QUOTE(tany @ 2013 07 22, 16:13)
del Dziuljetos noreciau jos atsiprasyti..kadangi pavariau kazkada ant jos

... tikrai sio metu einamiausias pomidoras, ypac tinka iskylom... dydis pats tas(patogu valgyti nepjaustyta), nesuskila, nuo karscio masinoj... skonis ir normalus... vnz idealus, su Dartanjanu eina kaip turi but dabar pas mane

...

o vaisiai tau jos visi užaugo vienodai dideli

pas mane pvz. kekėje pusė didelių , pusė mažų tokių , nedaugusių ir noksta tie maži kartu su dideliais...ir va tų mažų kokybė šiaip sau tikrai...ir skonio atžvilgiu , ir tuščių ertmių turi...
Papildyta:

taip dar karšta stovi...gabalą sulapnojau , soti , visos niekaip viena nesuvalgyčiau...na kokiems 4 žmonėms gal užtektų, nu bet nelabai gal dideliems
receptas paimtas iš pirmo posto , kur nuoroda į rusiškus receptus
galiu įdėti kopiją
Пицца из кабачка.
Любителям кабачков посвящается. Чего только народ не придумает.По рецепту Елены Тюфекчи.
2 молоденьких кабачка(приблизительно всего около 400 г);
1 стакан просеянной муки;
3 яйца;
1 ч.л. разрыхлителя;
помидор;
сыр;
соль;
зелень укропа;
растит. масло.
Кабачки натереть на крупной терке, добавить яйца, зелень, муку, перемешать, посолить. Форму щедро смазать растит. маслом,выложить массу, сверху помидорки. Надо было это дело смазать еще желтком-забыла!
Отправить в разогретую до 180 гр. духовку, до готовности. У меня ушло минут 30. Затем я посыпала верх сыром и отправила еще на минут пять в духовочку. Так как я "всеядная", мне понравилось. Овощи-это моя слабость.
o aš dar , kaip minėjau , kumpio dėjau karšto rūkymo , krapų nedėjau , o dėjau raudonėlio , čiobrelio...ir kepiau ant kepimo popieriaus , man taip visada geriau ir paprasčiau viskas išeina