QUOTE(Lusasita @ 2013 07 25, 17:12)
na va radau kosmonautu keliu gamintoju . aprasymai su skirtumais
paploti su rugstele
saldus, сахаристые
raudoni su rausvu atspalviu
o as tai tokius sejau

paploti su rugstele
saldus, сахаристые

raudoni su rausvu atspalviu
o as tai tokius sejau
Perskaičiau visus tipus. Ką galiu pasakyt.. visi aprašymai teisūs. Pomidoras gal kažkiek ir paplotas, labai nežymiai (norint galima to ir nepastebėti), nėra stipriai rūgštus, švelnaus skonio (vadinasi, yra ir saldumo), netgi tą rausvą atspalvį pateisinčiau, nes pomidoras nėra intensyviai, tamsiai raudonas, na, toks ugnies spalvos raudonas. Gal todėl ir įžvelgiamas rausvas (ne avietinis) atspalvis.
O aprašymo skirtumai dėl krūmo aukščio, tai irgi visaip būna: lauke auga žemesni, šiltnamyje aukštesni, dar gal šiltnamio gruntas įtakos turi (nežinau, tik spėju).
Vaisių svoris irgi atitinka visus aprašymus, na, 500 gramų ar kilogramo vaisių pas mane nėra, bet vidutiniškai pomidoras sveria apie 250-300 gr.
Nemanau, kad yra skirtumų tarp šių sėklų, nebent pasitaikytų taip vadinamas peresortas.
Tu parodei tik vieną stambų pomidorą, jei turėsi progos, įmesk ir mažesnių, normalesnių pomidorų fotkę, gal labiau matysis spalva, pomidoro sudėjimas, "talija"
