QUOTE(saintlina @ 2013 07 22, 20:51)
vistas rodyk
Jei tiks vištos ne ant supynių, o pomidoruose, tada prašom
QUOTE(saintlina @ 2013 07 22, 21:10)
Ex, geriau graziuoju fotkes rodyk..
rodau jau, rodau, tik nesimušk..
Va, kairėje pusėje puslitriniam stiklainiuke džiovinti pomidorai užpilti alyvuogių aliejum, dešinėje - konservuoti cieli Percevidny, per vidurį šviečia šviežia Alladino Lempa
Jei fotkės gausis skersos karvės dydžio, prašom visas strėles siųsti
zikui
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 07 22, 21:21)
Čia toms, kurios pirko Sėklelėj Korol' Sibiri, ar jūsų pomidoriukai pilnai prinokę netapo stipriai oranžiniai? Spėju, kad čia bus greičiau ne KS
Aš pirkau. Pernai ar užpernai, nepamenu. Sunokusių pomidorų odelė stipriai geltona, bet ne oranžinė. Pomidoro vidus vos vos geltonas, labai šviesus. Pomidorai ypač stambūs. Į tavo įdėtą paveiksliuką visai nepanašūs.
QUOTE(Riolita. @ 2013 07 22, 22:51)
Vakar paragavom pirmąjį Orlinyj Kliuv. Na, ir nepasakyčiau, kad jis man patiko. Nei rūgštelės, nei saldumo neturi, beskonis. O taip jo norėjau, taip laukiau prinokstant... Nusivyliau juo...
Taip taip, berods, anoj temoj tą patį rašiau, nelabai ir man jie patiko.
QUOTE(Mičiko @ 2013 07 22, 23:11)
Išsivalyk AŽ, pasiilgau
QUOTE(adija5 @ 2013 07 23, 00:10)
Šiandien paragavau pirmą Izumrudnoje jabloko ir dabar mąstau,ar aš jį perlaikiau,ar jis man šiaip per saldus
Vadinasi pernokinai. Pomidoras turi saldumo, bet rūgštelė šiek tiek jį permuša. Jei jau rankose jauti pomidoro minkštumą, gali jį iškart vištoms sušert