Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namučiai

QUOTE(madmuazele @ 2013 07 22, 14:59)
Diuniwub.gif Man maniskiai dideli atrodo... bet pasveriau po tavo foto-tik 263 g lotuliukas.gif

Foto netampo puslapio man-tinkamas dydis.  smile.gif

netampo tikrai, bet pomikas visvien per visą ekraną lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 07 22, 14:45)

Kardinal Mazarini- skanus pomidoras  wub.gif ...čia nedidžiausias...

Diuni, man ne tiek Tavo pomidoras patinka, kiek svarstyklės bigsmile.gif - ir mano lygiai tokios pat bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 07 22, 16:00)
Diuni, man ne tiek Tavo pomidoras patinka, kiek svarstyklės  bigsmile.gif  - ir mano lygiai tokios pat  bigsmile.gif

teisinga kryptimi padidina/sumažina ? biggrin.gif

Beje, nuotrauka tampo psl, ne daugiau 640pikselių reiktų dėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2013 07 22, 15:26)
Na, aš irgi radau, kad hibridas, bet rusų forume merginos aiškina, kad laisvai galima sėklytes rinktis ir užauga tas pats, kad tai nėra hibridas. Tai ir susimaišiau.  ax.gif

ax.gif o tai čia apie kuriuos kalbat ax.gif

QUOTE(Asese @ 2013 07 22, 16:00)
Diuni, man ne tiek Tavo pomidoras patinka, kiek svarstyklės  bigsmile.gif   - ir mano lygiai tokios pat  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif smagu , kad turim tokias pačias biggrin.gif

nežinau , apie tuos pikselius , radikalas pats padaro reikiamą dydį ...šiaip visada normaliai būna...bet atsiprašau , jei kažkam ištampo, neturėtų... unsure.gif
Papildyta:
biggrin.gif nuorodoje , kur rusiški receptai , man patiko daržovių tokia pica...aš šiandien kepiau, dėjau kaip parašyta pomidorą , ir dar kumpio , kad dkaniau būtų...pasakysiu- skanu ... thumbup.gif bet tai gal ne pica , o gal kažkaip kitaip galima pavadinti , nes pagrindas tas cukinijų- jis minkštas išeina , na ne toks kaip mielinis picos blynas...
sumažinau foto , kaip rekomenduota buvo , kad visiems gerai būtų... drinks_cheers.gif
user posted image
user posted image
Gaminys su pomidorais , tai manau į temą rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 22 liepos 2013 - 15:13
del Dziuljetos noreciau jos atsiprasyti..kadangi pavariau kazkada ant jos biggrin.gif ... tikrai sio metu einamiausias pomidoras, ypac tinka iskylom... dydis pats tas(patogu valgyti nepjaustyta), nesuskila, nuo karscio masinoj... skonis ir normalus... vnz idealus, su Dartanjanu eina kaip turi but dabar pas mane thumbup.gif ...
Papildyta:
QUOTE(diuni @ 2013 07 22, 15:12)
ax.gif o tai čia apie kuriuos kalbat ax.gif
drinks_cheers.gif smagu , kad turim tokias pačias biggrin.gif

nežinau , apie tuos pikselius , radikalas pats padaro reikiamą dydį ...šiaip visada normaliai būna...bet atsiprašau , jei kažkam ištampo, neturėtų... unsure.gif
Papildyta:
biggrin.gif nuorodoje , kur rusiški receptai , man patiko daržovių tokia pica...aš šiandien kepiau, dėjau kaip parašyta pomidorą , ir dar kumpio , kad dkaniau būtų...pasakysiu- skanu ... thumbup.gif bet tai gal ne pica , o gal kažkaip kitaip galima pavadinti , nes pagrindas tas cukinijų- jis minkštas išeina , na ne toks kaip mielinis picos blynas...

o kur receptas ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 07 22, 16:12)
Gaminys su pomidorais , tai manau į temą rolleyes.gif  biggrin.gif

jei čia pačios pietų foto, tai nerealiai skaniai atrodo wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 07 22, 16:13)
del Dziuljetos noreciau jos atsiprasyti..kadangi pavariau kazkada ant jos  biggrin.gif ... tikrai sio metu einamiausias pomidoras, ypac tinka iskylom... dydis pats tas(patogu valgyti nepjaustyta), nesuskila, nuo karscio masinoj... skonis ir normalus... vnz idealus, su Dartanjanu eina kaip turi but dabar pas mane  thumbup.gif ...

ax.gif o vaisiai tau jos visi užaugo vienodai dideli ax.gif pas mane pvz. kekėje pusė didelių , pusė mažų tokių , nedaugusių ir noksta tie maži kartu su dideliais...ir va tų mažų kokybė šiaip sau tikrai...ir skonio atžvilgiu , ir tuščių ertmių turi...
Papildyta:
biggrin.gif 4u.gif taip dar karšta stovi...gabalą sulapnojau , soti , visos niekaip viena nesuvalgyčiau...na kokiems 4 žmonėms gal užtektų, nu bet nelabai gal dideliems bigsmile.gif
receptas paimtas iš pirmo posto , kur nuoroda į rusiškus receptus
galiu įdėti kopiją
Пицца из кабачка.

Любителям кабачков посвящается. Чего только народ не придумает.По рецепту Елены Тюфекчи.

2 молоденьких кабачка(приблизительно всего около 400 г);
1 стакан просеянной муки;
3 яйца;
1 ч.л. разрыхлителя;
помидор;
сыр;
соль;
зелень укропа;
растит. масло.

Кабачки натереть на крупной терке, добавить яйца, зелень, муку, перемешать, посолить. Форму щедро смазать растит. маслом,выложить массу, сверху помидорки. Надо было это дело смазать еще желтком-забыла!
Отправить в разогретую до 180 гр. духовку, до готовности. У меня ушло минут 30. Затем я посыпала верх сыром и отправила еще на минут пять в духовочку. Так как я "всеядная", мне понравилось. Овощи-это моя слабость.

o aš dar , kaip minėjau , kumpio dėjau karšto rūkymo , krapų nedėjau , o dėjau raudonėlio , čiobrelio...ir kepiau ant kepimo popieriaus , man taip visada geriau ir paprasčiau viskas išeina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 22 liepos 2013 - 15:26
Mano Dziuljeta..jau nemazai suvalgyta...
[attachmentid=229414]

siaip tai maziuku mazai, ir as ju negaunu biggrin.gif Nes mano vidurinelis dazniausia jas suvartoja, jam dar sakniau nei dydeli
Atsakyti
wub.gif graži ji pas tave...nėr mažų visai , bent jau nesimato...mano irgi graži biggrin.gif daugiau gal vaisių net kekėse , bet sakau- pusė jų nedaugusių...bet tai , tikrai , čia ne veislės jau suprantu problema...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 22 liepos 2013 - 15:50
diuni, eik tu sau bigsmile.gif Butinai kepsiu thumbup.gif Tik valgysiu, turbut, viena...
Atsakyti
giuljetos pas mane visos kekeje vienodos mazdaug. Ir kekes grazios . drinks_cheers.gif

o vat AUREA sugalvojo ataugeles leist is pacio pomidoro galo doh.gif kaip cia tuos pipaliuotus kalabasus rodet, tai pas mane aurea pomidoras isgimdyt pomidoriuka ruosiasi blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 07 22, 14:26)
Kaip tavo pomidorai gyvena? Jokių foto neįdedi..

Nelabai turiu laiko šiltnamin užsukt, per žiūronus pasižiūriu į juos, rodos, dar gyvi smile.gif
Fotkių nededu, nemoku, supykau ant radikalo, kažkokios tik sumautos nuorodos man gaunasi..

QUOTE(vobla @ 2013 07 22, 15:17)
O kiausus tai paskui turbut karamelinius dejo? g.gif

AAAAA-HA-HAAAA.. lotuliukas.gif buvau labai patenkinta, kad bent jau nesuviduriavo tos vištos biggrin.gif

QUOTE(tany @ 2013 07 22, 16:30)
Mano Dziuljeta..jau nemazai suvalgyta...

Ale kokie speniai tos Džiuljetos blink.gif vajeee...
Atsakyti