarpis skirtas sveikatos tyrimams bus.  4u.gif

Sveika 4u.gif Na naturaliai gavos, nes nieko negalejau valgyt, skaudejo pilvo apacia, pykino ir viskas ax.gif Aciu labai uz linkejimus, tikiuos visos susitvarkysim sveikata ir liuks bus thumbup.gif A tu lyg niekuo nesiskundi, bet geru tyrimu 4u.gif 4u.gif

locust - tikrai kiekvienam savo. Bet zmones turi moketi buti veganai ir vegetarai, nes pazystu tokiu kur tipo ant sveikuolisku tortu ir tik vaisiu sulciu sedi blink.gif Rugstim riaugeja rupuzes, bet ale svarbu, kad mesos nevalgo. As nesu pati ja suzaveta, pradzioj cia uzsivedus dejau valgyt, dabar sunkiai lenda, aciu Dievui cia ir porcijos mazos tu baltymu - ne taip kaip Dukane lotuliukas.gif Bet tikrai sita mityba priimtina, nes daugiausiai ir skatina daug zalumynu valgyt, baltymai ir riebalai - salia.

tasa - jeigu bedu turi su sanariais, mesk visus pieno produktus lauk kuriam laikui. As pastebiu, kad jei kas pienisko - iskart per kelius kirst pradejo. Ghi sviestas tai nieko, bet va paprastas schmoll.gif Siandien dar karta istestavau - nes nieko nevalgius buvau. Keliai net tvinksi deja, kokosa toliau ciulpiu ax.gif

ou mai gad, kokie kukulaiciai bigsmile.gif Kaip jums sauna y galva tokius produktus sumaisyt, kurie is pirmo zvilgsnio nieko bendro neturi? bigsmile.gif Menas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 07 23, 16:22)
Sveika 4u.gif Na naturaliai gavos, nes nieko negalejau valgyt, skaudejo pilvo apacia, pykino ir viskas ax.gif Aciu labai uz linkejimus, tikiuos visos susitvarkysim sveikata ir liuks bus thumbup.gif A tu lyg niekuo nesiskundi, bet geru tyrimu 4u.gif  4u.gif

Aha, supratau dabar. Tiriuosi hormonus, tai kol kas negaliu pasakyti ar yra kokios nesveikatos požymių ar ne. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 07 23, 15:04)
Aš dažnai facebooke, tai naujienas greitai užmatau - kukuliukukuliai smile.gif

clap_1.gif
Papildyta:
QUOTE(Elata @ 2013 07 23, 15:12)
Nepamenu, kur konkrečiai Kaune, bet mano puskė su vyru irgi lankė tas paskaitas, tai sakė, dieve dieve, kaskart nuėję jaučiamės kaip visiški nusidėjeliai, neduokdie sužinos, kad kasdien į bažnyčią neinam, tai matyt visai išvis iš paskaitos biggrin.gif

Kaune visi eina ten pat, pas Antana ir Alvyda. Zodziu, labai jau tetraliskai ten veiksmas vyksta doh.gif mums su MB tai isvis pasake, kad mazai sansu jog ilgai kartu istempsim, nes mes vienmeciai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 07 23, 16:47)
mums su MB tai isvis pasake, kad mazai sansu jog ilgai kartu istempsim, nes mes vienmeciai  lotuliukas.gif

blink.gif čia kas per burtai?
Atsakyti
jomajo koks teatras biggrin.gif mes irgi vienmeciai ir ziu as dar visu menesiu vyresne, tai ka viskas dabar? skyrybos biggrin.gif biggrin.gif

Wallis: mano aa senelis sirgo cukralige. viena vakara pasisedejo su mano tevu, papolitikavo, degtinytes palaize (jis daugiau vienos "cerkeles" niekada negerdavo) ir pasimire ta nakti schmoll.gif jis visa gyvenima labai suriai valge, daktaru venge, kol belikdavo tik i reanimacija vezt, toks jau charakteris. labai sunkiai jam sekesi save prisiziuret, kai cukralige diagnozavo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 23 liepos 2013 - 16:06
QUOTE(jautiena @ 2013 07 23, 16:01)
jomajo koks teatras biggrin.gif mes irgi vienmeciai ir ziu as dar visu menesiu vyresne, tai ka viskas dabar? skyrybos biggrin.gif biggrin.gif

mes ir, 5 d skirtumas:)
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 07 23, 16:01)

as keturiais menesiais vyresne ir mes klasiokai tai isvis pypiec lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 07 23, 16:04)
as keturiais menesiais vyresne ir mes klasiokai tai isvis pypiec  lotuliukas.gif

jus nuo mokyklos laiku kartu?

mes kolegos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 07 23, 15:52)
blink.gif čia kas per burtai?

buvo pasakyta, kad moteriai geriausias yra 20-cia metu vyresnis vyras, nes toks jau uzdirba ir yra gyvenimo mates hihihi.gif zodziu geriausia buti barakuda tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 07 23, 16:06)
buvo pasakyta, kad moteriai geriausias yra 20-cia metu vyresnis vyras, nes toks jau uzdirba ir yra gyvenimo mates  hihihi.gif  zodziu geriausia buti barakuda  tongue.gif

cia per tuos kursus taip sake? blink.gif

noriu est... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 07 23, 16:06)
jus nuo mokyklos laiku kartu?

mes kolegos  ax.gif

po mokyklos baigimo pradejom draugauti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(taša @ 2013 07 23, 16:07)
cia per tuos kursus taip sake? blink.gif
noriu est... unsure.gif

cia mums asmeniskai pasake, kai atejom pirma karta i kursus tai kol laukem dokumentu pildymo tai vienas is tu, kur kursus veda, mus pasisodino ir pradejo kamantineti (kodel mes norim tuoktis), tai pasedejom, pasisypsojom, paklausem marazmu ir kitu "gyvenimo tiesu".

as irgi noreciau, bet sulauksiu MB tada valgysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 07 23, 16:47)
mums su MB tai isvis pasake, kad mazai sansu jog ilgai kartu istempsim, nes mes vienmeciai  lotuliukas.gif

neimk į galvą, mudu su vyru irgi beveik vienmečiai- aš senesnė ant 8 mėn, o jau kartu tempiam netoli 30 metų . Yra vyrai- gaidžiai (kuriem reik daug vištų) ir yra ištikimi gulbinai. Taigi, jei tu gulbė, gausi gulbiną, o jei višta- gaidį . mirksiukas.gif
Atsakyti