Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namučiai

QUOTE(daimura @ 2013 07 22, 19:24)
Merginos, o jūs dabar šiltnamius uždatot nakčiai (kurių prie namų)? Ir kai žiauriai lyja?  g.gif

aš uždarau smile.gif
Atsakyti
as irgi uzdarau. bet pas mane vietove tokia- naktimis klaikus rukas stovi. kiek teko girdeti is seniau cia gyvenanciu- musu vietovej lauke neimanoma uzaugint pomidoru ir siltnamius butina uzdarineti. jei nebutu kasnakt tokiu ruku- neuzdarineciau.
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2013 07 22, 21:58)
Gal kuri auginate Золотой Кенингсберг? Man vakar kaimynė atnešė paragauti, labai skanus pasirodė pomidoras. Tik galvoju - skanus, kad ne mano, ar tikrai skanus?  biggrin.gif

aš auginu,man skanus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(daimura @ 2013 07 23, 09:24)
Merginos, o jūs dabar šiltnamius uždatot nakčiai (kurių prie namų)? Ir kai žiauriai lyja?  g.gif

aš nedarau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 07 22, 20:51)
vistas rodyk  cool.gif

Jei tiks vištos ne ant supynių, o pomidoruose, tada prašom biggrin.gif
user posted image

QUOTE(saintlina @ 2013 07 22, 21:10)
Ex, geriau graziuoju fotkes rodyk..

rodau jau, rodau, tik nesimušk.. blink.gif
Va, kairėje pusėje puslitriniam stiklainiuke džiovinti pomidorai užpilti alyvuogių aliejum, dešinėje - konservuoti cieli Percevidny, per vidurį šviečia šviežia Alladino Lempa smile.gif
Jei fotkės gausis skersos karvės dydžio, prašom visas strėles siųsti zikui ax.gif
user posted image

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 07 22, 21:21)
Čia toms, kurios pirko Sėklelėj Korol' Sibiri, ar jūsų pomidoriukai pilnai prinokę netapo stipriai oranžiniai? Spėju, kad čia bus greičiau ne KS

Aš pirkau. Pernai ar užpernai, nepamenu. Sunokusių pomidorų odelė stipriai geltona, bet ne oranžinė. Pomidoro vidus vos vos geltonas, labai šviesus. Pomidorai ypač stambūs. Į tavo įdėtą paveiksliuką visai nepanašūs.

QUOTE(Riolita. @ 2013 07 22, 22:51)
Vakar paragavom pirmąjį Orlinyj Kliuv. Na, ir nepasakyčiau, kad jis man patiko. Nei rūgštelės, nei saldumo neturi, beskonis. O taip jo norėjau, taip laukiau prinokstant... Nusivyliau juo...

Taip taip, berods, anoj temoj tą patį rašiau, nelabai ir man jie patiko.

QUOTE(Mičiko @ 2013 07 22, 23:11)
Išsivalyk AŽ, pasiilgau wink.gif

pioneer.gif

QUOTE(adija5 @ 2013 07 23, 00:10)
Šiandien paragavau pirmą Izumrudnoje jabloko ir dabar mąstau,ar aš jį perlaikiau,ar jis man šiaip per saldus g.gif

Vadinasi pernokinai. Pomidoras turi saldumo, bet rūgštelė šiek tiek jį permuša. Jei jau rankose jauti pomidoro minkštumą, gali jį iškart vištoms sušert smile.gif
Atsakyti
Pas mane pusryciams pica is agurocio pagal Diuni ideta recepta essen.gif



Ex, vistos grazios wub.gif As ir zadu auginti... po keliu metu biggrin.gif

Papasakok kaip tuos dziovintus darei 4u.gif Visus is eiles dziovinai? Ar konkrecias rusis? KA dejai, pylei, kur laikai? 4u.gif


Ar patiko "Lenos" paprikos?
Atsakyti
wub.gif gražus gaidys biggrin.gif ir lempa aladino... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2013 07 23, 08:24)
Merginos, o jūs dabar šiltnamius uždatot nakčiai (kurių prie namų)? Ir kai žiauriai lyja?  g.gif


mano šiltnamiai dar nebuvo uždaryti nuo tada, kai šalnos praėjo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2013 07 23, 08:56)
Jei tiks vištos ne ant supynių, o pomidoruose, tada prašom biggrin.gif


gražios vištos, į mano panašios biggrin.gif O kiaušinius šiuo metu gerai deda? Jei taip, tai reiks ir saviškėms pomidorų paduot, nes kažko streikuot nutarė.

Aladino lempa labai graži wub.gif O skonis kaip?
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2013 07 23, 08:56)
Aš pirkau. Pernai ar užpernai, nepamenu. Sunokusių pomidorų odelė stipriai geltona, bet ne oranžinė. Pomidoro vidus vos vos geltonas, labai šviesus. Pomidorai ypač stambūs. Į tavo įdėtą paveiksliuką visai nepanašūs.


agam, ir pas mane lygiai tokie. Ale iš tavo sėklų, tai vargu ar galėjo kitokie išaugt smile.gif Labai patinka man jie wub.gif

Ir labai apetitnai tie tavo džiovinti pomidorai atrodo.. niekad nesigundžiau džiovint, ale dabar pradeda kirbėt tokia mintis unsure.gif
Atsakyti
blush2.gif o kaip juos efektyviai išdžiovinti...aš norėčiau , bet gal labai daug darbo su tuo džiovinimu g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 07 23, 10:04)
Papasakok kaip tuos dziovintus darei 4u.gif Visus is eiles dziovinai? Ar konkrecias rusis? KA dejai, pylei, kur laikai?  4u.gif

Ar patiko "Lenos" paprikos?

Pas mane tie Percevidny pomidorai labai gerai dera, pilnos kekės, jie tinkami džiovinimui, todėl ir susigundžiau šitą veislę nusipirkt. Tik juos ir džiovinu. Elektrinėj orkaitėj, apie 6 val. Paskui dedu penkių rūšių spalvotus pipirus, šviežią čiobrelį pora galvučių česnako, kalendros keletą grūdelių. Viską standžiai sukišu ir užpilu pakaitintu alyvuogių aliejum (į puslitrinį stiklainiuką laisvai telpa dvi skardelės džiovintų pomidorų su šviežiais česnakais). Užsuku, apverčiu, kai atvėsta, pastatau kur vėsiau. Psio.

Lenos paprika? bet kad ji pas mane dar nenoksta blink.gif paprikos vaisiai labai įspūdingi wub.gif vis pasižiūriu praeidama smile.gif

QUOTE(diuni @ 2013 07 23, 10:05)
wub.gif gražus gaidys biggrin.gif

Buvęs benamis. Pasiklydo jaunas Žiežmariuose, giminaitė du mėnesius skelbimus davė, kad gaidį rado, bet niekas neatsiliepė, tai gaidžiuką tada aš priglaudžiau, jau du metai pas mane lepinasi pomidorais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 23 liepos 2013 - 09:23
Ex, klausiau apie šiais metais pirktas sėklas. Neatitinka aprašymo ir į taviškių foto net nepanašu.

Kas dėl skonio, pirmasis Mazarinio pomidoras buvo totali tragedija. Sekantys pomidorai visai skanučiai.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 07 23, 08:56)
Jei fotkės gausis skersos karvės dydžio, prašom visas strėles siųsti zikui  ax.gif


biggrin.gif

Mastau ir as padziovinti, kaip dziovinti issiaiskinau, turiu ir orkaite biggrin.gif ir dziovykle, bet dabar klausimukas iskilo, kai dziovinat, ar reikia kokiu prieskoniuku uzbarstyti, na druska, pipiriukai, zesnakiukai, ar be nieko?

Na va, jau Ex atsake, dekui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zikas1970: 23 liepos 2013 - 09:24
Aisku, dar prirodyk visokiu rusiu-vel uzsireks cool.gif

Butinai ir as darysiu-ziemos vakarais mums su vyru labai gerai tie dziovinti pomidorai tinka wub.gif

Ex, dar patikslinsiu..tu iki galo ir nedziovini pomidoru? Jie pas tave dar minksti, sultingi buna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 23 liepos 2013 - 09:32